Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Birtok, egy több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett területen. A szálloda ötféle szálláshangulattal és étkezési helyszínnel, három wellness-részleggel és az ország első interaktív kalandparkjával várja az egy és több napra érkező vendégeit!

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: az arisztokratikus életérzés kedvelőinek a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek vagy családoknak a vendégházak, a romantikusoknak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarház vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánlják.

A szállóvendégek nemcsak különféle szálláshangulatok, hanem más-más étkezési helyszínek közül is választhatnak. A reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el: a Habsburg stílusú étteremben, a régmúltat idéző Katalin teremben, a mediterrán hangulatú Romkertben, a falfestményekkel díszített Lovagteremben vagy a vidék hangulatát idéző Fogadóban. Mindezt a sok lehetőséget három különböző wellness részleg - francia mintára kialakított élményfürdő, az Ezeregyéjszaka világát idéző marokkói fürdő és a gyerekzsivajtól mentes, a pihenést szolgáló palotafürdő-, 30 féle masszázs és 10 féle arc- és testkezelés koronázza.

A Puchner Kastélyszálló**** családbarát szálláshely, a dolgozók azon igyekeznek, hogy minden családtag egyformán jól érezze magát az ott töltött idő alatt. A szállodában megtalálható minden, ami egy kisgyermek gondozásához szükséges - legyen szó a gondozáshoz szükséges eszközökről (babakád, bili, gyerekvécé) vagy a szakképzett személyzetről. A szállóvendégek számára számos program színesíti a pihenést: kézműves, gasztronómiai, állatos, életmód és harcászati tevékenységek mellett, színészek által előadott vidám színi előadásokon is részt vehetünk. A kifejezetten gyerekeknek, családoknak vagy pároknak szóló programok havonta változnak!

A kastélyszállóhoz tartozó Reneszánsz Élménybirtok az ország első tematikus történelmi kalandparkja, ami egy valódi időutazásra csábít, hiszen az Élménybirtok kapuin átlépve belecsöppenünk a középkori Magyarország életébe. Megismerhetők a reneszánszkor szokásai, mesterségei, az emberek hétköznapi élete. A csodát színészek, animátorok, kézművesek, lovasok és solymászok keltik életre. Az Élménybirtok főterén gyerek és felnőtt egyaránt játszhat, lovagi páncélba bújhat, íjászkodhat, fotózkodhat a harcászati eszközökkel és egy hatalmas játszótéren tölthet felszabadult perceket. A falu állatsimogatójában számos háztáji állat figyelhető meg, sőt legtöbbjüket meg is simogathatjuk. Birkák, kecskék, szamarak, tyúkok és még sokféle állat várja a simogatást.  Az egész napos programot küzdelmekkel és próbatételekkel teli lovas előadás, valamint ragadozó madarakat bemutató madaras előadás színesíti.

Egy és többnapos programokkal és élményekben gazdag családi kalanddal vár mindenkit a Puchner Birtok Bikalon!

Vista tipp: Puchner Kastélyszálló - Hétvége a Szigetszínházzal

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!