Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Ft-tól/fő 755.000
Időpont: 2020.11.15 - 11.22
Legjobb ár: 755.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.11.15 - 11.22

Tartson velünk a Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 755.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:148507

Izrael

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti közvetlen járattal

helyi 4* superior vagy 5*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül)

1. Ezen új körutazásunk egy adott ország különleges látnivalóit mutatja be, de a korábbi ajánlatainkhoz képest másképp.

2. Ezt a típusú programot azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik azt gondolják, hogy a kevesebb több. Akiknek fontosak a részletek, a magas színvonalú szállás, a kényelmesebb tempó és a több pihenés, a nyitottabb, ám kevésbé kötött programok és a kisebb csoportlétszám. A fenti szempontokat figyelembe véve állítottuk össze ezeket az utazásainkat. 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

kulturális látnivalók

Leiras:

1. nap: Budapest - Tel-Aviv 

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal Tel-Avivba. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Tel-Avivban (4 éj). 

2. nap: Caesarea - Haifa - Akko

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk, a part mentén Caesarea felé vesszük az irányt. A várost és kikötőjét Nagy Heródes építtette és a római Augustus császár tiszteletére nevezte el Caesareának. Tágas tereivel, fenséges templomaival és pompás palotáival igazi metropolisszá vált. A régészeti területen megtekintjük az ókori romokat és az amfiteátrumot, amely a legrégebben megmaradt római kori színház a Földközi-tenger keleti partvidékén. Ezután továbbutazás Haifa-ba, ahol először a Karmel-hegy legszebb pontján fekvő karmelita kolostort látogatjuk meg, a Stella Marist (tenger csillaga), majd a ,,haifai csodát", a Bahái kertet keressük fel (fotó szünet), amely az UNESCO világörökség része. A kertből gyönyörű panoráma nyílik a városra és a Földközi-tengerre. Sétánk alatt megismerkedünk a bahái vallással, történelmével és a kert történetével. A mai napunk utolsó célpontja Akko kikötővárosa lesz. Városnézésünk alatt megnézzük az El Jazar mecsetet (kívülről), a bazárt, a karavánszerájt, illetve természetesen a város keresztény és a keresztes lovagokhoz köthető emlékei sem maradnak ki. A program végeztével visszautazás Tel-Avivba. Vacsora a szállodában.

3. nap: Tel-Aviv - Jaffa

Reggeli után programunkat egy könnyű sétával kezdjük Jaffa óvárosában, megtekintjük többek között a Szent Péter templomot és az Óratornyot, majd panorámás városnézésünk során megnézzük a művész negyedet, a Carmel piacot, a Nahalat Binyamin művész piacot, majd az UNESCO világörökségi listán szereplő Bauhaus házakat. Végül látogatás a Gyémánt Múzeumban. Vacsora a szállodában.

4. nap: Galileai-tó - Kapernaum - Tabgha

Reggeli után a Galileai-tó különleges, bibliai helyszíneit keressük fel. Először Tiberiasba utazunk, majd Kapernaumban megállunk Szent Péter házánál, megnézzük a régi zsinagógánál és az Úr Asztala kápolnát is. Ezt követően Tabghát, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínét, valamint a híres bizánci mozaikokat nézzük meg. Ezt követően utazunk tovább a Nyolc Boldogság hegyére, majd a Ferences kápolnához, amely a Hegyi Beszéd helyszíne volt. Továbbutazunk Názáretbe, ahol megnézzük Mária-kútját és a Fogantatás templomát, vagyis az Angyali Üdvözlet bazilikát. Visszautazás Tel-Avivba, vacsora a szállodában.

5. nap: Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli után elutazás Jeruzsálembe. Napunkat az Olajfák hegyén kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az aranyló városra. Lesétálunk a Gecsemáné kertbe, majd a hegy lábánál Szűz Mária sírját is megtekintjük. Az óváros kapuján belépve a zsidó negyedbe érkezünk, ahol megnézzük a Siratófalat, a Sziklamecsetet és a színes bazárokat. Utunk a Via Dolorosán folytatódik, megállunk a keresztút állomásain, végül sétánkat a Golgota hegyén a Szent Sír templomnál fejezzük be. Innen a jeruzsálemi óváros déli részén található Sion hegyre megyünk, ahol a Nagyboldogasszony bencés apátság található. Megnézzük Dávid király sírját, valamint az Elszenderülés bazilikát. Ezután továbbutazunk Betlehembe, ahol a város legfontosabb építményét, a Születés templomát keressük fel, melyet a hagyomány szerint Jézus születési helyének tartott barlang fölé emeltek. Vacsora és szállás Jeruzsálemben (3 éj).

6. nap: Jeruzsálem

Felfedezzük Új-Jeruzsálem nevezetességeit, elsőként az Izraeli Múzeumot nézzük meg, ahol megismerhetjük a híres holt-tengeri tekercseket. Ezután a Mahane Jehuda piacra megyünk, ahol kóstolótúrán fogunk részt venni. Délután szabadidő Jeruzsálemben. Vacsora a szállodában.

7. nap: Masada - Holt-tenger

Reggeli után Masada felé vesszük az irányt, ahol a régi erőd falairól bámulatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. Megnézzük a múzeumot és Heródes palotájának emlékeit, majd leereszkedünk a Holt-tengerhez. Útközben látogatás a Qumran barlangoknál, ahol a holt-tengeri tekercseket megtalálták. A Holt-tengernél az időjárás függvényében fürdési, mártózási lehetőség, majd visszautazunk Jeruzsálembe, vacsora a szállodában.

8. nap: Tel-Aviv - Budapest

Reggeli után szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

 

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

 • Masada régészeti lelőhelye

 •  

  Tel-Aviv

 •  

  Haifa - Bahai szent helyek

 •  

  Akko óvárosa

További információk 2:

Ismerje meg Izraelt!

x Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb.125.000 Ft)az elhelyezést a körutazás alatt helyi 4* superior vagy 5*-os szállodákban, kétágyas szobáibanfélpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a helyszíni közlekedésta magyar nyelvű idegenvezetésta megadott programokat belépőkkel

Az ár nem tartalmazza:
borravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár4*-os superior butik hotelben 310 000 Ft, 5*-os szállodában 390 000 Ft

Szállás neve: Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb.125.000 Ft)az elhelyezést a körutazás alatt helyi 4* superior vagy 5*-os szállodákban, kétágyas szobáibanfélpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a helyszíni közlekedésta magyar nyelvű idegenvezetésta megadott programokat belépőkkel

Az ár nem tartalmazza:
borravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár4*-os superior butik hotelben 310 000 Ft, 5*-os szállodában 390 000 Ft


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. 5*-os szálloda felára 95.000 Ft/fő
 2. Repülőjegy 125.000 Ft/fő
 3. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 148507

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Izrael - 5000 év emlékei 5*-os színvonalon (Repülő)

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 148507

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!