Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Ft-tól/fő 1.447.000
Időpont: 2021.09.04 - 09.17
Legjobb ár: 1.447.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.09.04 - 09.17

Tartson velünk a Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.447.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:148716

Kanada

Info:

[r] menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, a helyszínen Transzkontinentális vasúttal

helyi 3* szállodák, 2 ágyas szobáiban 

reggeli

 

2021-es dátum és ár tájékoztató jellegű.

Leiras:

1. nap: Irány Új-Skócia!

Találkozás a Liszt Ferenc reptéren a reggeli órákban. Elrepülés Halifaxba 11:15-kor, két átszállással. Útközben Kelet-Kanada és tartományainak ,,elhelyezése" a térképen, az óriási térség fontosabb, legismertebb topográfiai adatainak áttekintésével. Vázlatos áttekintés az 55.300 km2 területű (kanadai léptékben igen picinyke) Új-Skócia természeti képéről, egyedi adottságairól, különös tekintettel a ,,körbeölelő" halban egyedien gazdag öblökre: Szent Lőrinc-öböl, Fundy-öböl, Maine-öböl. Felkészülés az 1749-ben alapított főváros, a több mint 400.000 lakosú Halifax, múltjáról és jelenéről. Megérkezés Új-Skócia fővárosába este. Pihenő, erőnktől függően fakultatív esti-éjszakai szabadprogram. 

 Éj Halifaxban

2. nap: Halifax - a lojalisták dicséretétől a Dal koráig; Az UNESCO világörökségi Lunenburg

Reggeli elutazás az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Lunenburg városába. A déli part legérintetlenebb halász városkája a XVIII. században betelepült német, svájci és hugenotta bevándorlók - máig élő skanzenje. Látogatás az Atlanti Halászat Múzeumban (Fisheries Museum of the Atlantic), majd séta a több százéves utcákon. Hazaúton pihenő Peggy's Cove álomszép halászfalvában, csoportképkészítéssel annak híres óceáni világítótornyánál. Délutáni séta Halifaxban, s közben a főváros és a tartomány XVII-XIX. századi múltjának rövid ismertetése a 3 teljesen különböző látásmód (1./ mi'kmaq indiánok - az őslakók; 2./ francia betelepülők - az első gyarmatosítók; 3./ skót-ír és angol bevándorlók - a többségi lakosság) alapján. Sztorik az 1688 - 1763 között zajló francia és indián háborúkról, illetve az Amerikai függetlenségi háború (1775-1783) idején ide menekülő lojalista gyarmatosok tömegeiről.  Miért költözött ide még David Mathews, New York polgármestere is 1783-ban? Miért választották az itt élők az angol koronát, s védelmezték szabadságukat a fiatal Egyesült Államoktól? - Válaszok keresése a nem mindennapi kérdésekre, a mindennapi (tan)könyvektől eltérő megközelítésben. Séta a város fölé magasodó Citadel Hill robosztus erődjében. A skót regimentek (szerencsés esetben), s Halifax nagyszerű panorámáinak fényképezése. Séta a város ikonikus óratornyához, az 1803-ban Londonból, Edward kenti herceg által küldött (s azóta zavartalanul működő) Town Clock-hoz. Rövid látogatás az 1749-ben átadott St. Paul templomnál, majd tovább a viktoriánus Barrington Street forgatagában. Vázlatos ismertető a város rendkívüli oktatási szerepéről, 7 egyeteméről, különös tekintettel a világhírű ,,Dal"-ra (Dalhousie University). Közös esti látogatás a hangulatos kikötőnegyedben.

Éj Halifaxban

3. nap: Utazás New Brunswickba; a Nemzeti Transzkontinentális Vasút históriája

Délelőtti szabadidő Új-Skócia belvárosában, majd kora délutáni elutazás vonattal (VIA Rail Economy Class) Moncton városába, Kanada egyik legjelentősebb vasúti központjába, becenevén ,,Hub City"-be.  Néhány szemelvény az egész országot átszelő Kanadai Nemzeti Vasút (CN) és az átalakult Nemzeti Transzkontinentális vasút (NTR) múltjából, a legendás XIX. századi építkezésekről. Érintőleges ismertetés a III. György tiszteletére (A Hanoveri dinasztia uralkodója) a szászországi Braunschweig városáról elnevezett New Brunswick tartomány gazdag múltjáról és jelenlegi gazdagságáról. Koraesti érkezés Monctonba, szállodai szobáink elfoglalása.

Éj Monctonban

4. nap: Prince Edward Island és Charlottetown diszkrét bája

Reggeli utáni indulás az 12.900 m hosszú (!) Confederatin Bridge hídhoz. A műszaki gigász fotózása, majd utazás a hídon, 40-60 m magasságban az óceán felett a Prince Edward-szigetre, Kanada legkisebb tartományába. Sztorik az 5.660 km2 területű, 143.000 lakosú ,,mini-állam" gazdag múltjából, Jacques Cartier 1534. évi megjelenésétől, a franciák 1758. évi kitelepítéséig - illetve az 1767. évi nagybirtok lottóig, amikor a rendkívül termékeny sziget földjei szerencsés brit birtokosok kezére kerültek.Vezetés a TransCanada főúton   Queen County-ba (Királynő megye), majd a fővárosba, Charlottetown-ba, ,,Kanada szülőhelyére". Az 1764-ben alapított, 36.000 lakosú Charlottetown Észak-Amerika egyetlen gyalog is bejárható fővárosa. Közös sétánk legfontosabb helyszínei: Viktória királynő Park; Fanningbank (Government House); Provincial Government Building (Parlament); St. Dunstan's Bazilika. Az 1864. szeptemberi Charlottetown Konferencia igaz meséje - Kanada létrehozásának áttekintése dióhéjban - a helyszíneken, a viktoriánus épületeken kívül - és belül. Tudásvágyunk jóllakatása után szomjunk megérdemelt enyhítése a Victoria Row híres kávézóinak, vagy kocsmáinak egyikében, szabadidővel. Esti visszaérkezés hotelünkbe.

 Éj Monctonban

5. nap: A világhíres Fundy-öböl csodái

Reggeli után elutazás New Brunswick festői déli partvidékére, a világhíres Fundy-öbölhöz.  A tartományt Új-Skóciától elválasztó öböl az Atlanti-óceán és Földünk legnagyobb (14-16 m) apály - dagály szintkülönbségeinek vidéke, megannyi egyedi látványossággal. Séta a Hopewell Rocks szikláknál (20 m magas, a dagály által ,,körbeforgácsolt" sziklák az öböl vizében), majd az állandóan változó Plage des Demosielles partszakasz fotózása. Utazás a tűhegyes Barn Mars-szigeten Fundy's Cape Enrage-fokához, az 1840-ben átadott világítótoronyhoz. A nagyszerű panorámák élvezete. Utunk folytatása a Waterside   fövenyein, a Salmon River folyó torkolatához, a 232 lakosú Alma halászfalvába. Az Alma- és Collins Lobster (tengeri rák) üzletek kínálatának összehasonlítása, majd séta a bájos kikötőben és a Lazac folyó hídján. A Fundy Nemzeti Park információs központjának közös meglátogatása, felkészüléssel az előttünk álló séták látnivalóira. A nemzeti park a felföldi hegyek és az óceán randevúhelye, drámai sziklákkal, fenyves- és lombhullató erdőkkel, s 25 db vízeséssel.  A lobhullató erdőkben Kanada két legismertebb természeti szimbóluma, a cukorjuhar (és vörös juhar) és a hód is jól érzi magát. Rövid séták a Herring Cove Beach, a Mattheus Head - majd a rendelkezésre álló időtől függően a Point Wolfe Beach-öböl térségeiben, történetekkel a természeti szimbólumokról. Délutáni utazás Moncton pályaudvarára, majd 850 km hosszú, 15 órás vonatozásunk megkezdése Quebecbe (VIA Rail 2 fős kabin). Elalvás előtti statisztikák, mesék az 1,5 millió km2 területű, francia identitású provinciáról (tartomány)...

Éj a Transzkontinentális vasúton (VIA Rail)

6. nap: Az UNESCO világörökségi Quebec City (Ville de Québec)

A Miért olyan mások a franciák? és Miért olyan nehéz velük...? kérdéskörök boncolgatása reggel 07:00 órától, vonatunk megérkezésétől Québec pályaudvarára. Vázlatos áttekintés a néhai Nouvelle-France (Új-Franciaország) világáról, a britekkel vívott megannyi küzdelemről. Transzfer hotelünkbe, majd csomagjaink elhelyezése a csomagszobában, felkészülés sétánkra. A 800.000 lakosú főváros Észak-Amerika egyetlen fallal körülvett települése. 1608 - 1763 között a franciák, majd ezt követően a franciák és a britek fejlesztették falait - az angolok, majd az amerikaiak ellen. Óvárosa (Vieux-Québec) UNESCO világörökségi védelem alatt álló, középkorias hangulatú kincs, a jól elkülöníthető Haute-Ville (Felsőváros) és Basse-Ville (Alsóváros) negyedekkel. Közös séta a  La Citadelle-re, a város panorámáinak élvezete, a több, mint 4,5 km hosszú falrendszer körvonalainak keresgélésével. Fakultatív kávézási lehetőség a Le Chateau Frontenac Hotel-ben, a világ legtöbbet fotózott, luxushotelében - ahol Mackenzie King, Churchill és Roosevelt (miniszter)elnökök a D napróldöntöttek (Normandiai partraszállás). Szobáink elfoglalása délután, majd pihenő és szabad program.

Éj Quebecben

7. nap: Québec megér jó-néhány misét

Egész napos közös városnézés Quebec UNESCO világörökségi negyedeiben, helyi idegenvezetőnk irányításával. Látogatás többek között a Basilique-Cathédrale Notre-Dame-de-Québec katedrálisnál; az 1641-ben épült Musée des Ursulinas-nál (Orsolyák Rendháza Múzeum), majd a Musée de l'Amérique Francophone-ban (Francia-Amerika Múzeum). Koraesti szabadidő a Latin-negyedben, bevásárlási lehetőség.

Éj Quebecben

8. nap: Utazás Montréálba ,a Francia világ második központjába

Reggeli elutazás Montréal városába különbusszal. Útközben áttekintés a mára 4.000.000 lakosságúra duzzadt város (Észak-Amerika legnépesebb francia városa) legfontosabb látnivalóiról. Megérkezés után csomagjaink lerakása a hotelben, ismerkedés helyi házigazda - kísérőnkkel. Séta az 1642-ben Ville-Marie néven alapított Vieux-Montréalban, vagyis a belvárosban. Kb. 6 km-es belvárosi sétánk Montréal legismertebb műemlékeit járja végig: Place d'Armes-tér, a Notre Dame Bazilikával és a Banque Nationale műemlék épületével - Vauguelin Place tér a Quebeci Legfelsőbb Bíróság épületével és a Világ legjobban elrejtett Nelson oszlopával... Rövid pihenő a Városházánál, majd sétánk folytatása a méltán híres Marché Bonsecours piacához (Mára modern és divatos üzletek sokasága is). A Notre Dame de Secours templom megtekintése, majd sétánk befejezése a Szent Lőrinc folyó szigetén épített Le Grande Roue de Montréal óriáskerék parkjában. Montréal panorámájának fotózása, majd időtől függően látogatás az Olimpiai Városrészben.

Éj Montréálban

 9. nap: Ottawa - Kanada mesés fővárosa

09:00 órakor utazás vonaton (VIA Rail Business Class), az Ottawa folyó déli partján emelt fővárosba.  (Megérkezés délelőtt 11:00-kor). Ottawa jelentése algonkin indián nyelven ,,a csere helye". Kanada legmagasabb életszínvonalú nagyvárosa, mesébe illően szép viktoriánus és eklektikus épületekkel, s megannyi igaz mesével, Samuel de Champlain korától (1608) - a Rideau Canal és a Parliament Hill felépítésén át (XIX. sz.) - a jelenlegi, hatványozottan előnyös helyzetéig. Közös séta az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Rideau Canal partján, sztorikkal Viktória királynő koráról, s a belváros megépítéséről. Látogatás a meseszép Parlamentnél. (Közös döntés alapján sorban állási lehetőség - a bejutásért.) Séta a XIX. századi épület parkjában. Látogatás a Nemzeti Galériánál, majd az ezüstkupolás Notre Dame Katedrális fényképezése. A Királyi Pénzverde (Royal Canadian Mint) közös megtekintése. Rövid szabadidő, ebéd lehetőség a ByWard Market-téren.  ,,Kiutazás" az 1867-ben épült Rideau Hall-ba, a mindenkori brit kormányzók (Governor General) palotájába. Az épület és csodaszép parkja ma is a Windsorok vendégfogadó helye, Kanadában tett látogatásaik során. Este vacsora lehetőség a ByWard Market hangulatos éttermi negyedében.

Éj Ottawában

10. nap: Az Ezer-tó Nemzeti Park és Kingston, Kanada régi fővárosa

Reggeli utazás busszal Kingston, az ország régi fővárosa irányába. Menet közben ismertető a Szent Lőrinc-folyó felső folyásának területeiről, a Thousand Island vidékről és a Thousand Islands (Ezer-sziget) Nemzeti Parkról. (80 km hosszan 1.864 db sziget emelkedik ki a folyó vizéből, ezek közül 21 nagyobb sziget tartozik a szigorúan védett, UNESCO Bioszféra Rezervátum és Nemzeti Park területéhez.) Az óriási határfolyó déli partja New York állam, így a szigetek kb. fele az Egyesült Államokhoz tartozik. 1 órás hajózás a jég által kialakított, élettel teli szigetek között, vázlatos ismertetéssel a Kanadai-ősföld földrajzáról, integetéssel az amerikai oldalon héderelő, jómódú jenkiknek (spanyolul gringók)... Délutáni megérkezés Kanada régi fővárosába, a máig XIX. századi hangulatú Kingstonba. Séta az 1844-ben átadott Városházánál, a mögötte lévő nagyhírű piactéren, majd a rendkívül hangulatos kikötőnegyedben, illetve az 1842-ben megnyitott Queen's University egyetem területén. Látogatás John A. MacDonald (1815-1891), az első kanadai miniszterelnök házánál, történetek a United Province of Canada  (1841 - 1867) időszakáról. Néhány szó a Kingstonból induló Szent Lőrinc tengeri csatorna (Saint Lawrence Seaway) építéséről, illetve az ,,itt végződő" Nagy-tavak vidékéről.  Késő délután fakultatív látogatási lehetőség a Royal Military College (Királyi Katonai Főiskola) és a Fort Henry Erőd igen impozáns épületeinél, az idegenvezető részvételével.       

Éj Kingstonban

11. nap: Torontó - Kanada mega-metropolisza

Reggeli elutazás vonattal (VIA Rail Economy Class) Torontóba, Kanada és az amerikai kontinens mega-metropoliszába. Menet közben vázlatos áttekintés az áttekinthetetlen méretű (6.000.000 lakos) város kalandos múltjáról, az irokéz időktől és a város 1793-ban történt alapításától - az 1812 évi amerikai ostromon át, az 1850-es években kezdődő, s ma is tartó rendkívüli növekedés és fejlődés okaiig. Csomagjaink elhelyezése a csomagszobában, majd kb. 4 órásHop onDouble deckerbuszos városnézésünk megkezdése, ,,londoni stílusban".Az utazás É-D irányban szeli át a világvárost, az északi, ligetes Egyetemi negyedtől és a Royal Ontario Múzeumtól a közvetlen tóparti Distillery District, valamint az East Bay Front negyedig. Vázlatos ,,nyomvonal": Rogers Centre Stadion - Harbour Front Centre sétány - Ontarió-tó partja - Hockey Hall of Fame - Parliament & Ontario Legislative Offices - Casa Loma - Royal Ontario Múzeum - Egyetemi negyed - Dundas Square. Erőnlétünktől, s hangulatunktól függően a buszozás több helyen is megszakítható, vezetett sétákkal. Néhány ajánlott lehetőség: 1./ az Egyetemi negyed parkja, a Trinity College és a Victoria University látogatható területei; 2./ az Új Városháza és környezete; 3./ a Toronto Stock Exchange és a pénzügyi negyed felhőkarcolói. Este a kivilágított CN Tower (554 m magas!) torony fényképezése, majd fakultatív látogatási lehetőség a Loose Moose (Laza jávor...) bárban - a torontói méretekhez szokás jegyében.

Éj Torontóban

12. nap: A Niagara Falls vízesés csodája

Reggeli után elutazás Niagara Falls városába (kb. 2 órás utazás).  További 3-4 perc ,,türelem-próba" kisvonattal - amíg elérünk a zuhatag torkához. Sétánk megkezdése a Queen Victoria Park makulátlan gyepéről, a kavargó páraörvény felé, s közben történetek Földünk talán leghíresebb vízeséséről és azokról a bolondokról, akik alázuhantak itt (bejelentett módon). Amerika legbővizűbb vízesés-együttese 3 zuhatagból áll: Patkó-; Amerikai- és Menyasszony fátyol zuhatag. Habár ,,csak" 51 m magas, de itt zubog át az Erie-tó vize az Ontario-tóba, ezért vízhozama 110.000 m3/ sec, középvíz idején is. (!) Az amerikai (New York) oldal fotózása, szabadidő. Délutáni séta Niagara Falls csendesebb, ,,gyarmati stílusú" óvárosában. A Queen Street középületeinek fotózása, majd rövid tea szünet. Késő délutáni visszautazás Torontóba (kb. 2 órás utazás).   Este fakultatív közös séta lehetőség a kivilágított Younge - Dundas Square térre - ,,a kanadai Times Square"-re, az idegenvezető részvételével.

Éj Torontóban

13. nap: Hazautazás

Hazautazás menetrend szerint, Budapestre érkezéssel a 14. napon.  

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

További információk:

Tervezett menetrend: (változhat):

 

Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Választható 4%-os mértékű Z1 útlemondási biztosítás is, amely esetében a Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerülés biztosítási eseménynek számít. Vagyis, ha valaki az utazását megelőző 10 napban hatósági karanténba kerülne Covid-pozitivitása miatt, az számíthat a biztosító segítségére.
Amennyiben az útlemondási és BBP biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész.
A biztosításokről bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

További információk 2:

Az út idegenvezetője: 

Gőgös Norbert

Gőgös Norbert, geográfus, utazásszervező, a Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztályának titkára.
Az ELTE TFK-n szerzett diplomájának szakpárja: történelem.
Csoportos körutazásainak elsődleges célterülete Közép- és Belső-Ázsia, Észak-Amerika, valamint a Kárpát-medence.
Publikációs témakörei többek között - a törökségi népek és sztyeppei íjfeszítő birodalmak múltja; a nomád kultúrák néprajza; Észak-Amerika és a sarkkörök természeti földrajza, élővilága; a magyar földrajzi felfedezések és kutatóutak kultúrtörténete.
Hobbija a munkája és a természetjárás - a Görgényi-havasoktól - Alaszkáig és az Altájig.
Kedvenc városai: A Selyemút nagyvárosai Isztambultól - Szamarkandig.
Kedvenc szállodája: a mongol sztyeppék jurtái.
Kedvenc itala: A jó szívvel adott székely üdvözlőpálinka.
Három kislány boldog édesapja.

x Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a repülőjegyeket illetékekkel (melynek értéke kb. 510.000 Ft)az elhelyezést helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban illetve  1 éj Via Rail 2 fős kabinbana reggelis  ellátásta helyszíni közlekedést a megadott programokat a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
ETA engedély díja,ügyintézéssel  5 000 Ftútlemondási biztosítás 2,2 % vagy választható COVID-19 fedezettel 4%borravaló kb. 7 CAD/fő/napétkezés napi költsége kb. 15 -50 CAD/fő/nap EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár440 000 Ft

Szállás neve: Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a repülőjegyeket illetékekkel (melynek értéke kb. 510.000 Ft)az elhelyezést helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban illetve  1 éj Via Rail 2 fős kabinbana reggelis  ellátásta helyszíni közlekedést a megadott programokat a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
ETA engedély díja,ügyintézéssel  5 000 Ftútlemondási biztosítás 2,2 % vagy választható COVID-19 fedezettel 4%borravaló kb. 7 CAD/fő/napétkezés napi költsége kb. 15 -50 CAD/fő/nap EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár440 000 Ft


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. ETA engedély ügyintézéssel 5.000 Ft/fő
  2. Repülőjegy 510.000 Ft/fő
  3. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 148716

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Kelet - Kanada Az Atlanti - óceántól a Niagara- vízesésig (Repülő)

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 148716

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!