Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Ft-tól/fő 189.550
Időpont: 2024.09.04 - 09.08
Legjobb ár: 189.550 Ft-tól/fő Utazás időpontja: 2024.09.04 - 09.08
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj” utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 189.550 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:143856

Toszkána csodás, az olasz életérzést nyújtó ismeretlen tájain barangolni mindig egyedülálló élmény, főként, hogy különleges fürdőzéssel van összekötve. A természeti szépségek sem maradnak ki, megmártózhatunk az egyik legkülönlegesebb hőforrás vizében a lankás dombok ölelésében. Lélegzetelállító, sziklákba vájt középkori városkák ódon, palotákkal övezett utcáin ősi lábnyomok nyomában sétálunk, és reneszánsz környezetben ízlelgetjük  a híres toszkán borokat és helyi különlegességeket. Igazán kivételes alkalom egy ilyen légkörbe csöppenni. Jöjjön velünk és hagyja magát elvarázsolni!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: 5 nap/4 éjszaka 4*-os szállodában (La Grotta vélemény 3*+) Chianciano Terme-ben

Ellátás: reggeli, felár ellenében (3 fogásos vacsora)

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes:
Budapest (BOK Csarnok és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok 2024: 5 nap/4 éj
04.27-05.01. (szombat - szerda) ünnepnappal   BETELT!

09.04-09.08. (szerda - vasárnap)   FIX INDULÁS

Program:
1. nap: Budapest - Chianciano Terme
Utazás Budapestről a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal Szlovénián keresztül. Érkezés szálláshelyünkre az esti órákban. 

2. nap: Toszkána legjava: Montalcino - Pienza - Montepulciano (kóstolóval)
Mai napunkat  Montalcino varázslatos városban kezdjük. Szinte mesébe illő, ahogyan a városfalak körbeölelik a települést, melyet a vár ural. Ez a toszkán lankák közt megbúvó, gyönyörű középkori város különleges, híres boráról a "Brunello di Montalcino"-ról is híres. Pienza városába utazunk, mely a művészetkedvelők felkapott úti célja. Érdeklődők ezrei keresik fel és csodálják ezt a kedves, ódon kis települést és a főtéren látható gyönyörű reneszánsz épületeit, melyekben a csodás gótika elemei is megtalálhatók. Egy kis sajtkóstoló vár minket, ahol megízlelhetjük a híres Pecorino sajtot. Montepulciano középkori hangulatú, festői, kis utcákkal tagolt városába érkezve gyalogosan fedezzük fel a gyönyörű toszkán vidék egyik legvonzóbb települését, mely filmforgatások híres helyszíne. Egy kialudt vulkán oldalkatlanában fekszik, ennek köszönhető messze földön híres bora, a Vino Nobile. Reneszánsz épületei, templomai, évszázadok történetét mesélik. Ezt követően egy családi pincészetben ízelítőt kapunk a helyi borokból. Földalatti, ódon folyosóin fantasztikus boroshordók ejtenek ámulatba. Szabadidőnkben sétálhatunk a sikátoros kis utcákon, ahol a kézművesek boltocskái találhatóak, vagy benézhetünk akár a környék legrégebbi kávézójába, a Caffé Poliziano-ba is, melynek teraszáról lélegzetelállító panoráma nyílik a toszkán dombokra. (Ár: 35 EUR/fő).

3. nap: Középkori kisvárosok: Pitigliano -  Santa Fiora (reneszánsz kóstolóval) -  Saturnia (termál fürdőzéssel)
Vár minket a tufakiszögellés tetején álló, a Lente folyó völgyére néző csodás Pitigliano, mely Olaszország legszebb falvainak listáján szerepel. Épületei és zegzugos kis utcácskái szinte beleolvadnak a sziklákba, mintha azokból faragták volna ki őket. Végigsétálunk a meseszerű település tufába vájt útjain, melyet az egykor itt élt zsidó közösség miatt kis Jeruzsálemnek is neveznek. Napunkat Monte Amiata csodás vidékén, mesés tájakon barangolva folytatjuk, mely térséget a természet és az ódon világ szépségei tesznek felejthetetlenné. Időutazásunk a Sforza és az Aldobrandenschi család történetével átitatott Santa Fiora hangulatos kisvárosában folytatjuk, ahol megállunk a hangulatos település lábánál fekvő, a hegyről leereszkedő vízzel táplált, vízeséssel tűzdelt, rejtett kerttel körülvett csodás tavacskánál. Sétánkat az egyedülálló színes kerámiával díszített Pieve delle Santa Flora e Lucilla templomával folytatjuk. A hagyományokat mélyen őrző városka főterén a Sforza kastély, a gótikus árkád és a két középkori óratorony árnyékában egy különleges reneszánsz kóstoló repít minket vissza a múltba. A középkori felvonulás és a csodás reneszánsz kóstoló felejthetetlen élményt nyújt. Saturnia  egyike Toszkána legkülönlegesebb helyeinek, mely a vulkáni hegy és a természet erői által alkotott, természetes termálvizes medencék és képződmények látványával bűvöl el minket. A kellemes környezetben jó idő esetén fürdőzési lehetőség. (Program ár kóstolóval: 55 EUR/fő).

4. nap: Bagnoregio, a szellemváros – Chiusi, etruszk emlékek nyomában
Napunkat egy időutazással kezdjük a meseszép szellemvárosban, avagy más néven a halott városban, Bagnoregio-ban. Nincs látogató, aki ne ámulna el a felhők felett, a hegy ormán megbújó település látványától, melyet egy lélegzetelállító gyalogoshídon keresztül lehet megközelíteni. A káprázatos környezetben megbúvó, autóforgalomtól elzárt városka nem véletlenül került fel a világ száz legveszélyeztetettebb, fokozottan védendő műemlékeinek listájára. Itt nincsenek világraszóló, híres látnivalók, de minden lépésnél meglepetés vár minket, hiszen a városkapun átlépve a középkorban találjuk magunkat. A  csodás terméskőből épített házak, az utcák szerkezete, a kopott keretes ablakok, mind a múltba repítenek vissza, a borostyánnal befutott házfalak között pedig megállt az idő. Gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk, az éttermek remek helyi különlegességeket és tengeri ételeket is kínálnak. Ne hagyja ki! Utunk az etruszk emlékekben bővelkedő Chiusi-ba vezet tovább, mely sok szempontból nagyon érdekes úticél. Sokáig azt hitték, hogy a város alatti labirintusban (Labirinto di Porsenna)  temetkezési helyek találhatóak, azonban a földalatti alagúthálózat az etruszk időkben ciszternaként szolgált. A történelmi központ is számos látnivalót ígér, hiszen a középkori erőd, a „Beccati questo” és a „Beccati quello” tornyok gyönyörű képet nyújtanak. Egy neoklasszikus épületben található az Etruszk Múzeum, ahol ritka, és értékes leleteken keresztül lehet nyomon követni az etruszk civilizáció teljes fejlődését. Említésre méltóak még az itt található antik ékszerek is. Akinek van kedve, belemerülhet az etruszkok i.e. földalatti világába is. (Ár: 35 EUR/fő).

 5. nap: Cortona, a " Napsütötte Toszkána" városa- Budapest
Korai hazaindulás Budapestre, útközben rövid városnézés Cortona-ban. A Napsütötte Toszkána című film helyszíne a bakancslistás látnivalók közé tartozik. A csodás helyen épült etruszk eredetű város alacsonyabban fekvő utcáit kis átjárók kötik össze a magasabban fekvőkkel, ahonnan elképesztő panoráma tárul elénk, hiszen jó időben még a távoli Trasimeno-tóig is ellátni.  Az ősi terméskövekből épített házak sajátossága,a sokuknál még a mai napig is látható "holtak ajtói", a sikátorok pedig híven őrzik a letűnt korok hangulatát. A megálló után folyamatos utazással és rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

x Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki! 

MÁMORÍTÓ TOSZKÁNA 2024

5 nap 4 éjszaka reggelivel
ELŐFOGLALÁSI ÁR-VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES

Időpont  
04-27 - 05.01. 149 900 Ft (384€)
09.04 - 09.08. 159 900 Ft (410 €)

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas társítással! 
Egyágyas felár (társítás nélkül): 36 900 Ft/fő (95 EUR/fő)
Vacsora felár: 26 900 Ft/fő (69 EUR/fő) A reggelis kapacítás elfogyott, csak félpanzióval foglalható.
Audio-guide: 2 750 Ft/fő/tartózkodás (7 EUR/fő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Üdülőhelyi díj és regisztraciós díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő) 

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):
- Montalcino - Pienza - Muntepulciano:                                                                  35 EUR/fő
- Középkori kisvárosok - kóstolóval: Pitigliano - Santa Fiora - Saturnia:                55 EUR/fő
- Bagnoregio, a halott város – Chiusi, föld alatti etruszk emlékek nyomában        35 EUR/fő
 
helyi közlekedéssel


Belépők:
- Bagnoregio közlekedéssel  kb. 12 Eur/fő
- Chiusi föld alatti etruszk emlékek nyomában: 8 Eur/fő                     

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.


Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki! 

MÁMORÍTÓ TOSZKÁNA 2024

5 nap 4 éjszaka reggelivel
ELŐFOGLALÁSI ÁR-VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES

Időpont  
04-27 - 05.01. 149 900 Ft (384€)
09.04 - 09.08. 159 900 Ft (410 €)

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas társítással! 
Egyágyas felár (társítás nélkül): 36 900 Ft/fő (95 EUR/fő)
Vacsora felár: 26 900 Ft/fő (69 EUR/fő) A reggelis kapacítás elfogyott, csak félpanzióval foglalható.
Audio-guide: 2 750 Ft/fő/tartózkodás (7 EUR/fő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Üdülőhelyi díj és regisztraciós díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő) 

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):
- Montalcino - Pienza - Muntepulciano:                                                                  35 EUR/fő
- Középkori kisvárosok - kóstolóval: Pitigliano - Santa Fiora - Saturnia:                55 EUR/fő
- Bagnoregio, a halott város – Chiusi, föld alatti etruszk emlékek nyomában        35 EUR/fő
 
helyi közlekedéssel


Belépők:
- Bagnoregio közlekedéssel  kb. 12 Eur/fő
- Chiusi föld alatti etruszk emlékek nyomában: 8 Eur/fő                     

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Útlemondási biztosítás
Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
Belépők
Adó - Vevő

Felárak*:
  1. audio guide 2.750 Ft/fő
  2. BBP biztosítás 3.650 Ft/fő
  3. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Olaszország, Toszkána, Toszkána

Útazonosító: 143856

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Mámorító Toszkána - fürdőzéssel 5 nap /4éj

Olaszország, Toszkána, Toszkána

Útazonosító: 143856

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!