Miért éppen Marokkó?

Mert iszonyatosan érdekes, egyedi, gazdag kultúrájú hely, ahol nem csak fürdeni lehet a Földközi-tengerben és az Atlanti-óceánban, de túrázni is tudunk az Atlasz-hegységben. Ha pedig tevegelni támad kedvünk a sivatagban, arra is van lehetőségünk. Marokkó a világok találkozása, hiszen az arab, az afrikai és az európai kultúra is itt hagyta nyomait. Keresve sem lehet találni ennél színesebb, varázslatos helyet!

Marokkóra szokás mondani, hogy a legnyugatibb keleti ország, mely állítást minden tulajdonsága valóban alátámaszt. Itt tényleg minden megtalálható egy helyen és bárki meg tudja találni számításait!

Egzotikus tájak, tengerpart, romantikus helyek kedveznek a pároknak, a kultúra szerelmeseit pedig várják az ezeregy éjszaka meséibe illő királyi városok és épületek. Marokkóban mivel tényleg minden lehetséges, a túrázás kedvelői is kedvükre kalandozhatnak az országban, hiszen tárt karokkal várják őket az Atlasz-hegység hófödte vonulatai. Aki pedig távol a világtól és a civilizációtól szeretne kikapcsolódni, üljön tevére és irány a narancssárga sivatag!

 

Marokkóban egy utcában lehet megtapasztalni a hatalmas luxust és a középkorból megmaradt nyomort is. Izgalmas felfedezés, ahogy a szabadság és a szigor vagy a kultúra és a barbár virtus találkozik egymással. Páratlan utazás!

 

A marokkói közbiztonság teljesen jó, a helyiek pedig kifejezetten szeretik az ide érkező turistákat. Érdemes nem csak nyaralóhelyként tekinteni rá, hanem kultúrában gazdag, érdekes látnivalóként is jegyezzük fel a bakancslistánkra!

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!