Miért éppen Marokkó?

Mert iszonyatosan érdekes, egyedi, gazdag kultúrájú hely, ahol nem csak fürdeni lehet a Földközi-tengerben és az Atlanti-óceánban, de túrázni is tudunk az Atlasz-hegységben. Ha pedig tevegelni támad kedvünk a sivatagban, arra is van lehetőségünk. Marokkó a világok találkozása, hiszen az arab, az afrikai és az európai kultúra is itt hagyta nyomait. Keresve sem lehet találni ennél színesebb, varázslatos helyet!

Marokkóra szokás mondani, hogy a legnyugatibb keleti ország, mely állítást minden tulajdonsága valóban alátámaszt. Itt tényleg minden megtalálható egy helyen és bárki meg tudja találni számításait!

Egzotikus tájak, tengerpart, romantikus helyek kedveznek a pároknak, a kultúra szerelmeseit pedig várják az ezeregy éjszaka meséibe illő királyi városok és épületek. Marokkóban mivel tényleg minden lehetséges, a túrázás kedvelői is kedvükre kalandozhatnak az országban, hiszen tárt karokkal várják őket az Atlasz-hegység hófödte vonulatai. Aki pedig távol a világtól és a civilizációtól szeretne kikapcsolódni, üljön tevére és irány a narancssárga sivatag!

 

Marokkóban egy utcában lehet megtapasztalni a hatalmas luxust és a középkorból megmaradt nyomort is. Izgalmas felfedezés, ahogy a szabadság és a szigor vagy a kultúra és a barbár virtus találkozik egymással. Páratlan utazás!

 

A marokkói közbiztonság teljesen jó, a helyiek pedig kifejezetten szeretik az ide érkező turistákat. Érdemes nem csak nyaralóhelyként tekinteni rá, hanem kultúrában gazdag, érdekes látnivalóként is jegyezzük fel a bakancslistánkra!

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!