Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Ft-tól/fő 145.000
Időpont: 2021.06.28 - 07.03
Legjobb ár: 145.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.06.28 - 07.03

Tartson velünk a Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő) utazásra! A kiutazás egyénileg történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 145.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Outdoor, kaland
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:reggeli
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója:155644

Szentpétervár

Info:

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal

kétágyas, belvárosi szállodai szobákban 3*+ vagy 4* kategóriában

svédasztalos reggeli
igény esetén félpanzió

 

Oroszország utazás Szentpétervár

1. Azok az utasaink, akik rendelkeznek belépőjeggyel az UEFA EB szentpétervári negyeddöntőjére (vagy bármely, másik, itt megrendezésre kerülő meccsre), vízummentesen utazhatnak be Oroszországba, FAN ID igénylését követően. A belépésről és jegyvásárlásról bővebben alább tájékozódhatnak!

2. Mivel ez egy speciális csomagunk, kifejezetten erre az alkalomra, ezért a repülőjegyek választását nem tettük kötelezővé, hiszen sokan akár már meg is vehették jegyüket, sőt a csoportos ajánlatunkon kívül, bármelyik meccsre kérhető egyéni ajánlat is kollégáinknál.

3. Szentpétervár olyan világvárosok egyike, amelyet szinte kötelező látni! Az utasaink általános és leggyakrabban elhangzó véleménye: ,,Tudtam, hogy szép város Szentpétervár, de nem gondoltam volna, hogy ennyire...!" :)

4. Nem csak maga a város bővelkedik látnivalókban, hanem kihagyhatatlanok a Szentpétervár mellett lévő, híres, cári nyári kastélyok, mint például Peterhof (Petrodvorec), Puskin, Pavlovszk, amelyek szintén UNESCO világörökségi helyszínek. Méretükkel és pompájukkal a világ legszebb palotáival vetélkednek.

5. 1000 ÚT TIPP - Ha a fehér éjszakák idején keresi fel a várost (május elejétől július végéig), akkor még különlegesebbé teheti az élményt, hiszen ilyenkor még éjjel 1 órakor is nappali világosságban sétálhat a Nyevszkij sugárúton, nyitott sörözők és kávézók közepette. Ha viszont a főidényen kívüli, csendesebb időszakot választja, akkor jobban élvezheti a világ egyik legnagyobb múzeumának, az Ermitázsnak a kincseit.

 

Ez az utazás csak az Európa Bajnokságra szóló meccsjeggyel látogatható!

EB utazásunkra egyéni ajánlat is kérhető, tetszőleges dátumokra és programokra

Magyar nyelvű idegenvezetéssel.

A városlátogatásunk alatt 4 világörökségi helyszínt is érintünk.

Leiras:

 

1. nap - június 28.: Budapest - Szentpétervár

Indulás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással. Érkezés az esti órákban, majd a szállás elfoglalása következik.

Késő este kb. 2 órás fakultatív program formájában a városi hidak megnyitásának megtekintését ajánljuk. A hajózási időszakban, minden éjszaka felnyitják a Névát átívelő hidakat a hajóforgalom számára. Ez az esemény a nyári, ,,fehér éjszakák" csúcspontja, miközben a városban sétáló turisták és a szentpéterváriak tömegei még késő este is elidőznek a kiülős teraszokon, söröznek és élvezik ezt a furcsa életet, amikor ,,a nap sosem ér véget". A program része egy esti buszos városnézés is.

2. nap - június 29.: Szentpétervár - Városnézés - Ermitázs

A reggelit követően autóbuszos városnézésre indulunk, melynek során megtekintjük a nyüzsgő városközpontot, a lélegzetelállító pompával jellemezhető Nyevszkij sugárutat, a Szt. Izsák Székesegyházat, a történelemkönyvekből híres Téli Palotát, a Nyári Kertet és a Felvonulás teret. Átsétálunk a Vasziljevszkij-szigeten és a Szenátus téren, ahol látni fogjuk I. Péter bronz lovasszobrát. A kirándulás során bemegyünk a Péter-Pál erődbe is, ahonnan Szentpétervár történelme indult, és megnézzük az orosz cári családok sírjait.

Az idegenvezetővel egy sétát teszünk a Palota téren, melynek keretén belül megtekintjük az Admiralitást, illetve a vezérkari épületet. Az egész utunk fénypontjaként fakultatívan ellátogathatunk a Téli Palota magvát képező Ermitázsba. Az Ermitázs Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeuma, mely a Néva partján található. Nevét a Nagy Katalin cárnő által építtetett ún. Remete-lakról kapta, ami franciául Hermitage. Az uralkodó itt tartotta az első gyűjteményét. Azóta a világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményévé nőtte ki magát. Csak néhány nevet idézve a gazdag kínálatból: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci, Rembrandt.

Pihenésképpen, fakultatív programként, a délutáni órákban hajókirándulásra nyílik lehetőség Szentpétervár hangulatos csatornáin és a Néván. Az 1 órás sétahajózás közben egy nem mindennapi nézőpontból azokat a látványosságokat nézzük meg, amelyeket a buszos városnézés során nem volt alkalmunk megtekinteni, így válik a városnézés teljessé és felejthetetlenné.

3. nap - június 30.: Puskin - Pavlovszk

A reggelit követően fakultatív kirándulást javasolunk Puskinba (Carszkoje Szelo), amely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt, Katalin cárnő óta pedig a cárok kedvelt nyári rezidenciája, ahol szinte minden építészeti stílus felfedezhető. Itt található az európai barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Katalin-palota is. Világhírét az ún. Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a Trónterem alapozta meg. A líceum érintésével elsétálunk a klasszicista stílusú Sándor-palotához is. Ezután a kirándulást Pavlovszkban folytatjuk, amely Katalin és I. Pál kedvelt vadászterülete volt. A gyönyörű palotát Nagy Katalin fia, Pál építtette, amelyben - többek között - említésre méltó a Béke Szalon és a Lovagterem. A városba kb. 16:30 óra körül érünk vissza.

Esti fakultatív programajánlatunk egy eredeti orosz folklór est zenével, tánccal, népviseletbe öltözött művészek előadásában. E nélkül nem teljes az orosz kultúrával való ismerkedésünk. A színvonalas előadás magával ragadó! Kezdés az esti órákban.

4. nap - július 1.: Petrodvorec

A reggelit követően, fakultatív programként, kirándulást ajánlunk Szentpétervár környékére, Petrodvorecbe, amely csupán 29 km-re fekszik a várostól. Kastély és park, az orosz művészetek kincse - ez az egyik legismertebb cári kastély a tenger partján. Az ,,orosz Versailles" néven emlegetett pompázatos cári nyaraló együttes I. Péter nevét viseli, amelyet a híres, több szintből álló park - szökőkutakkal, vízesésekkel, szobrokkal és pavilonokkal - tesz lenyűgözővé a látogató számára. Az épületegyüttes legkiemelkedőbb része a Nagy Palota, mely I. Péter hajdani rezidenciája volt. Igazán kihagyhatatlan kirándulás a Szentpétervárra látogatóknak!

A délutáni órákban lehetőség lesz Szentpétervár legnagyobb és legismertebb templomainak, a Szent Izsák székesegyház és a Véren Megváltó templomának részletes, kb. 3 órás megismerésére gyalogosan (jelentkezés az idegenvezetőnél, belépők a helyszínen fizetendők, 12.000 Ft-nak megfelelő rubelben). A Véren Megváltó templom II. Sándor emlékmúzeumaként épült, és a féldrágakövek remekművét képezi. A Szent Izsák székesegyház pedig a város legnagyobb és legjelentősebb temploma.

5. nap - július 2: Negyeddöntő

Ezen a napon egész nap szabad programunk lesz. Beszerezhetjük a  még hiányzó, szurkoláshoz szükséges kellékeket, szuveníreket vásárolhatunk és izgattottan várjuk a meccs kezdetét. Mérközés kezdete: 19:00

6. nap - július 3.: Szentpétervár - Budapest

A kora reggeli órákban transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre menetrend szerinti járattal, átszállással.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

 • Szentpétervár történelmi belvárosa
 • Petrodvorec
 • Puskin
 • Pavlovszk

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a fakultatív programok szervezése a múzeumok nyitvatartási rendjéhez igazodik és ennek érdekében az utazási iroda a programok sorrendjét felcserélheti. Végleges programot az utazás előtt 1 héttel bocsájtunk utasaink rendelkezésére. 

 

További információk:

Mérkőzések a Szentpétervári Stadionban

Dátum Kezdet Csoport Csapat Vs Csapat
Június 12. 22:00 B Belgium Vs Oroszország
Június 14. 19:00 E Lengyelország Vs Szlovákia
Június 16. 16:00 B Finnország Vs Oroszország
Június 18. 16:00 E Svédország Vs Szlovákia
Június 21. 22:00 B Finnország Vs Belgium
Június 23. 19:00 E Svédország Vs Lengyelország
Július 2. 19:00 Negyeddöntő W6 Vs W5

 

Belépés és vízum Oroszországba az EB ideje alatt:

Az Európa Bajnokság ideje alatt a külföldi szurkolók kivételt képeznek és szabadon beléphetnek Oroszországba, de csak abban az esetben ha az alábbi feltételeknek megfelelnek:

 • Rendelkeznek belépőjeggyel valamelyik Szentpéterváron megrendezésre kerülő meccsre
 • Megigényelték a FAN ID-jukat (szurkolói igazolvány), mely kötelező dokumentum minden szurkoló számára, hiszen a meccsekre is csak ezzel tudunk belépni illetve ez helyettesíti az orosz vízumot is. FAN ID igénylés angol nyelven IDE KATTINTVA
 • Rendelkeznek érvényes, nemzetközi útlevéllel, melynek a lejárati dátuma még legelább 6 hónappal későbbi, mint a tervezett hazautazásunk dátuma.
 • Az országba csak az érkezéshez képest 72 óránál nem régebbi, negatív PCR teszttel lehetséges a beutazás, még a szurkolóknak is. A teszteredményt elektronikus vagy nyomtatott formában fogadják el, angol vagy orosz nyelven.
 • Azoknak, akik repülőgéppel érkeznek Oroszországba, ki kell tölteniük egy COVID-19 nyilatkozatot, mely IDE KATTINTVA tölthető le.

  A FAN ID-val rendelkezők május 29-től július2-ig léphetnek be Oroszországba, a kilépés pedig május 29. és július 12. között lehetséges. Az igazolvány akár többszöri belépésre is jogosít, viszont minden belépés előtt PCR tesztet kell készítenünk!

 

Belépőjegyek: 

Negyeddöntő jegyárak - július 2.

Cat.3:  790 Euro/ db
Cat.2:  890 Euro/db
Cat.1:  1.180 Euro/db

Jegyek minden mérkőzésre elérhetők, ajánlatkérésért kérjük írjon a business@1000ut.hu e-mailcímre, vagy hívja a 061 207 8221-es telefonszámon kollégáinkat.

 

A stadion:

Alapadatok

Név: Szentpétervári Stadion / Kresztovszkij Stadion / Gazprom Arena
Befogadóképesség: 61.000 fő
Maximum létszám az EB ideje alatt: 30.500 Fő / meccs
Megnyitás ideje: 2017
Csapat: Zenit
A városközponttól való távolság: körülbelül 9 kilométer

 

Érdekességek

 • A stadiont a japán építészmérnök, Kisho Kurokawa tervezte, akinek az elképzelése egy űrhajó megépítése volt, amely a Finn-öböl partján landolt.
 • A Zenit a Petrovszkij Stadionból költözött át az új helyszínre 2017-ben, ahol az első mérkőzésen 2-0-ra verte az Ural Szverdlovszkaja Oblaszty csapatát.
 • Az új arénát a Kresztovszkij-szigeten lévő Kirov Stadion helyére építették, amely a '90-es évek elejéig volt a Zenit otthona.

A stadionba való belépés csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával lehetséges, erről bővebb tájékoztatást IDE KATTINTVA kaphat!  

 

 

 

 

Közlekedés:

 A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a szentpétervári közlekedésnek a metró. A stadionhoz legközelebbi megálló a Krestovskiy Ostrov, ami az 5-ös, azaz lila metróvonalon található. Készüljünk fel, hogy a megállótól még 2,6 km-re található a Stadion, így egy kiadós séta vagy egy rövid taxizás vár ránk. Jó tudni azonban, hogy a meccsek idejére a stadion körül kitiltják az autóforgalmat, így semmiképp sem úszunk meg egy kis sétát.

Tipp: a meccsnapokon ingyenesen használhatjuk a szentpétervári tömegközlekedést az UEFA EURO 2020 applikációjából letölthető Travel-Card-al!

 

További információk 2:

 

x Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a szállást reggelivel a választott kategóriábana transzfereketa városnézést belépővel a Péter-Pál erődbea magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegyet (ára kb. 200.000 Ft-tól elérhető)az útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)a fakultatív programokatbelépőjegyet a meccsre, mely egyúttal a vízummentesség feltétele is EGYÉB KÖLTSÉGEKFélpanzió igényelhető29.800 Ft / 5 alkalomEgyágyas felár 3*+ elhelyezés esetén: 95.000 Ft4* elhelyezés esetén: 120.000 FtBBP utasbiztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/nap- Extra: 790 Ft/fő/nap- Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap

Szállás neve: Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a szállást reggelivel a választott kategóriábana transzfereketa városnézést belépővel a Péter-Pál erődbea magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegyet (ára kb. 200.000 Ft-tól elérhető)az útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)a fakultatív programokatbelépőjegyet a meccsre, mely egyúttal a vízummentesség feltétele is EGYÉB KÖLTSÉGEKFélpanzió igényelhető29.800 Ft / 5 alkalomEgyágyas felár 3*+ elhelyezés esetén: 95.000 Ft4* elhelyezés esetén: 120.000 FtBBP utasbiztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/nap- Extra: 790 Ft/fő/nap- Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj

Felárak*:
 1. 4*-os szálloda felára 30.000 Ft/fő
 2. BBP Basic biztosítás 3.540 Ft/fő
 3. BBP Exclusive biztosítás 6.540 Ft/fő
 4. BBP Extra biztosítás 4.740 Ft/fő
 5. Félpanzió 29.800 Ft/fő
 6. Repülőjegy 200.000 Ft/fő
 7. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 155644

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Labdarúgó EB Szentpétervár (Repülő)

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 155644

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!