Madagaszkár körutazás

Ft-tól/fő 539.000
Időpont: 2020.04.22 - 05.03
Legjobb ár: 539.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.04.22 - 05.03
További árak és időpontok

Tartson velünk a Madagaszkár körutazás utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 539.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Utazás azonosítója:142616
Kívánságlistára teszem

Madagaszkár körutazás - Miért éppen ide?

Egy egyedülálló világ, amelyet sehol máshol nem találunk meg. A szigetország fő vonzereje az érintetlen természet és a romlatlan társadalom. A természet itt teljes sokszínűségében, kreativitásában, szelídségében és szépségében mutatkozik be, és a sziget évmilliókon át tartó elszigetelt fejlődésének köszönhetően az állat-és növényfajok 80%-a endemikus, azaz csak itt megtalálható. Madagaszkár a mosolyok hazája: az emberek jelszava a ,,mora-mora", azaz lassan-lassan: soha senki nem siet, és mégis minden mindig megoldódik...

Utunk során megtekintjük a szigetország  egyik legfontosabb nemzeti parkját, ahol holdbéli tájként csipkéznek a  "tsingy"-nek nevezett mészkőerdők, melyek csak négy helyen találhatóak meg a planétánkon! Eközben megismerkedünk a sziget endémikus lakóival is, mint a makikkal és a kaméleonokkal. Majd a túráink után pihenünk a világ egyik legszebb szigetén, Nosy Be-n, ahol a korallzátonyok mellett láthatjuk a bálnákat is!

Programok

1.nap Budapest > Antananarivo
Indulás Budapestről a délutáni órákban, transzfer Bécsbe, majd átszállással utazunk Madagaszkár fővárosába.

2.nap Antananarivo
A délutáni órákban érkezünk meg Antananarivoba, Madagaszkár dimbes-dombos fővárosába. A repülőtéren már vár minket sofőrünk és autónk, hogy elvigyen bennünket a belvárosban lévő szállodánkba.

Szállás: Antananarivo (1 éj)

3.nap Antananarivo > Andasibe
Ma kirándulást teszünk a 2001 óta az UNESCO Világörökség részét képező Ambohimanga ("Kék domb") palotához, amely a XVII. században épült. A palota a 18-19. században uralkodó Merina Királyság egykori központja, Madagaszkár államának alapító helye, a madagaszkáriak kulturális identitásának legfontosabb szimbóluma. A régi főváros, Ambohimanga különleges tiszteletnek örvendő hely, egy erdővel benőtt domb tetején a környék fölé emelkedik. Az erdő már 250 évvel ezelőtt is a király különleges védelme alatt állt, és a szent domb környékén ma sem szabad semmit megváltoztatni. A palota mellett található kilátóhelyről megcsodálhatjuk a város panorámáját is. Ezután délután elindulunk kelet felé, hogy az eddiginél még közelebbről fedezzük fel Madagaszkár egyedülálló természeti világát, és meggyőződjünk : joggal hívják a szigetet a "nyolcadik kontinens"-nek. Estére megérkezünk Mantadia-Analamazoatra Nemzeti Parkhoz. Ma délután még meglátogatjuk a Vakona Forest Lodge magán rezervátumát, ahol testközelből találkozhatunk a híres madagaszkári lemúrokkal, és ez a legjobb alkalom, hogy "szelfit" készítsünk az itt élő barátságos makikkal!

Szállás: Andasibe (1 éj)

4.nap Andasibe > Antananarivo
A mai napon a szó szerint hatalmas élményeket ígérő Analamazoatra Nemzeti Parkot látogatjuk meg, mivel ez a park arról híres, hogy az itt található esőerdő a legnagyobb és legfejlettebb lemurfaj, az Indri Indri otthona. Itt tartózkodásunk felejthetetlen élménye lesz hallgatni az Indri Indri makik kiáltozását, ahogyan egymással kommunikálnak szirénára hasonlító, akár három kilométerre is elhallatszó énekükkel. Természetesen a lemúrok mellett számos más különleges állat-és növényfajjal találkozhatunk. A parknak egyedülálló hangulatot ad a rengeteg orchidea- és páfrányfaj. A park meglátogatása után visszaindulunk Antananarivo felé. Útközben megállunk Mandraka faluban, hogy megtekintsük a Mr. Peyreiras francia biológus által alapított Hüllő Farmot, ahol Madagaszkár legtöbb hüllőfaját megtekinthetjük : krokodilok, kaméleonok sokaságát, iguánákat, gekkókat ; de ezenkívül két makifajjal is megismerkedhetünk, valamint különleges lepkékkel. Estére visszaérünk Antananarivoba.

Szállás: Antananarivo (1 éj)

5.nap Antananarivo > Diego Suarez
Miután megreggeliztünk a szállodában, elindulunk ismét a repülőtérre, hogy belföldi repülőjárattal elrepüljünk Madagaszkár egyik legészakibb csücskébe, Diego Suarez városába. Érkezéskor autónk már ott vár minket a reptéren, hogy elvigyen bennünket szállodánkba. Ha a repülőjárat érkezése megengedi, egyből csodás kirándulásra indulunk a környéken : 'A három öböl felfedezése' a mottónk. A napot Diego három híres öblének felfedezésével töltjük : Bay Dunes, Bay Pigeons, Sakalava Bay. Mindegyik a gyönyörű Ramena tengerparton található : gyönyörű tájak, fantasztikus panorámák, hagyományos ősi halászfalvak, csodálatos tengerpartok váltják egymást túránk során, hogy estére a természet szépségeivel eltelve érjünk vissza szállásunkra.

Szállás: Diego Suarez (1 éj)

6.nap Diego Suarez > Ankarana > Vörös Tsingy
Délelőtt rövid városnézésre indulunk: Diego Suarez gyarmati-katonai múlttal rendelkezik, a francia haditengerészeti flotta régi, gyarmati stílusban épült kikötővárosa. Az eredeti városfalak és a régi kikötő ma is látható. Megtekintjük a Cukorsüveg hegyéről híres, gyönyörű színekben bővelkedő Diego-i öblöt: a partvonal buja, élénkzöld növényzete a türkizkék, csillogó tengerrel és a napsütés ragyogó sárga fényeivel alkot kontrasztot. Eztuán Madagaszkár egyik fantasztikus, egyedi tájvidékét fedezzük fel : az úgynevezett "tsingy"-t. Először a Vörös Tsingy természetvédelmi területre megyünk, hogy megismerjük ezt az egyedülálló természeti képződményt. A Tsingy szó magyar jelentése : "ahol nem sétálhatsz mezítláb". Bejárjuk a homokkőből, márgából és mészkőből álló mesebeli képződményt, amelyhez hasonlót ezenkívül mindössze négy másik országban találunk a világon. A vörös tsingy egy "bevezető" az igazi, nagy madagaszkári tsingy-be, amelyet másnap fogunk meglátogatni.

Szállás: Ankarana (2 éj)

7.nap Ankarana > Szürke Tsingy
Ma egész napos túrára indulunk az Ankarana Nemzeti Parkban : felfedezzük a hatalmas, szürke madagaszkári "Tsingy"-t az Ankarana masszívumban. Karszt tájak, felvidéki mészkő alakzatok, lenyűgöző ,,tsingy" csúcsok és tűhegyes mészkő ,,erdők" jellemzik a területet. Csipkézett és kilyuggatott belseje láttán az ideutazók könnyen a Holdon érezhetik magukat. Túránk során számos lemúrfajt, kanyont, érdekes madárfajt és barlangot is látunk. A túrát a helyszínen az időjáráshoz és a résztvevők fizikai állapotához igazítva szervezzük meg.

Szállás: Ankarana

8.nap Ankarana > Ankify > Nosy Be
Ma elhagyjuk a madagaszkári fő szigetet, hogy áthajózzunk a világ egyik legszebb szigeteire, a Nosy Be szigetcsoportra. Kakaó-és ylang-ylang ültetvényeken keresztül vezet az utunk Ankify faluba, ahonnan indul hajónk, mely a szigetcsoport fő szigetének fővárosába, Hell-Ville-be érkezik. Utközben meglátogatunk egy vanília-es kakaó ültetvényt. Madagaszkár a világ legnagyobb vanília exportőre, ráadásul a világ legjobb minőségű vaníliáját, a Bourbon-vaníliát termesztik itt. Nosy Be-re érkezve elfoglaljuk szállásunkat tengerparti hotelünkben, és a délután folyamán már adjuk át magunkat a csodás hely varázsos hangulatának. Nosy Be szigete nem véletlenül kerül be minden évben a világ 10 legszebb szigete közé az internetes oldalak listáján. Az itt töltött napok alatt élvezzük puha, fehér homokos, végtelen strandjait, és merészkedjünk beljebb a kristálytiszta türkizkék vízben, ahol felfedezhetjük a sokszínű, csodálatos korallzátonyokat, amelyek e szigeteket a világ egyik első számú búvárparadicsomává teszik. A fő attrakció ezeken kívül a hosszúszárnyú bálnák (július és október között) látogatása a szigetcsoporthoz ! Ha a bálnaszezonban érkezünk, ki ne hagyjuk a bálnamegfigyelő túrát, hogy megtekintsük a hosszúszárnyú bálnákat, amint kisborjaikkal játszadoznak.

Szállás: Nosy Be (3 éj)

9.nap Nosy Be
Ez a két nap a pihenésé! Élvezzük a szabadságot, álljunk át a madagaszkári ritmusra és érezzük át a helyiek mottóját: "mora-mora", azaz lassan-lassan...

Szállás: Nosy Be

10.nap Nosy Be
Pihenés, nyaralás...

Szállás: Nosy Be

11.nap Nosy Be > Bécs
A délutáni órákban transzfer a repülőtérre, majd utazás Bécsbe.

12.nap Bécs > Budapest
Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Az ár tartalmazza

  • Szállások 3* hotelekben, lodge-okban
  • Transzferek, közlekedés minibusz, jeep
  • Belépők
  • Félpanzió
  • Magyar csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek + illetékek kb. 410.000 Ft
  • vízum kb 35 Euró
  • Storno biztosítás+BBP biztosítás
  • Személyes jellegű kiadások

Egyéb megjegyzés

A részvételi díj minimum 12 fő esetén érvényes. Kevesebb résztvevő esetén az ár módosul.

A program kérhető Nosy Be-n 4* szállodában is, melynek felára +60.000 Ft/fő a 3 éjszakára!

A programban feltüntetett árak 1 Euró = 330 Ft árfolyamig érvényesek

A repülőjegyek ára kiállításig a szabad helyek függvényében változhat!

Szálláshely leírása

Antananarivo: Hotel Belvedere***
http://www.hotel-antananarivo-belvedere.com/en/

Andasibe: Vakona Forest lodge***
http://hotelvakona.com/en/home/

Diego Suarez: Hotel Suarez***
http://www.suarez-hotel.com/

Ankarana: Ankarana Lodge***
http://yorkpareik.wixsite.com/ankarana-lodge-en

Nosy Be: Nosy Lodge***
http://nosylodge.com/

A kategórián belüli szálloda változtatást jogát irodánk fenntartja!

x Madagaszkár körutazás
Szállás neve: Madagaszkár körutazás

Madagaszkár körutazás utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5
Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Repülőjegy illetékkel (irányár) 410.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Madagaszkár körutazás

Madagaszkár körutazás

Madagaszkár, Körutazás Madagaszkáron

Útazonosító: 142616

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Madagaszkár körutazás

Madagaszkár körutazás

Madagaszkár, Körutazás Madagaszkáron

Útazonosító: 142616

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!