Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Ft-tól/fő 185.000
Időpont: 2019.09.08 - 09.14
Legjobb ár: 185.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.09.08 - 09.14
További árak és időpontok

Tartson velünk a Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 185.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Utazás azonosítója:132534
Kívánságlistára teszem

A program leszervezését zárt csoport kérésére bármilyen időpontban és helyről tudjuk vállalni.

A portugáliai Fatimában 1917. május 13-án a szokásos rózsafüzér elmondása után, Francisco és Jacinta Martónak, valamint unokanővérüknek, Lucia dos Santosnak megjelent Szűz Mária. Három tanulatlan pásztorgyermek, akik írni, olvasni sem tudnak, mégis a Rózsafüzér Királynőjeként bemutatkozó Szent Szűz általuk szólítja fel a világot megtérésre, imára és engesztelésre az emberiség megmentése érdekében. Mária portugáliai üzenete azóta is állásfoglalásra késztet minden embert a hitről, szeretetről és az élet legfontosabb kérdéseiről.

 

 

1. nap: Lisszabon - Fatima
Elutazás repülővel Lisszabonba, majd utazás autóbusszal a zarándokok városába, Fatimába. Szállás elfoglalása, vacsora. Este lehetőség van szabadprogram keretében felfedezni a csodálatosan kivilágított zarándokvárost, esetlegesen részt venni a fáklyás körmeneten.

2. nap: Fatima
Ismerkedés Fatimával, a jelenések városával. 1917-ben fél éven keresztül hat alkalommal jelent meg a Szűzanya három pásztorgyermeknek Jácintanak, Lúcianak és Franciscónak, és üzeneteket bízott rájuk. A napcsoda után a Fatimai jelenések Portugáliában az általános érdeklődés és figyelem középpontjába kerültek. Ennek a szent helynek a megtekintésére és bejárására indulunk. A magyarok adományából és a Mindszenty bíborosról elnevezett fatimai Magyar Kálvária a jelenések útján halad. A 14 stáció szobraival, az út végén a Szent István kápolnával, a Golgotával és az út menti olajfákkal méltán lett híres világszerte. Délután látogatás Aljustrelben a három látnok gyermek házánál.  Este visszaérkezés a szálláshelyre. Lehetőség szerint részvétel a rózsafüzér imádságon. A kegyhelynél mindenkinek lesz ideje elmélkedésre, nézelődésre.

3. nap: Lisszabon - Cabo de Roca
Reggeli után utazás Lisszabonba. Európa egyik legszebb városa a Tejo-folyó torkolatában hét dombra épült. Sétánk a Felfedezők Emlékműve, Belém torony, Belém Jeromosok kolostor, Szent Antal templom útvonalon halad. Majd rövid megálló a Cabo da Rocánál, ,,ahol a Föld véget ér és a tenger kezdődik" az európai szárazföld legnyugatibb pontjánál, mely 145 méter magasra emelkedik ki a tengerből. Világítótorony és egy márvány kereszt áll az óceánba meredeken zuhanó sziklafal tetején, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a végtelen óceánra. Este visszaérkezés a szállásra, vacsora. Lehetőség szerint részvétel a rózsafüzér imádságon és a fáklyás körmeneten.

4. nap: Óbidos, Sitio, Nazaré, Batalha
Reggeli után, utazás az ország déli részére. Óbidos, egy dombon fekvő, falakkal körülvett kisváros, mely teljes egészében megőrizte középkori jellegét.  A Nazare város fölötti sziklafalon található Sítió falucskája, ahol csodálatos kilátás mellett felkeressük a kicsiny Ermida da Memória-kápolnát és a Nossa Senhora da Nazaré-templomot, melyben a Nazaréi Miasszonyunk szobrát őrzik. Ezután Nazaré következik, egy bájos halászfalu az Atlanti-óceán partján, lehetőség szerint séta az óceán partján, vagy fürdőzési lehetőség. Batalhába, érkezve a Győzelmes Szűzanya templomát és a Batalhai Kolostort nézzük meg, mely a Világörökség része. Visszaérkezés a szállásra, vacsora. Este Lehetőség van részt venni a rózsafüzér imádságon és a fáklyás körmeneten.

5. nap: Porto és Coimbra
Reggeli után utazás Portóba, az ország második legnagyobb városába. Történelmi központja, a Douro folyó felett, a Világörökség része. Városnézés, látogatás a Szt. Ferenc templomban és a tőzsdepalotában, melynek gyöngyszeme a lenyűgözően szép arab szalon. Lehetőség van egy kis borkóstolóra a híres portói borból. Továbbutazás Coimbrába, Portugália ősi egyetemi városába. Coimbra valaha királyi székhely volt, később pedig az ország szellemi központja, hiszen 1307-től 1911-ig az itteni egyetem volt az egyetlen Portugáliában. Az itteni karmelita kolostorban élt Lucia nővér, egészen haláláig. A kolostorban emlékkiállítást tekinthetünk meg a tiszteletére. Este visszaérkezés a szállásra, vacsora.

6.nap: Mafra - Sintra - Lisszabon
Reggeli után elhagyjuk Fatimát. Mafrában megállunk, ahol betekintést teszünk a Mafra Nemzeti Palotába, melynek Joanina könyvtára a legnagyobb az országban.   A palota melletti ostromkertben, /mely Wersailles-i ihletőségü/ sétálva igazi felüdülés és feltöltődés a pezsgős napok után. Ezután a portugál királyok nyári székhelyévé vált Sintra a következő megállunk. A város gyönyörübbnél gyönyörübb kastéllyal, várral parkkal ékeskedik. Ezt követően a fővárosba, Lisszabonba érkezünk, és itt töltjük szabadprogramunkat. Lehetőség van a híres lisszaboni édesség a Pastel de Belém megkóstolására is. Este transzfer a repülőtérre.

7. nap: Lisszabon, Budapest
lisszaboni repülőtéren menetrendtől függően hazautazás Budapestre.

Részvételi díj: 185.000 Ft / fő

Részvételi díj tartalmazza:
repülőjegy,
5 éj 3* szállodában Fatimában vagy környékén,
5 reggeli,
idegenvezetés,
helyi autóbuszbérlés Portugáliában

 

Részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 59.000 Ft / fő,
5 vacsora: 17.500 Ft / fő,
helyszínen fizetendő belépőjegyek és szervizdíj: 70 EUR / fő,
BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)

 

Minimum létszám: 15 fő

Egyágyas felár: 38.000 Ft / fő

x
Szállás neve: Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Reptéri illeték 59.000 Ft fő
  2. Vacsora: 5 vacsora 17.500 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Portugália, Körutazás Portugáliában

Útazonosító: 132534

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Portugália- az Atlanti-óceán partvidéke

Portugália, Körutazás Portugáliában

Útazonosító: 132534

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!