Symphony of the Seas - Nyugat-mediterrán hajóút

Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Budapest - Barcelona (1 éj) | Marseille | tengeren | La Spezia | Róma | Nápoly | Palma de Mallorca | Barcelona - Budapest

Kívánságlistára teszem

Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Róma, Barcelona, Mallorca, Nápoly, Marseille, La Spezia, Palma de Mallorca, Baleár-szigetek

2018 tavaszán indul útjára a Royal Caribbean International negyedik Oasis osztályú óriáshajója, a Symphony of the Seas! Fedezze fel a valaha volt legnagyobb és legmerészebb óceánjárót! Foglalja le hajóútját irodánknál és semmire nem lesz gondja, hiszen csomagajánlatunk tartalmazza a repülőjegyet, a szükséges transzfereket és 1 éj szállást 4*-os hotelben a hajóút előtt. A Royal Caribbean díjnyertes Oasis osztályú flottájának legújabb tagja, a világ legnagyobb hajója a világ legjobb jellemzőivel csak még jobb lett. Nincs visszaút a fantasztikus 10 emelet magas, Ulitmate Abyss csúszdáról, amely a világ legmagasabb tengeren lévő csúszdája; vagy a többszintes Perfect Storm vízi csúszdáról.  Amíg a gyerekek felfedezik a Splashaway Bay vízi világát, addig tegyen egy sétát a fákkal szegélyezett Central Parkban, vagy keressen egy saját búvóhelyet a másik hét ikonikus fedélzeti helyszínen. Legyen részese a csodának Ön is!

Indulási kikötő: Barcelona, Spanyolország
Érkezési kikötő: Barcelona, Spanyolország
Hajó neve: Symphony of the Seas
Hajó osztály leírás:

OASIS CLASS

Legnagyobb és legújabb hajóink az Oasis of the Seas, Allure of the Seas és a Harmony of the Seas soha nem látott élményt kínálnak utasainak. A kilenc emeletnyi magasságban található drótkötél pálya valamint a Central park élői fái alatt tett séta meggyőzi Önöket arról, hogy az Oasis osztályú hajókhoz hasonlót még nem láttak. 2018 tavaszán érkezik a hajóosztály 4. legújabb tagja a Symphony of the Seas óriáshajó! Készül az 5. testvér melynek várható átadása 2020 tavaszán lesz.

Hajó adatok:

Forgalomba állt: 2018 április
Hossz: 362 m
Legnagyobb szélesség 65 m
Brutto regiszter tonna: 230.000 tonna
Merülés: 9,15 m
Utasok maximális létszáma: 6.780 fő
Teljes személyzet: 2.175
Sebesség: 22 csomó (40,7 km/h
Elektromos áram: 110/220 V

Szolgáltatások:

16 fedélzeti szint
Ultimate Abbyss csúszda
The Perfect Storm 3 óriás vízicsúszda
Splashaway Bay - gyermek vízi kalandpark
Central Park élő növényzettel
Boardwalk
Royal Promenade
Sport zóna
Vitality Spa

UTAZÁSI DOKUMENTUMOK

A Royal Caribbean International Európai Unión kívüli hajóútjain a részvétel elengedhetetlen feltétele az érvényes útlevél, és az érintett országoktól függően a hazaérkezés napjától számított legalább 6 hónapig való érvényesség is feltétel lehet. Az Európai Unión belüli utaknál is javasoljuk az útlevéllel történő utazást a hajóra történő gördülékenyebb beszállás és ügyintézés érdekében. Vízuminformációk magyar állampolgárok számára: Az USA-ból és Puerto Ricóból induló (ill. ideérkező vagy itt kikötő) hajóutak esetében többszöri belépésre jogosító USA-vízum, illetve az új típusú, elektronikus (bordó) útlevél esetén érvényes "ESTA" igazolás szükséges. Az olyan európai útvonalaknál, ahol csak egy-egy célállomás esetében (pl. Szentpétervár/Oroszország) szükséges vízum, utasaink a következő két lehetőség közül választhatnak: akik részt vesznek a hajótársaság által szervezett fakultatív programok valamelyikén és csak a szervezett programok keretében hagyják el a hajót, azoknak nem szükséges vízumot beszerezniük. Akik viszont az egyéni program hívei, és az adott kikötővárost egyénileg kívánják megismerni, azoknak a hajóút indulási napjától érvényes turistavízummal kell rendelkezniük. Vízum nélkül utasaink az adott kikötővárosban nem hagyhatják el a hajó fedélzetét. További országok, ahová magyar állampolgároknak egyénileg és előre intézendő vízum szükséges: Ausztrália, India, Kína, Egyesült Arab Emirátusok. Az EAE esetében irodánkban intézhető a vízum! A fenti esetekben kérjük, vigyen magával 2-3 fénymásolatot az útleveléről, mert a hajón elkérhetik az útleveleket, hogy az egyes kikötések alkalmával gyorsabban intézhessék a vámvizsgálatot.

  • Belső kabin
  • Külső kabin
  • Balkonos kabin
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Symphony of the Seas - Nyugat-mediterrán hajóút

Symphony of the Seas - Nyugat-mediterrán hajóút

Olaszország

Útazonosító: 103874

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Symphony of the Seas - Nyugat-mediterrán hajóút

Symphony of the Seas - Nyugat-mediterrán hajóút

Olaszország

Útazonosító: 103874

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!