Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-01.03.

Ft-tól/fő 1.549.000
Időpont: 2024.12.21 - 01.03
Legjobb ár: 1.549.000 Ft-tól/fő Utazás időpontja: 2024.12.21 - 01.03
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-01.03.” utazásra! A kiutazás repülővel történik Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.549.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:185621

Leírás:

Töltse velünk a karácsonyi és a szilveszteri időszakot Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városában Szingapúrban és a változatos kultúrájú indonéz szigeten, Balin! Utazásunkat Szingapúrban kezdjük, ahol a rendkívül szervezett városállam legszebb látnivalóit járjuk be. Ezt követően átrepülünk az istenek szigeteként számon tartott Balira, ahol a következő napokat Ubudban töltjük, majd a további kirándulásaink a sziget legszebb üdülőövezetéből, a tengerparti Nusa Duánból indulnak. A gazdag múltat a jelenkor hálásan őrzi, a helyiek istenbe vetett hitüket példaértékű hálával köszönik nap mint nap, szüntelen mosolyukkal és vendégszeretetükkel páratlan napokat varázsolnak az utazók részére. Nem mindennapi látnivalókat zárunk örökre a szívünkbe: a Szent Majomerdő dzsungele és a templomot védelmező makákók, a magával ragadó rizsteraszok, az UNESCO Világörökség részét képző misztikus templomok és a sziget egyedi atmoszférája.

Az utazás kiemelkedő értékei:

 • Kedvező menetrend a Emirates járataival
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Az utazás a karácsonyi ünnepek és az újév időszakára esik
 • Világörökségi színhelyek: botanikus kert Szingapúrban, Bali kultúrtáj
 • A részvételi díj tartalmazza a belépőket
 • Szállás 4 és 5*-os szállodákban

Programok:

december 21. szombat
Elutazás Budapestről dubaji átszállással Szingapúrba az Emirates járataival (Budapest-Dubaj 15:10-23:20, Dubaj-Szingapúr 03:15-14:40).

december 22. vasárnap
Délután érkezés Szingapúrba. Transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel Singapore.

december 23. hétfő
Egész napos városnézés Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legsokszínűbb városában. A függetlenné válását követően egyedülálló fejlődésen átesett metropolisz központjában ma már a legnagyobb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a modern sugárutak és üzletek mellett. Mindezek árnyékában hangulatos szentélyek, pezsgő piacok és zöldellő parkok egészítik ki az egzotikus városállam nagyságát. Figyelemre méltó tisztasággal és kitűnő közbiztonsággal bír, ugyanis a világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát és Chinatownt, a nyüzsgő indiai és kínai negyedet; majd megnézzük az üzleti negyed felhőkarcolóit, a város jelképévé vált Merliont, az Óriáskereket és a Marina-öböl futurisztikus épületeit. Ezt követően az Orchidea Kert több mint ezer féle színpompás orchidea virágai között sétálunk. A délutánt a közel egymillió növényből és 19 000 fajjal büszkélkedő Gardens by the Bay-ben töltjük: megcsodáljuk a Virágkupola és a Felhőkupola ritka növényeit és a világ legmagasabb belső vízesését. A kert nem csak turistalátványosságként szolgál, hanem saját ökofenntartó rendszerrel is bír, melyek a fák ökológiai funkcióját utánozzák. Itt maradunk az esti hang- és fényjátékra, amikor a szuperfák életre kelnek, melyeket a napközben feltöltődött napelemekkel biztosítják. Szállás Szingapúrban.

december 24. kedd
Délelőtt szabadidő, majd  transzfer a repülőtérre, elutazás Bali szigetére az AirAsia járatával (Szingapúr-Denpasar 16:15-19:00). Megérkezés után transzfer Ubudba, a paradicsomi környezetű kulturális és művészeti központba. Szállás: Element Bali Ubud.

december 25. szerda
Egész napos kirándulás keretében a sziget művészeti és kulturális központját, Ubud környékét járjuk be. Utunk első állomása a misztikus Gunung Kawi, a lenyűgöző környezetben fekvő, 11. századból származó hindu királyi temetkezési hely. Ezt követően a Tirta Empul templomot látogatjuk meg, ahol a szent forrásból táplálkozó medencékben tisztulnak meg a hívek. A csodálatos panorámát nyújtó Batur hegynél időzünk és a ma is aktív vulkán elbűvölő kilátása mellett fogyasztjuk el ebédünket. Ezután felkeressük az őslakosok által lakott hagyományos falut, Penglipurant, ahol a balinéz kultúrával és szokásokkal ismerkedünk. Szállás Ubudban.

december 26. csütörtök
Egész napos szabadidő pihenésre vagy fakultatív program keretében Batubulanba látogatunk, ahol egy Barong táncelőadás keretén belül betekintést nyerünk a vallás inspirálta balinéz tánc világába, mely a jó és a rossz örök harcát mutatja be. A Szent Majomerdőben misztikus környezetben barátkozhatunk a kissé szemtelen majmokkal. A program ára ebéddel: 100 USD /fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Ubudban.

december 27. péntek
Egész napos fakultatív kirándulás Észak-Balira. Kora reggel indulunk a sziget északi részének felfedezésére. Első megállónk a Bratan-tó felett magasodó hegyvidéken a Wanagiri kilátó, ahonnan csodás látvány tárul elénk a környező hegyekre és a tóra. Továbbutazunk a Banyumala ikervízeséshez, ahova 15-20 perces gyaloglás után érkezünk meg (a lépcső csúszós lehet, jó fizikai állapot szükséges a táv megtételéhez). A paradicsomi környezetben található természetes medence hűs vizében feltétlenül mártózzanak meg! Ebéd egy helyi étteremben, majd tovább utazunk a Handara kapuhoz, ami a fotókról biztosan ismerős lesz – a zöld környezetben magasló hindu kapu igazából egy golfpálya bejárata. A napot a Bratan tó partján fekvő Ulun Danu úszótemplomnál zárjuk mely a balinéz templomépítés szép példája. A szállodába este érkezünk vissza. A program ára ebéddel: 100 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Ubudban.

december 28. szombat
Elsőként Mengwibe utazunk, ahol a Taman Ayun templomot nézzük meg, majd nyitott tetejű Volkswagen oldtimerekkel Bali egyik legnagyobb és legrégibb hindu építményéhez megyünk, a csodálatos buja őserdei környezetben található Batukaru templomhoz. A helyiek szerint olyan csendes és misztikus légkör uralkodik, hogy hallani az istenek suttogását. A festői  rizsteraszok felé vesszük az irányt, ahol ebédünk mellett megcsodálhatjuk, hogy a rizstermelők mekkora szorgalommal és hálával gondozzák földjeiket.  Végül a tengerből kiemelkedő sziklán épült Tanah Lot templomot csodáljuk meg. Szállás a sziget keleti részén fekvő szállodában: Ayodya Resort & Hotel Bali.

december 29. vasárnap
Szabadidő pihenésre vagy fakultatív kirándulás Kelet-Balira. A sziget keleti részére utazunk. az Agung vulkán által uralt vidékre. Látogatás a balinéz hinduk  legfontosabb szent helyén, a Besakih templomegyüttesben, mely a vulkán déli lejtőjén található. 23 egymással kapcsolatban álló templom épült itt sok száz évvel ezelőtt, a kilátás tiszta időben csodálatos a környező hegyekre, rizsteraszokra és az óceánra. Innen az egykori királyi palotához, a Tirtaganggához vezet útunk, mely csodálatos kertje elbűvöli a látogatót. A szent forrásból táplálkozó medencék és környékük a balinéz kertművészet egyik legszebb alkotása.  Ezután Tengananba,  a balinéz őslakosok (Bali Aga) birodalmába vezet az út. A Bali Agák szigorúan követik őseik hagyományait, viszonylagos izolációban élnek. Az itt készült bonyolult dupla ikat technológiával készült szőttes világhírű. A kirándulást a Goa Lawah templomnál zárjuk, melynek érdekessége, hogy a szentély mögötti barlangban rengeteg denevér él, melyek a legenda szerint a szentélyben élő mítikus óriáskígyónak szolgálnak élelemként. A program ára ebéddel: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. 

december 30. hétfő
Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás: betekintés a balinéz mindennapokba: programunk egy kis tabanani faluban kezdődik, ahol egyedülálló élmények részesei lehetünk a balinéz hagyományok által, megtapasztalhatjuk a falusi élet mindennapjait. Üdvözlőitalunk elfogyasztása közben megismerkedünk a balinéz építészettel, ellessük a Canang Sari készítésének titkát, melyet a balinéz hindu emberek készítenek és ajánlanak fel a fő balinéz istennek. Főzési élményekkel is gazdagodunk, a balinéz receptekhez ebéd is társul, melyet családi környezetben fogyasztunk el. Ezt követően fűszer-, kávé (vagy tea) ültetvényeket fedezünk fel, illetve betekintést nyerhetünk a rizsföldön való gazdálkodásba is. Késő délután vissztérés a szállásra. A program ára ebéddel: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő), min.létszám 10 fő. Szállás Nusa Duában.

december 31. kedd
Délelőtt szabadprogram, pihenés a tengerparton.

Este fakultatív szilveszteri vacsoralehetőség a szállodában (bővebb információ indulás előtt 1 hónappal).

január 1. szerda
Délelőtt pihenés a tengerparton. Délután a festői tengerparti sziklára épült Uluwatu-templomhoz látogatunk, a „tengeri iránytemplomok” egyikéhez, melyet a tenger szellemeinek szenteltek és délnyugat őrzőjeként nyújt védelmet a gonosz démonok ellen. A felejthetetlen színekben pompázó naplemente a mitikus Kecak-táncelőadás alatt ér minket, utána romantikus körülmények között a tengerparti homokra kitelepült étteremben tengeri herkentyűket vacsorázunk. 

január 2. csütörtök
Egész napos pihenés a tengerparton, a szobákat 18:00-ig használhatják. Este transzfer a repülőtérre, majd elutazás dubaji átszállással Budapestre az Emirates járataival (Denpasar-Dubaj 00:05-05:25, Doha-Budapest 10:35-13:35).

január 3. péntek
Hazaérkezés kora délután Budapestre.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Szingapúr, Denpasar-Budapest útvonalon, átszállással az Emirates járataival turista osztályon
 • Repülőjegy a Szingapúr-Denpasar útvonalon, közvetlen AirAsia-járattal
 • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
 • Szállás 2 éjszakára Szingapúrban a Rendezvous Hotel Singapore hotelben, kétágyas superior szobában
 • Szállás 4 éjszakára Ubudban a  Element Bali Ubud szállodában, deluxe kétágyas szobában
 • Szállás 5 éjszakára Nusa Duán, az Ayodya Resort & Hotel Bali  hotelben, deluxe kétágyas szobában
 • Reggeli
 • Két alkalommal ebéd és egy alkalommal búcsúvacsora Balin
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során

 

Az ár nem tartalmazza:

 • Javasolt szervizdíj: 70 USD/fő (helyszínen fizetendő)
 • Vízumdíj: 500 000 IDR (kb. 35 USD/fő), érkezéskor a helyszínen fizetendő
 • Turistaadó: 150 000 IDR (10 USD/fő), előre online vagy a helyszínen a szigetre való belépéskor fizetendő
 • Idegenforgalmi adó: 150 000 IDR (10 USD/fő)

Megjegyzés:

 • Minimum létszám: 26 fő.
 • A fakultatív programok minimum létszáma: 10 fő.
 • Egyágyas szoba foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és két üres oldalt kell tartalmaznia. 
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 60 napon kívüli útlemondás esetén az AirAsia légitársaság  lemondási szabályzata szerinti  120 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
Szállás neve: Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-0

Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-01.03. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 13.300 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 13.300 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 16.800 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 18.200 Ft/fő
 5. Reptéri illeték 200.000 Ft/fő
 6. Sztornó biztosítás (10% önrész)
 7. Sztornó biztosítás (20% önrész)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri
csoportos utazás magyar idegenvezetővel
2024.12.21.-01.03.

Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-01.03.

Indonézia, Bali, Nusa Dua

Útazonosító: 185621

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri
csoportos utazás magyar idegenvezetővel
2024.12.21.-01.03.

Szingapúr és Bali - karácsonyi és szilveszteri csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.21.-01.03.

Indonézia, Bali, Nusa Dua

Útazonosító: 185621

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!