Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Ft-tól/fő 74.900
Időpont: 2020.07.18 - 07.24
Legjobb ár: 74.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.07.18 - 07.24

Tartson velünk a Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 74.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés
Kiutazás:Busz
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Utazás azonosítója:148593
Kívánságlistára teszem

Program

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Útközben látogatás Duino várába. A vár udvarát különböző korokból származó épületek övezik, a bástyával erődített falakat csodálatos kert veszi körül, ahonnan több irányba varázslatos panoráma nyílik. Délután a szállások elfoglalása a népszerű tengerparti üdülővárosban, Bibioneban. Szabadprogram.

2. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban.

3. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás Velencébe. Az autóbusz Punta Sabbione-ba érkezik, onnan hajóval utazunk Velencébe. Városnézés a lagúnák városában: Szent Márk bazilika, Harangtorony, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande-n található paloták. Délután látogatás az üveg- és csipkekészítésről világhíres Murano- és Burano szigetekre. Visszautazás Bibionebe.

4. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás az árkádok csodaszép városában, Portogruaroban. Gyönyörű terei, középkori gótikus palotái és a városháza meseszerű homlokzatával Olaszország legelegánsabb alkotásai közé tartozik. Portogruaro a kis vendéglők hazája is, ahol jó borokat és helyi ételeket kóstolhatunk meg, várnak ránk az elegáns üzletek és egy színes piac, mely minden csütörtök délelőtt kínálja portékáit az érdeklődőknek. A városka hatalmas Carefour bevásárló központja számos akciójával az év minden részében csalogatja a vásárolni vágyó turistákat. Szállás Bibioneban.

5. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, ill. fakultatív kirándulás Cividale del Friuli és a szlovén ,,Toszkána" vidékére. Cividale csodás, ősi városka, melyet Julius Ceasar alapított. Zegzugos utcái számos műemléket rejtenek, mint pl. a 15. sz-i Ponte del Diavolo (Ördöghíd), de mindenekelőtt sajátos hangulata, csodálatos fekvése és kitűnő borai miatt kihagyhatatlan látnivaló. Pár km-re innen Szlovénia nyugati csücskében rejtőzik egy ,,mini Toszkána", A táj szépsége, az aprócska középkori falvak, lankás domboldalak, teraszos szőlőültetvények olaj- és citromfákkal kísértetiesen hasonlít ,,nagy testvéréhez". Van itt minden, ami miatt bolondulunk a mediterrán életérzésért: Smartno festői faluja, Dobrovo reneszánsz kastélya, Brda borospincéi, a remek borok és persze a friss hozzávalókból készült mennyei fogások. 

6. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban.

7. nap Délelőtt kiköltözés az apartmanokból (09. 00 óra). Útközben látogatás Aquileiaba, mely a Római Birodalom egyik legfontosabb városa volt. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely világhírét csodaszép mozaikjainak köszönheti. Ezután az észak-olasz riviéra szigetvárosába, Gradoba látogatunk, hogy felfedezzük a település csodáit.

Hazaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.   

Fakultatív kirándulási lehetőségek (min. 30 fő-nél):

  - Velence 1 teljes nap 15 Euro + hajójegy 15 Euro              

  - Velence-Murano-Burano szigetek 15 Euro + hajójegy 22 Euro       

  - Portugruaro- az árkádok városa, félnapos program 15 Euro                        

  - Cividale dei Friuli - ékszerdoboz a hegyek között, félnapos program 15 Euro

  - Cividale dei Friuli - és a szlovén ,,Toszkána" 20 Euro

 

Részvételi díj: 2020. 07. 18-24                 84.900 Ft/fő helyett csak 74.900 Ft/fő      

                         2020. 08. 01-08                 94.900 Ft/fő helyett csak 86.900 Ft/fő      

 

Akciós ár érvényes 2020.03.15-ig történő foglalás esetén!

 

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz közlekedés, 6 éj szállás és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a fakultatív programok, a velencei hajójegy, a belépőjegyek és a biztosítás díját.

BBP biztosítás: 430 Ft/fő/nap.

Üdülőhelyi illeték: 9,00 euro/fő egyszeri alkalom, helyszínen fizetendő

Belépők

Belépők (az árak tájékoztató jellegűek, a lista több belépő árát tartalmazza, mint ahová egy-egy csoport az utazás alatt ellátogat, minden utas igény szerint választhat, nem kötelező)

Duino kastély                                                          8,00 Euro/felnőtt,       6,00 Euro/diák és 65 év felett,       4,00 Euro/gyerek 7-14 év között       ingyenes 7 év alatt

Duino kastély + régi vár                                          10,00 Euro/fő

Aquileia 

Bazilika                                                                         ingyenes 

Velence

Dózse Palota + Correr múzeum+Régészeti múzeum:       20.00 Euro/felnőtt

13,00 Euro/gyerek 6-14 év között és diák 15-25 év között

 

Harangtorony:                                                                  Egyéni: 8,00 Euro/fő

                                                                                          Csoportos (min. 25 főtől): 4,00 Euro/fő

 

Szent Márk bazilika                                                      ingyenes

Szent Márk bazilika - Pala d'Oro:                                  Egyéni: 2,00 Euro/fő           Csoportos (min. 25 főtől): 1,00 Euro/fő

Szent Márk bazilika - kincstár:                                       Egyéni: 3,00 Euro/fő           Csoportos (min. 25 főtől): 1,50 Euro/fő  

Szent Márk bazilika - múzeum:                                     Egyéni: 5,00 Euro/fő           Csoportos (min. 25 főtől): 2,50 Euro/fő

 

Punta Sabbioni-Velence hajójegy oda-vissza:                              15.00 Euro/fő

Punta Sabbioni-Murano-Burano-Velence oda-vissza: 22.00 Euro/fő

Velence belépési díj (várhatóan máj. 1-től vezetik be)            kb. 3-10 Euro/fő

 

 

Fakultatív Program

Cividale del Friuli - ékszerdoboz a hegyek között, félnapos program

A kétezer éves csodás kisvárost Julius Caesar alapította, máig egy kőből készült átkelőhely mutatja egykori jelentőségét - a jelenlegi híd 15 században épült és a félelmetes Ponte del Diavolo (Ördöghíd) névre hallgat. Hangulatos, ősi városka páratlan longobárd emlékekkel. Zegzugos utcái számos műemléket rejtenek, de mindenekelőtt sajátos hangulata, csodálatos fekvése és kitűnő borai miatt kihagyhatatlan látnivaló.

Program díja: 15 Euro

Cividale del Friuli és a szlovén Toszkána - két ékszerdoboz a hegyek között

Cividale del Friuli és a szlovén Toszkána vidékére. Cividale egy csodás, ősi városka, melyet Julius Ceasar alapított. Zegzugos utcái számos műemléket rejtenek, mint pl. a 15. sz-i Ponte del Diavolo (Ördöghíd), de mindenekelőtt sajátos hangulata, csodálatos fekvése és kitűnő borai miatt kihagyhatatlan látnivaló. Pár km-re innen Szlovénia nyugati csücskében rejtőzik egy ,,mini Toszkána", A táj szépsége, az aprócska középkori falvak, lankás domboldalak, teraszos szőlőültetvények olaj- és citromfákkal kísértetiesen hasonlít ,,nagy testvéréhez". Van itt minden, ami miatt bolondulunk a mediterrán életérzésért: Smartno festői faluja, Dobrovo reneszánsz kastélya, Brda borospincéi, a remek borok és persze a friss hozzávalókból készült mennyei fogások. 

Program díja: 20 Euro

Velence

Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum.

Részvételi díj:15 Euro + hajójegy 15 Euro

Velence és Murano - Burano szigetek:

Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum.

De nem csak Velence, hanem a környező szigetek is nyújtanak meglepetést a kíváncsi felfedezőknek.

Murano üveggyártásáról világhíres, amit 1292 óta készítenek a szigeten. A műhelyekben bepillanthatunk az üvegművesek munkájába és vásárolhatunk is a csillogó mesterművekből.

Burano kellemes kis sziget, színes házaival lenyűgözi látogatóit. Hihetetlen nyugalom honol az egyik utcában, a másikban idős nénik készítik a csipkét, amiről a sziget híressé vált. Egy-egy üzletben a portéka mellett bepillanthatunk a csipkekészítés fortélyaiba is. 

Részvételi díj:15 Euro + hajójegy 22 Euro

 

Akciós ár érvényes 2020.03.15-ig történő foglalás esetén!

x Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj
Szállás neve: Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Utazás busszal
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Biztosítás 3.010 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Olaszország, Bibione

Útazonosító: 148593

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 7 nap/6 éj

Olaszország, Bibione

Útazonosító: 148593

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!