Róma – Olaszos hangulatban ősszel is!

Rómában az ámulatba ejtő látnivalók sokasága, az olaszos temperamentum és az ízletes csodákat nyújtó trattoriák garmadája egy csapásra elvarázsol minket! Minden utcasarkon, az árkádok alatt, a korabeli romok láttán érezni fogjuk, ahogy a várost átitatja a történelem – tökéletes elegyet alkotva a modern emberek felfogásával és életérzésével.

A kultúra szerelmeseinek a Vatikáni Múzeum – amit nevezhetnénk akár az olasz Louvre-nak is – olyan fantasztikus élményeket tartogat, mint állni a Sixtus kápolna világhíres mennyezetfreskója alatt és elámulni Michelangelo keze munkája láttán. A keresztény vallás fellegvárának nevezhető Szent Péter Bazilika felejthetetlen élményt biztosít ehhez a kulturális utazáshoz - az épület csodás belső tereit mindenkinek látnia kell legalább egyszer! Az izgalmas történetek kedvelői akár jobban is elmélyülhetnek a Vatikán, az Angyalvár vagy a Pantheon miliőjében.

Adjuk át magunkat az ókori rómaiak nyugodt életérzésének a Forum Romanum macskakövein sétálgatva vagy ízleljünk bele a gladiátorjátékok hangulatába a Colosseum falain belül! Tegyünk egy romantikus sétát a Villa Borghese gyönyörű kertjében és örökítsük meg nem mindennapi látogatásunkat a Trevi kút ámulatba ejtő szobrai előtt!

A vásárlás szerelmeseinek különösen ajánlott meglátogatni a híres találkozóhelyet, a Piazza di Spagna-t (a Spanyol lépcsőt), ugyanis innen kezdődik a Via Condotti, Róma leghíresebb vásárlóutcája, az olasz- és világdivat egyik neves központja. A várost járva úton-útfélen roppant hangulatos éttermekbe botlunk majd, ahol könnyedén elcsábítanak minket az olasz konyha remekei. Egy olaszországi utazás a helyi gasztronómia átélésével válik teljessé – nem is beszélve a világhíres olasz fagylaltokról! Kóstoljon bele az örök városba és térjen haza olyan élményekkel, amelyeket évek múltán is szívesen oszt meg ismerőseivel és barátaival!

 

Tekintse meg Róma utazási ajánlatainkat!

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!