Találatok szűrése (91)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Tengerek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp

Szép. Szenvedélyes. Olasz. – Ez az MSC Cruises mottója és lényege. A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 19 hajóból áll, és 2027-re további 10 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező, legújabb hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

 

Válogasson MSC Cruises hajóút ajánlataink között!

kep 

MSC AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

 

 • MSC - okos ajánlatok (SMART DEALS)
  Érdeklődjön az MSC okos ajánlatai felől irodáinknál, melyek a 2024-as nyári mediterrán és Észak-európai hajóutakra vehetők igénybe indulás előtt 30 napon kívül, a szabad helyek függvényében. Az okos ajánlatok árai változhatnak, Easy italcsomaggal is kérhetők.

 

 • LAST MINUTE és LAST MINUTE DRINKS akciók
  Közeli indulásokra, a szabad helyek függvényében az MSC hajótársaság megadhat kedvezményes, úgynevezett Last Minute árakat, amelyek akár Easy italcsomaggal kombinálva is elérhetők! Az akciót a hajótársaság bármikor visszavonhatja, az akcióban csak rövid határidővel lehet kabint félretenni, az útlevél szerinti pontos nevek megadásával.
  Last Minute áron történő foglalás esetén a foglalás nem lemondható, nem visszatéríthető. Last Minute akció esetén az egyágyas felár mindössze 20%!
  Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, kivéve az MSC Voyager Club kedvezményt.
  Térség: mediterrán térség, Észak-Európa, karibi térség, Perzsa-öböl, Vörös-tenger.

 

 • CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK

 

 • All In One: 1 felnőtt + maximum 3 gyermek (18 év alatti)
  Az 1. gyermek a hajóút alapárából 40% kedvezményben részesül, a 2. és a 3. gyermek részére a hajóút alapára ingyenes, csak a kikötői illeték, a kötelező szervizdíj és az egyéb járulékos költségek fizetendők. A kedvezmény a szabad helyek függvényében érhető el normál árak esetén, kérje ajánlatunkat!

 

 • A gyermekek egész évben ingyen utazhatnak az MSC legtöbb hajóútján! *
  *
  A 18 éven aluli gyermekek részére pótágyon a legtöbb MSC hajóúton a hajóút alapára ingyenes, csak a kikötői illeték, a kötelező szervizdíj és az egyéb járulékos költségek fizetendők.

 

 • Fiatalok kedvezménye: YOUNG & YOUNG 18-29 év közöttiek a normál alapárból kedvezményben részesülnek: 10% a belső és a külső kategóriában és 15% a balkonos kabin kategóriától. A kedvezmény a szabad helyek függvényében elérhető, kérje ajánlatunkat!

 

 • Nászutas kedvezmény:
  A friss házasok részére (a házasságkötés a hajóút előtt maximum 6 hónapon belül történt, házassági anyakönyvi kivonattal igazolt), a hajótársaság 5% kedvezményt biztosít a normál alapárakból.

 

 • Nyugdíjas kedvezmény: a 65 év felettiek a normál alapárból kedvezményben részesülnek:10% belső, 15% külső, 20% balkonos kabinban és a felett.
  A kedvezmény a szabad helyek függvényében elérhető, kérje ajánlatunkat!

 

 • Egyágyas akció: az egyedül utazók 100% helyett akár 50% felárral utazhatnak a szabad helyek függvényében (az akció limitáltan elérhető, érdemes korán lefoglalni). Kérje ajánlatunkat!

 

 • Egészségügyi dolgozók kedvezménye:
  Aktív egészségügyi dolgozók (és velük egy kabinban utazó családtagjaik részére) az MSC hajótársaság kedvezményt biztosít a normál alapárakból, kifejezve a hálát jelentőségteljes munkájukért. A kedvezmény mértéke maximum 10%, a kedvezmény szabad helyek függvényében érhető el, kérje ajánlatunkat! A kedvezmény a világkörüli hajóútra nem vehető igénybe. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges egy angol nyelvű munkáltatói igazolás ahol a munkahely és a munkakör meg van jelölve.

 

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatók .

 

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!