Az 5 csillagos tengeri utazás - Oceania Cruises hajóutak

Foglalja le Oceania Cruises hajóútját rendkívüli last minute akciónkban! Vegyen részt az őszi dél-amerikai hajóutakon akár 60% kedvezménnyel, és hajóútja mellé 5 extra szolgáltatást kap ajándékba! Tekintse meg a hajótársaság tavaszi ázsiai hajóútjait is - most az akciós árak mellé 1 ajándék szolgáltatást is választhat! Tapasztalja meg a felső-prémium kategóriás tengerjáró életstílust az Oceania Cruises hajóútjain és érezze át a kötöttségektől mentes hajózás élményét!

Kötetlen luxus - előkelő légkör

Az Oceania Cruises hajótársaság neve azonos a kötetlen luxussal, a kifinomult életstílussal és a kulináris élvezetek garmadájával. A társaság hajóinak lakosztályait a stílus legimpozánsabb értelmében álmodták meg: tökéletes és igényes anyaghasználat, neves tervezők berendezései és rendkívül kényelmes ágyak találhatóak minden kabinban. Az Oceania hajóit úgy alakították ki, hogy hajótípustól függően akár 684 vagy 1250 fő számára biztosítsák az elegáns hajózás élményét, miközben a fedélzeten minden vendégnek kiemelt és személyre szabott figyelem jár - köszönhetően a magas személyzet-utas aránynak. A végtelen tengereken pedig mi sem lehetne csodásabb, mint a tény, hogy a kabinok 80%-ához privát veranda tartozik?

Stílus és elegancia a fedélzeten

A luxushajók fedélzetén található lakórészek valódi bemutatótermei a stílusnak és eleganciának - mindenütt a legszebb dizájner alapanyagok használatával és előkelő bútordarabokkal találkozunk. Az Oceania Cruises hajóin a gasztronómia szerelmesei is megtalálják számításukat: a kulináris élvezetekről a világhírű mesterséf, Jacques Pépin költeményei gondoskodnak, az étkezéseket pedig a felár nélkül igénybe vehető luxus éttermek szolgáltatják. Akik pedig az elismert mesterszakácsok remekművei mellett elég bátornak érzik magukat, a Culinary Center-ben kipróbálhatják főzőtehetségüket a világ első tengeri főzőiskolájában!

Kényelem és felejthetetlen élmények

Az Oceania Cruises gondoskodik róla, hogy napnyugta után is felejthetetlen élményekben legyen része! A parti városokban több alkalom is adódik esti szórakozásra, amíg a hajó a kikötőben várja. A pihenésre vágyók számára a Canyon Ranch SpaClub elnevezésű wellness- és fitness birodalom nyújt teljes kényeztetést a spa részleg egyedülálló szolgáltatásával. A hajó fedélzetén szórakozók számára pedig biztosan nagyszerű élményben lesz része köszönhetően a country-club casual légkörnek - itt nem lesz szüksége szmokingra és nagyestélyire!

Oceania Cruises Last Minute akciós ajánlatok:

5 ajándék szolgáltatás a Last Minute árak mellé:

  • 3 parti kirándulást tartalmazó csomag
  • italcsomag
  • 600 USD/kabin fedélzeti ajándékkeret
  • ingyenes internet hozzáférés a hajón (kabinonként egy eszközön)
  • a hajótársaság átvállalja a kötelező borravalót

Oceania Cruises Tavaszi akciós ajánlatok:

Választható ajándékok a tavaszi ajánlatok mellé:

  • 3-5* parti kirándulást tartalmazó csomag
  • italcsomag
  • 600-1000* USD/ kabin fedélzeti ajándékkeret
  • * hajóúttól függően eltérő - további információ az ajánlatoknál

 

Tekintse meg további hajóút ajánlatainkat is!

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!