Folyami hajóút - Duna Delta Budapestről - MS Maxima

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Budapest | Mohács | Belgrád | Vaskapu-szoros | Gyurgyevó | Oltenita | Vilkove | Duna-Delta | Rusze | Vidin | Donji Milanovac | Újvidék | Eszék | Kalocsa | Budapest

Kívánságlistára teszem
Szerbia, Románia, Bulgária, Belgrád, Újvidék, Eszék, Kalocsa, Budapest, Mohács

Fedezze fel az UNESCO Világörökséghez tartozó Duna-delta szépségeit, és a folyó rendkívüli szépségeket, és érdekes látnivalókat tartogató városokat. 

1 nap: Budapest
Beszállás a hajóra délután 16h00-kor, és indulás 22h00-kor. 
2. nap: Mohács
Fakultatív programlehetőség: Kirándulás a Mecsek lábánál fekvőPécsre, Magyarország mediterrán városába. A Széchenyi tér, a Bazilika, a mecset, és a Zsolnay szökőkút megtekintése után szabadidő a városban. 
Érkezés: 8h00, indulás 16h00
3. nap: Belgrád
Fakultatív program: A városnézés a város jelképeként ismert Kalemegdan erődnél kezdődik, innen gyönyörű kilátás nyílik a Száva és a Duna találkozására, valamint az új városrészre. Majd séta a belvárosban, végül a városnézést a Királyi Palota, a Városháza, és a Szent Száva templom megtekintésével zárul. 
Panoráma hajózás Topoláig, és a közelben fekvő Oplenacban található Szent György templom megtekintése. Este szerb folklór program. 
Érkezés: 07h00, indulás: 22h30
4. nap: Vaskapu
Egész napos látványhajózás a Vaskapu-szoroson át. 
5. nap: Gyurgyevó
Fakultatív program: Bukarest felfedezése. Nem véletlenül kapta a román főváros a "kelet Párizsa" becenevet, hiszen impozáns épületeivel, széles sugárútjaival, és a diadalívével francia hangulatot idéz. A városnézés során többek között felkeressük a Patriarchális Katedrálist, és a Parlamentet. 
Érkezés: 8h30, indulás: 10h00
Technikai megálló: Oltenita: érkezés 13h00, indulás: 14h00
6. nap: Vilkove
Hajózás (kisebb hajókon) a Duna-Delta érintetlen vidékén. A folyó, miután 10 országon keresztül utazva elérkezik a Fekete-tengerhez, 3 ágra osztódik, a Kilia, a Sulina és a Szent-György ágakra. ezen a napon a folyó kiseeb csatornáin utazva lehet gyönyörködni a bioszféra rezervátum állat-, és növényvilágában. 
Érkezés: 10h30, indulás: 17h00
7. nap: Duna-Delta
Látványhajózás a Duna-Delta Szent György ágán. 
8. nap: Rusze
Bulgária 5. legnagyobb, és mégis kifejezetten elegáns városa ez, melyet építészeti stílusa miatt "Kis Bécsnek" is neveznek. A városnézés az óvárosban kezdődik, és Rusze főbb látnivalóit veszi sorra: a pályaudvart, a Pantheont, az Aljosa Emlékművet, a Szentháromság ortodox templomot, és az Operaházat. Vagy hajózás Veliko Tarnovoba, Bulgária egykori fővárosába, melyet a középkorban harmadik Rómának, és második Konstantinápolynak is tartottak. Séta a templomokkal és kolostorokkal teli városban, majd indulás Arbanasiba, a festői falucskába, melynek legnagyobb kincse a Krisztus születése templomban található falfestmények, ikonok, és fafaragások. 
Érkezés 13h00, indulás: 19h00
9. nap: Vidin
Fakultatív program: Kirándulás a Belogradchik egyedi kőformációihoz. 
Érkezés: 14h00, indulás: 19h00
10. nap: Donji Milanovac
Fakultatív program: Látogatás az egyik legfontosabb régészeti lelőhelyen: Lepenski Virben, ahol Kr.e. 6 500 - 5 500 közötti időből találták egy feljett kultúra épületmaradványait, szobrait és eszközeit. 
Érkezés: 9h30, indulás 14h00
11. nap: Újvidék
fakultatív program: Városnézés Újvidéken, majd Kirándulás Karlócára, ahol 1699-ben a Habsburg - Török háborút lezáró békakötést aláírták a Béke kápolnájában. A városnézés során látogatást teszünk ezen felül a Méhtartás Múzeumában, és egy boros pincében is. 
Érkezés: 05h00
12. nap: Újvidék
Indulás: 05h00
12. nap: Eszék
Fakultatív program: a Dráva partján fekvő Eszék építészetében Habsburg és Nyugat-Európai hatások érezhetőek. A háború hatásai a külterületeken jobban érezhetőek még, a városban gyorsabban haladt a helyreállítás. Séta a bájos óvárosban, és a kastély környékén. 
Este borkóstoló program, szláv hangulatban.

Érkezés: 14h00, indulás 23h00
13. nap Kalocsa
Fakultatív program: Városnézés Kalocsán, majd kirándulás a Pusztába, egy csárdába, ahol csikós-bemutató. 
Érkezés: 12h30, indulás: 20h00
14. nap: Budapest
Fakultatív lehetőség: Városnézés: séta a Váci utcában, majd metrózás a Széchenyi fürdőhöz, Hősök tere, Szent István Bazilika... végül látogatás a Vásárcsarnokban. Ha jól ismeri a várost, akkor használja ki ezt az utolsó napot pihenésre! 
Érkezés: 05h30
15. nap: Kiszállás a hajóról. 
 

Indulási kikötő: Budapest
Érkezési kikötő: Budapest
Hajó neve: MS Maxima
Hajó osztály leírás:

A német székhelyű Nicko Cruises Európa egyik vezető folyami hajótársasága. Mottója: „Több élmény – kényelmesen”. A Duna, Rajna, Szajna, Rhône és az Oder folyók legszebb részeit lehet több osztályba sorolható hajóikon felfedezni. A klasszikus hajók változó méretűek, elegáns, hagyományos berendezésűek, sokszor sötét fa belső borítással, a boutique hajók kisebbek, ízléses, gondosan kiválasztott, egyedi berendezéssel, míg a modern hajók nagyobbak, világos, stílusosan modern színvilággal rendelkeznek. A flotta minden tagja 4-5 csillagos szállodának felel meg, így fedélzetükön gondtalan az utazás.  

Hajó adatok:
  • Méretek: 126,7 m hosszú, 11,4 m széles
  • Utasok létszáma: 180 fő
  • Áram: 220V 
  • Utasfedélzet: 3
Szolgáltatások:
  • lounge bárral, 
  • étterem,
  • napozóterasz 
  • wellness részleg, jacuzzival

Az MS Maxima klasszikus folyami hajó. Kényelmes terek, stílusosan berendezett kabinok várják a fedélzetre lépőket. 

A kényelmes kabinok légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, és TV-vel, minibárral, és széffel felszereltek. 
Első fedélzeten: 16 nm-es ablakos, külső kabinok, az ablakok nem nyithatóak. 
Középső és felső fedélzeten: 16 nm-es  francia erkélyes kabinok

 

 

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Folyami hajóút - Duna Delta Budapestről - MS Maxima

Folyami hajóút - Duna Delta Budapestről - MS Maxima

Szerbia

Útazonosító: 103867

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Folyami hajóút - Duna Delta Budapestről - MS Maxima

Folyami hajóút - Duna Delta Budapestről - MS Maxima

Szerbia

Útazonosító: 103867

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!