Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Celestyal Olympia - All Inclusive hajóút magyar idegenvezetéssel, repülőjeggyel, 2 kirándulással az árban

Ft-tól/fő 264.900
Időpont: 2022.04.14 - 04.18
Legjobb ár: 264.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.04.14 - 04.18
További árak és időpontok

Tartson velünk a Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 264.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:leírás szerint
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:156425

Útvonal: Athén (1 éj) | Mykonos | Kusadasi, Pátmosz | Kréta, Szantorini | Athén

 

A Celestyal Cruises rendkívül jó ár-értékarányban kínálja díjnyertes All Inclusive hajóútjait, színvonalas szórakoztató programokkal, tradicionális görög ételekkel, korlátlan italfogyasztással a fedélzetén, melyet a görög vendégszeretettel fűszerezve tesz egyedülállóvá. Mindezek mellett a hajóút értékét tovább növeli, hogy az alapárban már két kirándulás benne foglaltatik, melyek során megismerkedhetnek az egyik legrégebbi európai civilizáció maradványaival és a Minotaurusz legendájával Heraklion közelében, valamint megnézhetik Artemisz templomának és a köré épült ősi városnak romjait Epheszoszban.  Ismerje meg Görögország ellenállhatatlan varázsát magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséretében!

 

A hajóút útvonala:

NAP KIKÖTŐ ÉRKEZÉS INDULÁS
2.nap Athén (Lavrion) - 13:00
2.nap Mykonosz 18:00 23:00
3.nap Kusadasi 07:00 13:00
3.nap Pátmosz 16:30 21:30
4.nap Kréta (Heraklion) 07:00 12:00
4.nap Szantorini 16:30 21:30
5.nap Athén (Lavrion) 06:00 -

 

Program:

1.nap: Budapest - Athén
Találkozó a Liszt Ferenc Repülőtéren a reggeli órákban, utazás átszállással Athénba. Transzfer a szállodába, szabadidő.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Esti városnézés Athénban:
Felkeressük város legjelentősebb ókori és modern kori látnivalóit, melyet az első olimpiai játékok helyszínéül szolgáló Panathinaiko Stadionnál kezdünk, majd a Zappeion konferencia központ, Zeusz temploma és az Athéni Trilógia (Nemzeti Egyetem, Nemzeti Könyvtár, Akadémia), a Nemzeti Kert, Hadriánusz-kapu, Szent Pál templom, a Parlament épülete következik. 
Ár: 13 900 Ft/fő (buszos, gyalogos városnézés, étkezést és belépőjegyet nem tartalmaz).

2.nap: Athén, Mykonosz
Reggeli után transzfer a kikötővárosba Lavrion-ba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében. Késő délután a hajó kiköt Mykonos-nál, ahol egyéni szabadidő, vagy magyar nyelvű fakultatív program választható (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Mykonos - városi séta vacsorával:
Mykonos fővárosában a fehérlő házak, templomok, butikok véget nem érő sora és a közte megbúvó szűk utcácskák felfedezésre hívogatnak. Gyalogosan keressük fel a város főbb látnivalóit: a „Kis Velence” színes házait, a szélmalmokat, 15. századi bizánci templomot, majd egy igazi görög vacsorán veszünk részt, zenés-táncos folklór műsorral. Ár: 31 900 Ft/fő

3.nap: Kusadasi, Pátmosz
A hajó kora reggeli kikötését követően Kusadasi-ból egyenesen Epheszoszba, az egykori görög poliszba utazunk, amely Kis-Ázsia nyugati partvidékén, ma Törökországban helyezkedik el. Epheszosz Iónia legfontosabb metropolisza volt, fénykorában – az i. sz. 1. században – lakóinak száma elérte a félmilliót. A 3000 éve épült város jelentős nyomot hagyott a görög, a török és a keresztény civilizáció történelmében, a legenda szerint a Delphoi jósda által meghatározott, kulcsfontosságú elhelyezkedése miatt. Mivel a világ 7 csodája között számon tartott Artemisz-templom maradványai is itt találhatók, valamint Pál és János apostolok és Szűz Mária is megfordultak a város falain belül, ezért zarándokhelyként is működik, valamint az egyik legnagyobb római kori régészeti leletként tartják számon a mediterrán térségben. A város tündöklő aranykorát tükrözik a jó állapotban megőrzött épület maradványok (pl. a piac tér, Hadriánus temploma, Celsus könyvtára, az Odeon főút, Mazeusz és Mitriadész kapuja), amelyek mellett elsétálva meghallgathatjuk a 3000 éves város történelmét és legendáit. A régészeti látnivalókat követően lehetőség nyílik helyi kézműves termékek vásárlására, úgy mint szőnyegek, bőrből készült áruk és egyéb szuvenírek. (A program étkezést nem tartalmaz.)

A hajóra visszaszállva délután Patmos szigetet célozzuk meg, ahol egyéni szabadidő, vagy magyar nyelvű fakultatív program választható (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Pátmosz – Szent János kolostor és barlang
Elsőként a Szent Jánosról elnevezett 11. századi erődítményszerű kolostort keressük fel, amely átvészelte az Égei-tengeren érkező különböző hódítók támadásait és a kalózok fosztogatását. A kolostort kívülről tekintjük meg, majd szabadidő következik a történelmi városrészben, ahol érdemes megfigyelni az úri rezidenciák és a szerény lakóházak kontrasztját, megnézni a mesés tengeri kilátást naplementekor, felfedezni a kis üzletek kínálatát, beülni egy kávézóba és magunkba szívni a város hangulatát.
A hajóra való visszatérés előtt megállunk egy jelentős keresztény zarándokhelynél, az Apokalipszis barlangnál. János evangélista ebben a barlangban látta azt a vészjósló látomást, amelyet a Jelenések könyvében írt le. A kolostor és a barlang 1999 óra az UNESCO Világörökség részét képezi.
Ár: 27 500 Ft/fő (A program étkezést nem tartalmaz.)

4.nap: Kréta, Szantorini
Ezen a napon hajónk elsőként Heraklion-nál köt ki, ahonnan buszra szállva indulunk tovább Kréta legnagyobb és legjobban megőrzött mínoszi palotakomplexumához, Knosszoszhoz. Útközben láthatjuk a kikötőhöz közeli, 17.századi Velencei Erődöt és a Velencei Loggia-t, a mitológiai lényekkel-, delfinekkel-, oroszlánokkal díszített Morosini szökőkutat, a 10.századi Szent Titus bizánci templomot. A nap fénypontja az Európa legősibb városaként számon tartott Knosszosz meglátogatása, amely szabadtéri múzeumként hirdeti a letűnt mínoszi civilizáció egykori tündöklését. Az épületegyüttes maradványai (trónterem, lakhelyek, raktár, komplett csatornarendszer és gondosan kidolgozott díszítések, freskók) között sétálva megtudhatjuk hogyan éltek a város ősi lakói, megismerhetjük művészetüket, építészetüket és legendáikat.  
A hajóra való visszatérés előtt rövid szabadidő Heraklion történelmi központjában.

Délután továbbindulunk Szantorini felé, Fira közelében kötünk ki, ahonnan kishajók segítségével szállunk partra. Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Szantorini – Oia városnézés
Ezen a kiránduláson Szantorini leghíresebb, képeslapokra illő városába, Oia-ba látogatunk el. A kaldera meredek sziklafalának tetejére épült várost fehér épületeivel, kék kupolás templomaival, szűk utcácskáival és a mesés kilátásával legtöbben örökre a szívükbe zárják. Odafelé elhaladunk Szantorini más nevezetes városa mellett is (Firostefani, Imerovigli), egy fotószünet erejéig megállunk Megalochori szőlő ültetvényeinél, majd egy lélegzetelállító panoráma úton haladunk tovább a kaldera mentén egészen Oia-ig, ahol egy gyalogos városnézést követően egyéni szabadidő biztosított.
Ár: 30 500 Ft/fő (A program étkezést nem tartalmaz.)

5.nap: Athén – Budapest
Délelőtt szabad program Athénban, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Akropolisz hegy: 
Meglátogatjuk a világörökség részét képező Akropolisz fellegvárat, ahol többek között megnézzük a Propülaia monumentális-, díszes kapuját, Pallasz Athéné templomát és az Erekhtheion szentélyt.
Ár: 16 900 Ft/fő (az ár a belépőjegyet tartalmazza, étkezést nem tartalmaz).

Transzfer a repülőtérre, ahonnan átszállással utazunk Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 14 fő jelentkezése esetén indulnak.

 

Felár nélkül fogyasztható italok a hajó fedélzetén:
a sherryk, likőrök, whiskey-k és burbon (Canadian Club, Jim Beam, J&B, Johhnie Walker, Red Label), rumok (Bacardi és Havana Club), ginek (Beefeater és Gordon), Martini, vodkák (Smirnoff, Stolichnaya), tequila (Jose Cuervo fehér), görög italok, koktélok, csapolt sörök, alkoholmentes sörök, palackozott borok pohárban, szénsavas és mentes palackozott ásványvizek, Coca Cola és Sprite (0,33 literes kiszerelésben), Ice Tea, gyümölcsitalok, alkoholmentes koktélok, kávék (espresso, capuccino, latte, filter, görög kávé), meleg italok (forró csokoládé, tea) fogyasztását. Alkoholos italok fogyasztása 18 éves kor felett lehetséges. A felár nélküli italfogyasztás a hajó éttermeiben és bárjaiban elérhető, a hajókabinban lévő minibárból történő fogyasztást és a szobaszervizt nem tartalmazza. Az italfogyasztás az arra jogosult személyek részére elérhető, kizárólag a fedélzeten lévő fogyasztásra, át nem ruházható, vissza nem téríthető. Az itallista változtatásának jogát a hajótársaság fenntartja.

 

Indulási kikötő: Lavrion
Érkezési kikötő: Lavrion
Hajó neve: Celestyal Olympia
Hajó osztály leírás:

Az ókori olimpiai játékok bölcsőjéről elnevezett hajónál nincs csodálatosabb tengerjáró. Fedezd fel az ikonikus desztinációkat a Celestyal Olympia-val, miközben isteni kényeztetésben részesülsz. A Celestyal Olympia minden tekintetben aranyérmes - így ha egy felejthetetlen vakációra vágysz, ne legyen rest, lépj a fedélzetre!

Hajó adatok:
 • 9 utasfedélzet
 • Kb. 1700 utas
 • 214 m hosszú
 • 525 fős személyzet
Szolgáltatások:
 • 2 medence
 • 3 étterem, 5 bár
 • spa, napozóterasz, fitneszterem
 • gyermekjátszó
 • boltok, kaszinó, könyvtár
 • szépségszalon, szauna

Fakultatív programok

Athén - Akropolisz hegy

Ár: 16.900 Ft / fő

Esti városnézés Athénban

Ár: 13.900 Ft / fő

Mykonos - városi séta vacsorával

Ár: 31.900 Ft / fő

Pátmosz – Szent János kolostor és barlang

Ár: 27.500 Ft / fő

Szantorini – Oia városnézés

Ár: 30.500 Ft / fő

Celestyal Olympia - All Inclusive hajóút magyar idegenvezetéssel, repülőjeggyel, 2 kirándulással az árban utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


 • a repülőjegyet Budapest – Athén – Budapest útvonalon átszállással
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjre Athénban 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a 3 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban All Inclusive ellátással,
 • a 2 parti kirándulást (Ephesos/Kusadasi), Knossos/Kréta)
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket, illetve a kötelező borravalót a hajón: kb. 86 000 Ft/fő,
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (3 Eur/szoba),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, a
 • hajó feláras szolgáltatásait,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajóúton való részvételhez a hazaérkezést követően legalább plusz 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 14 fő jelentkezése esetén indulnak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 terjedésének megelőzéséhez szükséges intézkedéseket és szabályozásokat a Vista Utazási Irodák, valamint a külföldi partnereink és szolgáltatóink, illetve a szálláshelyek is nyomon követik és folyamatosan frissítik.

A szabályok és korlátozások a kormányrendeletek és az ország egészségügyi hatóságainak előírása szerint bármikor változhatnak. A szabályok értelmében előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások a szálláshely(ek)en nem lesznek elérhetőek vagy csökkentett kapacitással üzemelhetnek, továbbá előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások igénybevétele, helyi látnivalók felkeresése vagy programokon való részvétel feltételekhez kötött. A hajótársaság fenntartja a jogot az útvonal módosítására szükséges esetben.

Az egyes országok beutazási szabályaira és a Covid-19 miatt hozott intézkedéseikre a Vistának nincs ráhatása, azokat a beutazóknak be kell tartaniuk. A Vista nem vállalja az esetlegesen elvégzendő PCR tesztek költségét (sem az utazást megelőzően, sem az adott célországban, sem hazaérkezést követően), valamint a célországban esetlegesen felmerülő karantén kötelezettség miatt keletkezett extra költségeket. 

Az aktuális szabályozásokról irodáinknál és a hivatalos portálokon érdeklődhet.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!”


Felárak*:
 1. Kikötői illeték és borravaló 86.000 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Görögország, Athén

Útazonosító: 156425

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Görög-szigetek hajóút Húsvétkor - csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Görögország, Athén

Útazonosító: 156425

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!