Kerékpártúra a tulipánok földjén

Ft-tól/fő 205.000
Időpont: 2020.04.18 - 04.26
Legjobb ár: 205.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.04.18 - 04.26
További árak és időpontok

Tartson velünk a Kerékpártúra a tulipánok földjén utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 205.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Outdoor, kaland
Kiutazás:Busz
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:140452
Kívánságlistára teszem

A legszebb időszakban, a tavaszi tulipánvirágzás idején látogatunk Hollandiába, ahol kényelmes tempóban járjuk végig az ország leglátványosabb kerékpárútjait. A gyönyörű tájakat átszelő útvonalak mind szintemelkedés nélküliek. A túrákat többször megszakítjuk, hol egy sajtkóstolás, hol egy hangulatos kisváros, hol egy tulipánmező kedvéért. Hollandiában óriási kultúrája van a bringázásnak, ezt az életérzést tesszük egy hétre magunkévá. A túrák helyszínére autóbusszal utazunk, a szállásunk végig azonos helyen lesz.

Részletes program

0. nap - Bu­da­pest - utazás Hollandia felé

 • Utazás: este 22 órakor indulunk Budapestről, a Syma csarnoktól. Az M1-es autópályán hagyjuk el Budapestet, majd a Bécs-Passau-Frankfurt útvonalon haladunk Hollandia felé. Az éjszakát a buszon utazással töltjük. A szállásunk közel fekszik az amszterdami repülőtérhez, ezért az utazás helyszínére repülővel is utazhatsz.

1. nap - Amszterdam

 • Utazás: a napunk nagyobb része utazással telik, miközben csak rövid pi­he­nők­re ál­lunk meg ben­zin­ku­tak par­ko­ló­i­ban. Késő dél­utá­n ér­ke­zünk Amszterdam egyik külső kerületébe, a szállásunkra.
 • Amszterdam: a Rijnkanaal csatorna mellett épült kemping színes, vízparti, kétfős faházaiban egymás után hat éjszakát fogunk eltölteni. A szállásaink elfoglalása után a nap hátralévő része a pihenésé.
 • Szállás: kétfős bungalók.

2. nap - Amszterdam - Edam - Volendam - Monnickendam - Marken - Amszterdam

 • Edam: autóbusszal utazunk az első kerékpártúránk kiindulópontjába Edam hamisítatlan holland kisvárosába, amit a világ főleg a kerek, piros viaszba bújtatott edami sajtokról ismer. Érdemes megnézni a helyi sajtüzletet, de nem pusztán ezért indul innen a kerékpártúránk. Edam bővelkedik a csatornák partján álló 17. századi épületekben, kedves kis hidakban és terekben. A település szélén átvesszük a kerékpárokat, majd néhány perc alatt a központba tekerünk, hogy innen induljunk gyalogosan a belváros felfedezésére.
 • Volendam: Edam után kiváló minőségű kerékpárutakon negyedóra alatt érjük el az Ijssel-tó partján fekvő Volendam halászfalut. A töltés mentén épült település világhíres a kiváló állapotban fennmaradt színes házairól, valamint a hagyományos öltözékben mutatkozó falusiakról. Tartunk itt egy rövid pihenőt, hogy magunkba szívhassuk egy igazi északi halászfalu atmoszféráját. A kikötőben sokféle hal kapható, amiket meg is kóstolhatunk a főutca egyik halsütödéjében. 
 • Monnickendam: a kerékpárút átvezet a szerzetesek által alapított település utcáin, amit 16-17. századi épületek szegélyeznek.
 • Marken: a következő megállónk egy szigeten fekvő falu, Marken, ahol az itt lakók nyolc évszázadon keresztül halászattal foglalkoztak. A szigetet 1957-ben egy töltéssel összekötötték a szárazfölddel, amin mi is megközelítjük ezt az évszázadok alatt alig változott települést. Marken különös hangulatát a dombokra és cölöpökre épült házai és keskeny utcái adják. Egy rövid kitérővel megnézzük a sziget híres világítótornyát, a Het Paardot. A délután hátralévő részében nincs más hátra, mint hogy hazakerekezzünk egészen a szállásunkig. Táv: 58 km, a túra nehézsége:  (***).
 • Szállás: kétfős bungalók.

3. nap - Amszterdam

 • Amszterdam: ezen a napon Hollandia fővárosával, Amszterdammal ismerkedünk meg. Reggel alig több mint egy óra biciklizést követően érkezünk a város központjába, a Dam térre, a Királyi Palota elé, ahol letesszük a kerékpárjainkat. Amszterdamot leginkább gyalogosan ismerhetjük meg, amire az egész nap rendelkezésre áll. Választhatunk, hogy szabadprogram keretében barangoljuk be a belvárost, vagy az egyik túravezetőnkkel tartunk, aki egy rövid séta keretében bemutat néhány nevezetességet.
 • Városnézés: először Amszterdam világhíres múzeumához, a Rijksmuseum épületéhez sétálunk, amely méltó párja a párizsi Louvre-nak vagy a londoni British Múzeumnak. A Rijksmuseum elsősorban a holland festészetet mutatja be és itt található a világ legnagyobb Rembrandt-gyűjteménye. Az épület szomszédságában áll a Van Gogh Múzeum, amit szintén érdemes felkeresnünk. Ezt követően Amszterdam csatornái mentén sétálunk, amik teljesen átszövik a várost. Nem kevésbé szépek és érdekesek a csatornák fölött átívelő hidak sem. Érdekes és tanulságos látvány az utcákon közlekedő biciklisek tömege; jóval több embert láthatunk két keréken közlekedni, mint autóval. Amszterdam a kerekezőkön kívül a kávéházak és vendéglők városa is, körülbelül ezerötszáz található belőlük. Úton-útfélen rengeteg lehetőség adódik, hogy leüljünk egy kávéra. A kultúránál maradva további érdekesség a Rembrandt Ház, ami a mester lakóhelye és alkotóműhelye volt húsz esztendőn keresztül. A nap végén - telítődve a sok-sok látnivalóval -, visszabiciklizünk a szállásunkra. Táv: 20 km, a túra nehézsége: (**).
 • Szállás: kétfős bungalók.

4. nap - Amszterdam - Leiden - Keukenhof - Zandvoort - Haarlem - Amszterdam

 • Leiden: reggel egy körülbelül félórás buszos utazással jutunk el Leiden városába. Egy külső parkolóban szállunk nyeregbe, majd az egyetemi város központjába bringázunk. Leparkoljuk a kerékpárokat és gyalogosan fedezzük fel a diákoktól nyüzsgő festői utcákat és a csatornák menti házsorokat. Leidenben található Hollandia legrégebbi, 1575-ben alapított egyeteme, valamint az óváros központjában áll egy szép, 15. századi gótikus templom.
 • Tulipánvidék: Leident elhagyva érkezünk a világhíres holland tulipánföldek vidékére, ahol amerre a szem ellát, mindenfelé színes tulipánok virítanak. Az ország elsődleges virágtermesztő vidéke, a Bollenstreek 30 kilométer hosszan húzódik Leiden és Haarlem között.
 • Keukenhof: az utazásunk egyik csúcspontja a világ egyik leggyönyörűbb parkja, a Keukenhof. A harminckét hektáron elterülő parkot 1949-ben alapították a virágzó hagymás növények bemutatóhelyeként. Mára mintegy hatmillió növény él itt a kertészet fellegvárában. A park március végétől május végéig tündököl a káprázatos nárciszoktól, jácintoktól és a különleges tulipánoktól.
 • Az Északi-tenger mentén: a Keukenhofban tett sétánk után az Északi-tenger mellett folytatjuk a kerékpártúránkat. A part hatalmas homokdűnéivel és a szilaj hullámok által ostromolt végeláthatatlan fövenyével igazán festői látványt nyújt. Teszünk egy rövid sétát a parton, majd a dűnék között kanyargó kerékpárúton tekerünk Zandvoort népszerű tengerparti üdülővárosáig, ahol szintén tartunk egy pihenőt.
 • Haarlem: Észak-Hollandia tartományi központja, ahol az óváros közepén található Grote Marktig, a főtérig bringázunk. Gyalogosan, szabadprogram keretében  fedezhetjük fel a bűbájos sétálóutcákkal teli városközpontot. A közeli utcákban rengeteg bárt, éttermet, patináns antikváriumokat, régiségkereskedőket és hagyományos élelmiszerüzleteket találunk. A városnézés után ismét kerékpárokra szállunk és a Haarlem szélén várakozó buszunkhoz tekerünk. Táv: 48 km, a túra nehézésge: (***). A nap végén autóbusszal utazunk vissza a szállásunkra.
 • Szállás: kétfős bungalók.

5. nap - Amszterdam - Alkmaar - Nyugat-Frízföld - Zaanse Schans - Amszterdam

 • Alkmaar: ezen a reggelen Alkmaarba utazunk, Hollandia híres ,,sajtvárosába", ahol áprilistól szeptemberig rendezik minden péntek délelőtt a legendás sajtpiacot. Ez a holland sajt igazi ünnepe, ahol színes kalapot viselő hordárok viszik a sajtokat mérésre a mázsaházhoz, és számtalan termelő kínálja megvételre a finomabbnál finomabb sajtjait. A buszunkkal Alkmaar szélén parkolunk le, ahonnan kerékpárokkal közelítjük meg a látványos vásárt. A piaci forgatagon kívül a városka is figyelemreméltó, hiszen az elmúlt évszázadok alatt alig változott. Az óvárosban legalább négyszáz műemlék épület található.
 • Nyugat-Frízföld: a sajtünnep után az asztal-simaságú Nyugat-frízföldi tájon kerékpározunk, amit évszázadok kemény munkájával hódítottak el az itt élők a tengertől. Ahol régen a tenger hullámzott, ma szarvasmarhák és birkák legelésznek. Ezen az idillikus tájon, falvak és szélmalmok között kerékpározunk.
 • Zaanse Schans: délután érkezünk a Zaanse Schans skanzen-faluba, amely hűen mutatja be a holland táj jellegzetes házait és szélmalmait. Láthatunk továbbá pékmúzeumot, sajtüzemet és a Zaan folyón horgonyzó hagyományos szállítóhajókat is. Táv: 35 km, a túra nehézsége: (***). A látnivalókban gazdag nap után beszállunk a ránk várakozó buszunkba és visszautazunk a szállásunkra.
 • Szállás: kétfős bungalók.

6. nap - Amszterdam - Aalsmeer - Delft - Hága - Amszterdam

 • Aalsmeer: korán kezdjük a mai napunkat, mivel reggel 7 órakor már Aalsmeerben, a holland virágkertészet központjában van fontos elfoglaltságunk. Itt rendezik ugyanis a világ legnagyobb virágárveréseit, amit a látogatók egy speciális emelvényről követhetnek nyomon. Az elképesztő méretű csarnokba minden egyes hétköznap irdatlan mennyiségű virág érkezik repülőgépekkel a világ minden részéből. Néhány óra leforgása alatt 48 millió szál virág cserél itt gazdát 16 millió euró értékben. Mindezt a csarnok felett futó folyosóról követhetjük nyomon, sőt akár az árverési termekbe is betekinthetünk. Szemkápráztató látványt nyújt a hatalmas virágözön, amelyet kisméretű járművek tartanak állandó mozgásban. Az egymásba kapcsolt kocsik virágokkal megrakva óriási láncokként futnak a teremben a rendeltetési helyükre.
 • Delft: a virágárverés után Delft városába utazunk, ahol egy külső parkolóban kerékpárokra pattanunk és az óváros festői főterére tekerünk. Gyalogosan, szabadprogram keretében járhatjuk be a városközpontot, amelyet számtalan gótikus és reneszánsz épület díszít. A városnézés után közösen felkeresünk egy hagyományos kerámia manufaktúrát, ahol betekintést nyerünk a kerámiakészítés titkaiba.
 • Hága: Delfttől közel 10 kilométeres tekerés következik Hága városáig, amely Hollandia közigazgatási központja. Megállunk a Binnenhofnál, amely korábban Hollandia grófjainak vadászkastélya volt, ma a kormány irodáinak és a parlamentnek ad otthont. A városban tett sétánk során nem hagyhatjuk ki a Békepalota (Vredespaleis) épületét, amelyben az ENSZ Nemzetközi Bírósága ülésezik, valamint a Paleis Noordendie klasszikus stílusú palotáját sem, amelyben Beatrix királynő intézi hivatalos ügyeit. Miután kerékpárral bejártuk Hágát, a város szélén található Madurodamot keressük fel, ahol 1:25 arányú miniatűr makettekkel jelenítik meg Hollandiát. Táv: 20 km, a túra nehézsége: (**). Itt várakozik ránk az autóbuszunk, amivel Amszterdamba utazunk.
 • Amszterdam: a napunk még nem ért véget a mai kerékpártúrával, mert útban hazafelé megállunk, hogy felfedezzük Amszterdam legendás éjszakai életét. Eltöltünk néhány órát a városban, majd késő este visszautazunk a szállásunkra.
 • Szállás:  kétfős bungalók.

7. nap - Amszterdam - utazás Magyarország felé

 • Farmlátogatás: reggel elhagyjuk a szállásunkat és útnak indulunk Magyarország felé. Útközben azonban felkeresünk egy farmot, ahol megismerkedhetünk a hagyományos faklumpa faragás és a sajtkészítés rejtelmeivel. A farm üzletében kitűnő lehetőség kínálkozik a sajtvásárlásra is, majd a vendéglátóink egy ízletes ebéddel kedveskednek nekünk.
 • Utazás: a nap hátralévő része utazással telik, amit csak rövid pihenők szakítanak meg. Az éjszakát is a buszon utazással töltjük.

8. nap - Budapest

 • Utazás: a délelőtti órákban érkezünk Budapestre, a Syma csarnokhoz.

Fotók: Schlanger Dávid, Serfőző Zoltán

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Indulás: Budapestről, a Syma (BOK) csarnok elől este 22:00 órakor. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1.
 • Érkezés: Budapestre a Syma csarnokhoz a délelőtti órákban.

A kerékpártúrák nehézsége

 • A hollandiai utazásunk kerékpártúrái könnyűek. Egyrészt viszonylag kis távolságokat kell megtennünk egy nap, másrészt ezeket többször is megszakítjuk egy-egy városnézéssel vagy egy útba eső látnivaló felkeresésével. Szintemelkedés sem nehezíti a kerékpártúrákat, hiszen Hollandia szinte teljesen sík.
 • A kerékpártúrák szinte végig kiváló minőségű kerékpárutakon vezetnek, csak néhány alkalommal fogunk tekerni közutakon. Azonban ez sem veszélyes, hiszen a holland autósok hallatlanul toleránsak a biciklisekkel szemben és Hollandia Magyarországhoz képest sokkal-sokkal fejlettebb kerékpáros kultúrával rendelkezik.
 • A túrák teljesítéséhez természetesen fontos a kerékpáros tapasztalat, valamint az hogy a résztvevők egyben le tudjanak tekerni 20-30 kilométert. Lényeges továbbá, hogy a résztvevők megfelelően urai legyenek a kerékpárnak, tisztában legyenek a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési szabályokkal, továbbá ne jelentsenek veszélyt magukra, társaikra, illetve az utakon közlekedőkre.
 • Az egyes napok túráinak nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Kerékpárok

 • A kerékpártúrákhoz Dema Gaeta 5.0 női vázas, illetve Dema Merano 5.0 férfi vázas kerékpárokat biztosítunk. A felszereléshez csomagtartó és egy körülbelül 12 literes vízhatlan oldaltáska is tartozik.

Saját kerékpár szállítása

 • Ha a saját kerékpárodat hozod az utazásra, akkor azt az autóbusz csomagtartójában vagy a buszhoz tartozó utánfutóban tudjuk szállítani. Nagyobb méretű kerékpárok esetén (pl. e-bike) előfordulhat, hogy az első kereket ki kell szerelni. Ha van megfelelő hordtáskád, hozd magaddal, mert enélkül könnyebben megsérülhet szállítás közben a kerékpár. A teljes mértékben sérülésmentes szállítást sajnos nem tudjuk garantálni.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: strapabíró és sportos ruházat, amely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, edzőcipő, jól szellőző esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs. Célszerű olyan speciális kerékpáros nadrágot hozni, aminek a feneke vastag szivaccsal bélelt.
 • Felszerelés: kisméretű hátizsák vagy övtáska a kerékpártúrákhoz, világos napszemüveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, elemlámpa (fejlámpa), esetleg esernyő.
 • A fejvédő használata nem kötelező, de ajánlott; a használata minden résztvevőnek saját felelőssége. Célszerű saját fejvédőt hozni a túrára, de aki nem rendelkezik sajáttal, a túravezetőink térítés nélkül szívesen rendelkezésre bocsátanak egyet.

Szállás

 • Az utazás 6 éjszakáját egy kemping 2 fős faházaiban töltjük. A szobákban csak ágyak, egy asztal és két szék kapott helyet. A közös vizesblokkot egy külön épületben találjuk.
 • A kemping területén egy kis élelmiszerüzlet és egy kávézó/étterem is a rendelkezésünkre áll.
 • Ágyneműt kapunk, de aki gondolja, hozhat magával egy kisméretű hálózsákot.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás önellátó, ami azt jelenti, hogy nem biztosítunk étkezést, de segítünk a megszervezésében. A túrák közben pedig biztosítunk elegendő időt étkezésre.
 • A kempingben kérhetünk reggelit az 5. nap kivételével (ezen a napon a korai indulás miatt nincs erre lehetőség). Arra kérünk, hogy ha kérsz reggelit, a jelentkezéskor jelezd ezt felénk.
 • Vacsorázni a kemping saját éttermében célszerű. Az árak 15 EUR-tól kezdődnek. A kempingben csak egy nagyon egyszerű közös konyha található, a szobákban pedig nincs főzési lehetőség.
 • A kempingben található kis üzletben ebédre vásárolhatunk magunknak élelmiszert.
 • A napi kerékpártúrák legtöbbjén mindig utunkba esik valamilyen étkezési lehetőség (halsütöde, gyorsétterem, pékség, stb.). Ha mégsem, azt túravezetőink mindig előre jelzik. Ilyen esetben célszerű előre vásárolni némi élelmiszert. Egy-egy csokoládé, energia- vagy műzliszelet azonban mindig legyen nálunk.
 • Hollandiában iható a vezetékes víz, de mindenhol vásárolhatunk palackozott ivóvizet is. A kerékpártúrákra minimum 1 liter ivóvízzel ajánlott elindulni.

Időjárás

 • Hollandiában a tavasz szeszélyes és gyorsan változó. Az utazás időpontjában a legmagasabb nappali hőmérséklet 14-16 °C körül várható, de előfordulhat 20-24 °C is. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-10 °C között valószínű.
 • Csapadékra fel kell készülni, de hosszan tartó esők nem jellemzőek. Sokkal valószínűbb a rövid és enyhe ,,permetező" eső. Szél is előfordulhat, különösen a nyitottabb területeken, elsősorban a tengerpart mentén. Összességében gyakori a borongós és napos idő váltakozása.
 • Ezeken az oldalakon láthatod Amszterdam és Delft aktuális időjárását.

Kommunikáció

 • Hollandia hivatalos nyelve a holland, de angolul mindenki beszél. Elterjedt a német és a francia nyelv is.
 • A kemping területén wifin keresztül érhető el az internet.

Útiokmányok

 • Ma­gyar ál­lam­pol­gár­ok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Hollandiába.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetői elsősegélynyújtásban tudnak segíteni; gyógyszert nem tudnak biztosítani a résztvevőknek.

Elektromos áram

 • A szállásunkon a magyar szabvánnyal megegyező csatlakozó áll rendelkezésünkre. A di­gi­tá­lis fény­ké­pe­ző­gé­pek és mo­bil­te­le­fo­nok ak­ku­mu­lá­to­ra­it a szálláson fel le­het töl­te­ni.

Va­lu­ta

 • Hollandiá­ban az euró (EUR vagy EUR) a hi­va­ta­los fi­ze­tő­esz­köz, ezért leg­cél­sze­rűbb ezt a pénz­ne­met vin­nünk. Utazásunk során sok helyen találunk bankautomatákat, és szinte mindenhol fizethetünk kártyával is.
 • Kisebb címletű (max. 100 EUR) készpénzt érdemes magunkkal vinni.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 250-300 EUR + belépők költsége.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Amszterdam, Rijksmuseum: 20 EUR
 • Amszterdam, Van Gogh Múzeum: 19 EUR
 • Amszterdam, Rembrandt Ház: 14 EUR
 • Keukenhof: 18 EUR
 • Aalsmeer, virágárverés: 7,5 EUR
 • Farmlátogatás ebéddel: 17,5 EUR
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró. Ez a csomag az autóbusz csomagtartójába kerül és utazás közben nem tudsz hozzáférni.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit magunkkal vihetünk a napi kerékpártúrákra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér. Ebben a csomagban legyen a személyi igazolványod (vagy az útleveled), az utazásra szánt ivóvíz, szendvicsek, olvasnivaló, fényképezőgép, esőkabát, tartalék meleg ruha, stb.
 • Azok számára, akik repülővel utaznak Amszterdamba, vállaljuk a Budapestről illetve Budapestre történő csomagszállítást. A csomagfelvétel illetve leadás időpontját indulás előtt a túravezetőinkkel kell megbeszélni.

Csomagolás a kerékpártúrákra

 • A túra során több helyre is pakolhatjuk a felszerelésünket. Vihetünk magunkkal egy kisméretű hátizsákot vagy egy nagyobb övtáskát. Ezeket rögzíthetjük a kerékpárok csomagtartóján, de használhatjuk a kerékpárok felszereltségéhez tartozó, körülbelül 12 literes, vízhatlan oldaltáskát is.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra­ve­ze­tők fenn­tart­ják a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sák a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Eb­ben az eset­ben min­den­kép­pen igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni. Ez le­het egy má­sik, kön­­nyebb tú­ra vagy vá­ros­né­zés.
 • Amennyiben a szervezés során a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 10-60 év. 
x Kerékpártúra a tulipánok földjén

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 6 éjszaka szállást kétfős bungalókban.
 • A kerékpárok bérleti díját vagy a saját kerékpárok szállítását Budapesttől Budapestig.
 • Irodánk túravezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Kerékpártúra a tulipánok földjén

Kerékpártúra a tulipánok földjén utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 6 éjszaka szállást kétfős bungalókban.
 • A kerékpárok bérleti díját vagy a saját kerékpárok szállítását Budapesttől Budapestig.
 • Irodánk túravezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Kerékpártúra a tulipánok földjén

Kerékpártúra a tulipánok földjén

Hollandia, Körutazás Hollandiában

Útazonosító: 140452

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kerékpártúra a tulipánok földjén

Kerékpártúra a tulipánok földjén

Hollandia, Körutazás Hollandiában

Útazonosító: 140452

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!