Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út

Olasz konyha és dolce vita Muntyán Stella pizzaséffel

Ft-tól/fő 598.000
Időpont: 2025.04.24 - 04.28
Legjobb ár: 598.000 Ft-tól/fő Utazás időpontja: 2025.04.24 - 04.28
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út” utazásra! A kiutazás repülővel történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 598.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:195542

Az olasz gasztronómia világába utazunk Dél-Olaszországba, ahol nem csak a környék nevezetességeivel és izgalmas konyhájával ismerkedünk meg, de pizza séfünk vezetésével megtanuljuk hogyan készül az igazi nápolyi pizza és a tradicionális olasz házi tészta.

Utunkon a nápolyi pizzakészítés alapjait Muntyán Stella pizza séf segítségével és vezetésével ismerjük meg egy egészen autentikus helyen, a salernoi dombvidék egyik villájában.

Stella Nápolyban Fabio Christiano tanítványaként végzett 2023. májusában, mint nemzetközi „pizzaiola”, vagyis pizzaszakács.

A kiváló bronzérmes 3. helyezést érte el az olaszországi Paestumban megrendezett 2024-es pizza világbajnokságon, Pizza Gourmet kategóriában. Jelenleg is képzi magát a Pizza Doc Akadémia mester szakán.

Itthon privát pizza séfként tevékenykedik, kizárólag olasz alapanyagokat használ és hosszú érlelésű tésztával dolgozik, mely a hosszabb kelesztés miatt könnyebbé, ízletesebbé és könnyebben emészthetővé teszi a pizzát.

Stella hivatalos oldala: https://www.facebook.com/p/Stellas-Pizza-Hivatalos-Oldala-61552298783701/



PROGRAM:

1. nap:

Érkezés a nápolyi repülőtérre, találkozás a helyi magyar idegenvezetővel, majd a repülőtéri transzferrel egybekötve, látogatás Nápoly belvárosában. Városnézés után transzfer Altavilla Silentinaba, bejelentkezés a L'Araba Fenice Hotelbe, vacsora és esti szabadidő a hotelben.

2. nap:

Reggeli a szállodában, majd magyar idegenvezetőnk kíséretében indulás a Tenuta Vannulo helyi bivalyfarmra, ahol a mozzarella elkészítésével ismerkedünk meg. A szabadidő függvényében egy másik farmon is látogatást teszünk (Azienda Agricola Il Tempio).

A farmlátogatást követően irány a tanfolyam színhelyéül szolgáló helyi villa, mely a Silentinai dombvidéken fekszik.

A képzés első napján az elméleti oktatás során megismerkedünk a helyi hozzávalókkal, alapanyagokkal, eszközökkel, valamint a pizza történetével és szükséges felszereléssel (kemencék, dagasztógépek), illetve a tészta hozzávalóival is: lisztek, élesztők, sók.

A gyakorlatban megtanuljuk a kézzel és géppel való dagasztást. Elkészítjük az első direkt tésztát adott recept alapján (mindenki saját kezűleg fog dagasztani), és megtanuljuk a tészta bucizás technikáját. A tésztákat 24 órára hűtőbe rakjuk érlelésre.

A kávészünetben olasz snack-kel készülünk. A nap második felében a direkt és indirekt tészta közötti különbség kerül asztalra.

Az oktatást követően transzfer vissza a szállodába, vacsora a szállodában.

3. nap:

Reggeli a szállodában, transzfer a villába, Az oktatás második napján a bedagasztott direkt tészta nyújtása, feltétek, sütés. Minden fontos lépést megtanulunk: klasszikus pofozós nyújtás, a tészta áthúzása a lapátra, vetés és sütés, behelyezés és megfordítás, a kemencék kezelése. Ismerkedés a klasszikus pizza típusokkal és feltétekkel.

Ebédünk az elkészített pizza lesz. Az oktatást követően délután látogatás Altavilla bájos városában magyar idegenvezetőnkkel, majd transzfer vissza a hotelbe, vacsora a szállodában.

4. nap:

Reggelit követően transzfer a villába. Az oktatás harmadik napján: „pasta fresca alla Nonna”, avagy az igazi kézi készítésű friss tészta, ahogy a nagymama készíti, a hozzá illő ragu alla bolognese-vel. Mindenki saját maga gyúrja meg a tésztát, miközben elkészítjük az igazi bolognai mártást. Az ebéd az elkészített tészta lesz.

Délután a történelmi Paestum városába látogatunk helyi idegenvezetőnk kíséretében, majd a napot a tengerparton zárjuk és kis pihenéssel. A nap végén transzfer vissza a hotelbe, vacsora a szállodában.

5. nap:

Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés és indulás a repülőtérre a menetrend függvényében.

Búcsú Olaszországtól, hazautazás.

  


Utazás: 

Budapest-Nápoly közötti közvetlen járatokkal, fapados légitársasággal. Smart viteldíjú csomag tartalmazza az ingyenes ülések alá helyezhető kézipoggyászt, az elsőbbségi beszállást és a 10 kg-os fedélzeti poggyászt. Felár ellenében magasabb viteldíjú csomag vagy extra poggyász is foglalható.

Transzfer: 

Repülőtéri- és kint tartózkodás alatti privát transzfer áll a csoport rendelkezésére, mely végig kísér minket az olaszországi tartózkodásunk alatt.



Szállás: L'Araba Fenice Hotel & Resort*****

Szállásleírás és szolgáltatások:

Az 5 csillagos L'Araba Fenice Hotel & Resort a Sele folyó buja völgyében található, a modern építészet ihlette Paestum városától nem messze, hatalmas gondozott kerttel körülvéve. A buja ösvényekkel tarkított parkban találunk tavakat és több mint 1000 virág- és növényfajt. Az üdülőkomplexum központjában egy nagy úszómedence foglal helyet, hidromasszázzsal, napozórésszel és nyugágyakkal.

A resort rendelkezik egy stílusos étteremmel, kézműves péksüteményeket és különleges italokat kínáló bárral, spa központtal és sportközponttal (teniszpálya, futballpálya) is.

A jólét templomának is nevezett Astrea Wellness & Spa központban találunk egy belső hidromasszázs medencével felszerelt gyógyfürdőt, a vizes blokk mellett pedig egy kellemes relaxációs részt is kialakítottak, ahol aszaltgyümölcs kóstolóval párosított gyógytea kortyolgatása közben lazíthatunk. A két masszázsszobában lehetőség van többféle test- és arckezelést kipróbálni (feláras szolgáltatások).

A standard kétágyas szobák az üdülőközpont központi részén helyezkednek el. A kényelmesen berendezett szobák franciaággyal, fürdőszobával, pihenősarokkal rendelkeznek, és a hotel bejáratra vagy a belső kertre néznek.



Társítás:
Ha egyedül jönnél, de szívesen megosztanál egy kétágyas szobát, van lehetőség társításra. Azon leszünk, hogy a megfelelő szobatársat találjuk meg Neked.


Csoportos utunk minimum létszámhoz kötött, min. 14 fő jelentkezése esetén indul! Kevesebb létszám esetén esetleges felár fizetendő.

A változtatás jogát fenntartjuk a hotel, a menetrend és a programok tekintetében!

Vista ÁSZF-től eltérő foglalási és lemondási feltételek érvényesek: foglalás 40% előleggel lehetséges érkezés előtti 41. napig, 40 napon belül teljes összeg fizetendő. Lemondás esetén érkezést megelőző 60-40 nap között 50% kötbéres a foglalás, érkezést megelőző 39-18 nap között 70% kötbéres, 17 napon belül 100% kötbéres, nem lemondható, nem módosítható.






Szállás neve: L'Araba Fenice Hotel*****
Ajánlatot kérekerre az utazásra: Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út! Ajánlatkérés
Elküldöm emailbenKüldje el az út hivatkozását emailben ismerősének vagy akár saját magának emlékeztetőként. Elküldöm

Olasz konyha és dolce vita Muntyán Stella pizzaséffel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


  • a repülőjegyet fapados légitársaság közvetlen járataival Budapest-Nápoly-Budapest között, alap viteldíjjal, fedélzeti poggyásszal,
  • a szállást 4 éjszakára 5* hotelben, kétágyas vagy egyágyas standard szobákban, 
  • a teljes ellátást,
  • a repülőtéri transzfereket és programok közötti transzfereket privát autóbusszal,
  • a pizza- és tésztakészítő tanfolyamot magyar pizzaséf vezetésével,
  • a főzéshez/sütéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat,
  • a helyi magyar asszisztenciát és idegenvezetést.
  • a repülőjegyhez tartozó kiegészítő szolgáltatásokat (pl. feladott poggyász)
  •  utas- és útlemondási biztosítást,
  • a személyes jellegű kiadásokat és borravalókat.

Felárak*:
  1. Sztornó biztosítás (10% önrész)
  2. Sztornó biztosítás (20% önrész)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út

Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út

Útazonosító: 195542

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út

Pizzatanfolyam Nápolyban - Csoportos gasztro út

Útazonosító: 195542

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!