Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj)

Arusha | Manyara-tó | Serengeti | Ngorongoro-kráter | Arusha

Ft-tól/fő 981.640
Időpont: 2023.11.01 - 11.06
Legjobb ár: 981.640 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.11.01 - 11.06
További árak és időpontok

Tartson velünk a Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj) utazásra! A kiutazás egyénileg történik. , teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 981.640 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Szafari, vadász út
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója:102835

Tanzánia felfedezése - 6 nap/5 éj
Arusha | Manyara-tó | Serengeti | Ngorongoro-kráter | Arusha

Tanzánia különös látnivalókat és izgalmas élményeket tartogat a látogatóknak. Fedezzék fel a világ legnagyobb száraz vulkán kalderáját, a Ngorongoro-krátert, ahol több tízezer állat él, többek között oroszlánok, hiénák, sakálok, fekete orrszarvúak, és gepárdok! Ezután meglátogatják a maszájok által „végtelen síkságnak” elnevezett Serengeti Nemzeti Parkot, ahol a számtalan vad mellett 400 madárfaj egyedei is megfigyelhetők, végül flamingóiról és a faágak közt pihenő oroszlánokról híres Manyara-tó környékét. A szafarizást tengerparti nyaralással érdemes kiegészíteni.


Időpont: garantált indulás minden szerdán, már 2 főtől!
A szafari körutazás nem privát program, a körutazáson más nemzetiségű vendégek is részt vehetnek.

 

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal Tanzániába. A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára a légitársaságtól és a foglaltság függvényében változik, valamint eltérést mutat a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.).
Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron.
Időeltolódás: +2hrs


Program indulás: Tanzánia/Kilimanjaro Nemzetközi Repülőtér
A program véget ér: Tanzánia/Kilimanjaro Nemzetközi Repülőtér
Szállás: 2 ágyas szobákban standard szafari lodgekban
Ellátás: 
teljes ellátás a szafari alatt

Minimum létszám: 2 fő

A program igény szerint tengerparti nyaralással vagy további szafari programokkal kiegészíthető! Az ajánlatban szereplő időpontoktól, időtartamtól és programleírástól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk.

PROGRAM:
1.nap    Arusha – Manyara-tó
Érkezés a Kilimanjaro Nemzetközi Repülőtérre, utazás Arushaba és, ha a menetrend engedi ebéd. Ebéd után utazás a Manyara-tó Nemzeti Parkba és késő délutáni vadles. 
Ellátás: ebéd, vacsora
Szállás és vacsora: Kirurumu Manyara Lodge vagy hasonló helyen.

A Manyara-tó Nemzeti Park 125 km-re-nyugatra fekszik Arushától, és Kelet-Africa egyik legkedveltebb parkja. Ugyan "csak" 330 km² a területe, melynek 77%-át egy sekély, szikes tó teszi ki, mégis rendkívül sokféle állat-, és növényfaj található itt. Talán a leghíresebbek a faágak között pihenő oroszlánok, és a flamingók. 

2.nap    Manyara-tó - Serengeti
Reggeli után elutazás utazás a Serengeti Nemzeti Parkba, útközben egész napos vadlessel (a piknik ebédcsomagot már reggel magukkal viszik).
Vacsora ás szállás: Serengeti Kati Kati Campben vagy hasonló helyen.

A Serengeti Nemzeti Park kétségtelenül a világ egyik leghíresebb vadrezervátuma. Az Arushától 320 km-re-északnyugatra fekvő fennsík a Ngorongoro és a kenyai határ között fekszik, nyugati irányban majdnem a Viktória-tóig tart, összesen 14 763 négyzetkilométeren. A mászájok nem véletlenül nevezték el "végtelen síkságnak", amint belép ide az ember, megérzi a terület végtelenségét. A Serengeti Tanzánia legrégebbi nemzeti parkja, változatos tájakkal: síkságok, tavak, hegyek váltják egymást. A vadlesek során általában a Seronera-völgy, a Nyugati Folyosó, és az északi részek fedezhetők fel, itt oroszlánok, bivalyok, impalák, vízilovak, gyűrűsfarkú vízi antilopok, elefántok, gepárdok, leopárdok, és több mint 400 féle madárfaj látható. 

3.nap    Serengeti
Egész napos vadles a Serengeri Nemzeti Parkban (piknik ebéddel), majd vacsora is szállás: Serengeti Kati Kati Campben vagy hasonló helyen.

A Serengeti Nemzeti Park kétségtelenül a világ egyik leghíresebb vadrezervátuma. Az Arushától 320 km-re északnyugatra fekvő fennsík a Ngorongoro és a kenyai határ között fekszik, nyugati irányban majdnem a Viktória-tóig tart, összesen 14 763 négyzetkilométeren. A mászájok nem véletlenül nevezték el "végtelen síkságnak", amint belép ide az ember, megérzi a terület végtelenségét. A Serengeti Tanzánia legrégebbi nemzeti parkja, változatos tájakkal: síkságok, tavak, hegyek váltják egymást. A vadlesek során általában a Seronera-völgy, a Nyugati Folyosó, és az északi részek fedezhetők fel, itt oroszlánok, bivalyok, impalák, vízilovak, gyűrüsfarkú víziantilopok, elefántok, gepárdok, leopárdok, és több mint 400 féle madárfaj látható. 

4.nap    Serengeti – Ngorongoro - Karatu
Reggeli után először az Olduvai szurdoknál állnak meg, mely Louis és Mary Leakey híres régészeti felfedezéseinek színtere, leleteik között található a legrégebbi ősemberi maradványok. Továbbutazás Karatuba, mely a Ngorongoro Természetvédelmi Terület mellett található. A délután a pihenésé, vagy részt vehetnek fakultatív programon. 
Ebéd, vacsora és szállás a Bougainvillea Safari Lodgeban vagy hasonló helyen.

A Ngorongoro Természetvédelmi Terüle  - mely egyedülállóan gazdag vadállománnyal rendelkezik-,  szerepel az UNESCO Világörökségek, és a Nemzetközi Bioszféra Rezervátumok listáján. A Természetvédelmi terület fő látványossága a kráter, mely a világ legnagyobb olyan kalderája, aminek a falai épek maradtak. Átmérője 19 km, mélysége 610 m. A kráter közepén szezonális sós tó van, melyet patakok táplálnak.  A terület határán a Masai népcsoportok (maszájok) élnek több kisebb-nagyobb faluban, akik legeltetéses állattenyésztésből élnek.  A 300 km²-nyi területen több tízezer állat él, zebrák, gazellák, gnúk, tehénantilopok, oroszlánok, hiénák, sakálok, fekete orrszarvúk, és kis szerencsével gepárdok és leopárdok, láthatók. 

5.nap    Karatu - Ngorongoro - Karatu 
Reggeli után irány a Ngorongoro kráter. Piknik ebéd a kráterben, majd vissza Karatuba a szállásra. 
A Ngorongoro Természetvédelmi Terüle  - mely egyedülállóan gazdag vadállománnyal rendelkezik-,  szerepel az UNESCO Világörökségek, és a Nemzetközi Bioszféra Rezervátumok listáján. A Természetvédelmi terület fő látványossága a kráter, mely a világ legnagyobb olyan kalderája, aminek a falai épek maradtak. Átmérője 19 km, mélysége 610 m. A kráter közepén szezonális sós tó van, melyet patakok táplálnak.  A terület határán a Masai népcsoportok (maszájok) élnek több kisebb-nagyobb faluban, akik legeltetéses állattenyésztésből élnek.  A 300 km²-nyi területen több tízezer állat él, zebrák, gazellák, gnúk, tehénantilopok, oroszlánok, hiénák, sakálok, fekete orrszarvúk, és kis szerencsével gepárdok és leopárdok, láthatók. 
Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora. Szállás a Bougainvillea Safari Lodgeban vagy hasonló helyen.

6. nap Karatu – Arusha
Reggelit követően  utazás Arusha, majd Kilimanjaro repülőtérre, vagy Arusha repülőtérre vagy Arusha városba, a szállás helyre. Elutazás.


Az ajánlatban szereplő időpontoktól, időtartamtól és programleírástól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Foglalás a szabad  helyektől függően.
 

Szállás neve: Tanzánia felfedezése

Fakultatív programok

TANZÁNIA - Maszáj falu látogatás

Ár: 24.000 Ft / fő

TANZÁNIA - Serengeti hőlégballon utazás

Ár: 191.800 Ft / fő

Arusha | Manyara-tó | Serengeti | Ngorongoro-kráter | Arusha utazás foglalás

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


 • a szállást 5 éjszakára 4* szálláshelyek kétágyas szobáiban,
 • a teljes ellátást,
 • a vadleseket 6 személyes szafarijárműben,
 • a tapasztalt, angol nyelvű vezetőt,
 • a rezervátumbelépőket
 • a "flying doctor"biztosítást
 • a repülőjegyet,
 • az egyágyas felárat,
 • a beutazáshoz szükséges vízum díját (kötelező helyszíni költség),
 • a repülőtéri kilépési illetéket Tanzániában (kötelező helyszíni költség),
 • a fakultatív programokat, kirándulásokat (helyi angol nyelvű idegenvezetéssel),
 • a borravalókat a helyszínen,
 • az utas biztosítást (BBP),
 • a sztornó (útlemondási) biztosítást.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 terjedésének megelőzéséhez szükséges intézkedéseket és szabályozásokat a Vista Utazási Irodák, valamint a külföldi partnereink és szolgáltatóink, illetve a szálláshelyek is nyomon követik és folyamatosan frissítik.

A szabályok és korlátozások a kormányrendeletek és az ország egészségügyi hatóságainak előírása szerint bármikor változhatnak. A szabályok értelmében előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások a szálláshely(ek)en nem lesznek elérhetőek vagy csökkentett kapacitással üzemelhetnek, továbbá előfordulhat, hogy az egyes szolgáltatások igénybevétele, helyi látnivalók felkeresése vagy programokon való részvétel feltételekhez kötött. Amennyiben az utazás ideje alatt a célországot a tiszti főorvos kormányrendeletben sárga vagy piros minősítésűvé változtatja, úgy a Vista Utazási Irodák nem vállalja a Magyarországra történő visszaérkezéskor a PCR tesztek elvégzésének költségét. Az aktuális szabályozásokról irodáinknál és a hivatalos portálokon érdeklődhet.

Az egyes országok beutazási szabályaira és a Covid-19 miatt hozott intézkedéseikre a Vistának nincs ráhatása, azokat a beutazóknak be kell tartaniuk. A Vista nem vállalja az adott célország által előírt és költség ellenében a helyszínen vagy előzetesen kért PCR tesztek elvégzésének a költségét, valamint ha a helyszínen az utazót a helyi hatóságok karanténra kötelezik, s emiatt extra költsége keletkezik.


Felárak*:
 1. egyágyas felár 75 660,00 Ft/fő (egy utas esetén)
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj)

Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj)

Tanzánia, Arusha

Útazonosító: 102835

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj)

Tanzánia felfedezése - szafari körutazás (6nap/5éj)

Tanzánia, Arusha

Útazonosító: 102835

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!