Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Celebrity Solstice – Celebrity Cruises

Ft-tól/fő 1.468.914
Időpont: 2025.01.23 - 02.07
Legjobb ár: 1.468.914 Ft-tól/fő Utazás időpontja: 2025.01.23 - 02.07
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel” utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 16 nap / 14 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.468.914 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:leírás szerint
Turnusok: 16 nap / 14 éjszaka
Utazás azonosítója:185007

Útvonal: Budapest - Hongkong (1 éj) | tengeren | Halong-öböl (1 éj) | Danang/Hoian | tengeren | Ho Chi Minh (Phu My kikötő) | tengeren | Bangkok (Laemchabang kikötő) (1 éj) | Koh Samui | tengeren | Szingapúr (1 éj) - Budapest

Az utazásról:

 

Nap Kikötő Érkezés Indulás
3. Hongkong - 20:00
4. tengeren - -
5.

Halong-öböl (Hanoi)

07:00 -
6. Halong-öböl - 14:00
7. Hoian (Chan May)   08:00 20:00
8. tengeren - -
9. Ho Chi Minh (Phu My) 07:00 19:00 
10. tengeren - -
11. Bangkok (Laemchabang) 08:00 -
12. Bangkok (Laemchabang) - 17:00
13. Koh Samui 07:00 17:00
14. tengeren - -
15. Szingapúr 07:00 -

 

1. nap: Budapest
Indulás Budapestről az esti órákban, utazás átszállással a Turkish Airlines járatain Hongkongba.

2. nap: Hongkong
Érkezés a késő délutáni órákban Hongkongba, majd transzfer a szállodába, ahol egy éjszakát tölt csoportunk. Vacsora a szállodában,

Tervezett szálloda: Hotel The City View ****, Kowloon (vagy hasonló)
franciaágy mérete: 1.5m x 1.9m
egyszemélyes ágy mérete: 0.9m x 1.9m

3. nap: Hongkong
A reggelit követően busszal indulunk a város látnivalóinak felfedezésére, melyet a Viktória-csúcsról nyíló panoráma megtekintésével kezdünk, ahonnan tiszta időben elénk tárul az egész város látképe, a világ legforgalmasabb mélyvízi tengeri kikötőjével (Victoria Harbour) és a híres felhőkarcoló-negyeddel. Majd a Hongkong sziget déli oldalán fekvő Aberdeen „úszó faluba” vezet az utunk, ahol megfigyelhetjük az idejük nagy részét csónakjaikon töltő halászokat. Hongkong déli oldalán haladunk tovább, perceken belül egy teljesen más környezetben találjuk magunkat, amely inkább a Francia Riviérához hasonlít mintsem a világ egyik legsűrűbben lakott városához. Megállunk az elegáns Repulse Bay tengerparti sétánynál, ahol egy bájos, fehér-homokos strandban és a Dél-kínai tenger látványában gyönyörködhetünk. Ezután visszatérünk a sziget északi részére, átkelünk a Victoria kikötőn a világhírű Star Ferry-vel, melyet a National Geographik az 50 életre szóló utazás közé sorolt.  A Kowloon-félszigeten megnézzük a Wong Tai Sin taoista templomot. A városnézés a kikötőnél ér véget, ahol felszállunk a Celebirty Solstice luxus óceánjáró hajóra, melyen a következő 12 éjszakát töltjük.

4.nap: tengeren
Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

5.nap: Halong-öböl
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Hanoi városnézés: Fedezze fel Hanoi gazdag örökségét, modern innovációit és járja be a város leglenyűgöző történelmi helyszíneit. Haladjon el a francia gyarmati stílusú építményekkel szegélyezett nyüzsgő utcák mellett a Ba Dinh tér felé vezető úton, ahol láthatja a nemzet alapító atyjának lenyűgöző márványból és gránitból készült sírhely épületét. Innen egy kellemes sétát teszünk lótusztavak mellett elhaladva Ho Chi Minh egykori elnöki palotájáig. A kirándulás során megtekintjük az Egyoszlopos pagodát és a Hoa Lo börtönmúzeumot is. Tippek szabadidő elöltésére: Sétáljon az Ón-, a Selyem- és a Grillezett hal utcákon, amelyeket az itt dolgozó kereskedőről neveztek el. Lazítson és töltsön egy kis időt vásárlással, mielőtt visszamenne a hajóra. Fedezze fel a Hanoi egykori uralkodójának dísztárgyait bemutató kiállítást. Megjegyzés: a kirándulás során lesznek séták egyenetlen, macskaköves talajon is, előfordul néhány lépcső, és hosszabb állásokra is lehet számítani. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 12 óra, melyből a buszos utazás irányonként 3,5 óra a kikötő és a város között. A kirándulás nem privát, a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.

6. nap: Halong – öböl
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Hajókirándulás a Halong-öbölben:
Induljon el a Halong-öböl fenséges vizén egy tradicionális hajó fedélzetén, hogy közelről láthassa a világ egyik leglenyűgözőbb táját. A Halong-öböl egy igazi földrajzi műalkotás, melyet az UNESCO Világörökség részeként tartanak nyilván. Pihenjen és gyönyörködjön a lélegzetelállító tájban, miközben a kapitány a mészkő szigetek között navigál. Kikötünk Dau Go szigetnél, aki szeretné felfedezheti a legendás Thien Cung-barlang (más néven „mennyei barlang”) föld alatti csodáit, többek között a Sárkány, a Főnix és a Négy Oszlop cseppkőképződményeket, ahova 450 lépcsőfokon keresztül vezet az út. Majd visszatérés a kikötőbe a festői Halong-öblön keresztül. Megjegyzés: a kirándulás során körülbelül 8 km-es séta lesz egyenetlen talajon, 120 lépcsőfokra lehet számítani, beleértve a hajóra történő be és kilépést. A barlang bejárása opcionális, nem kötelező, amely 450 lépcsőfokot tartalmaz. A kirándulás nem javasolt mozgási nehézséggel küzdők részére, kerekesszékesek számára pedig nem alkalmas. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 3 óra. A kirándulás nem privát, a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.

Halong-öböl hajókirándulás: Részletek és ár hamarosan.

7. nap: Danang/Hoian (Chan May kikötőváros)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Hoian városnézés: A kikötőből busszal utazunk Danang koloniális városközpontján keresztül a festői Hoianba. Gyalogosan fedezzük fel a város látnivalóit, amely a francia, a vietnámi, a kínai és a japán kultúra hagyatékainak köszönheti egyedi hangulatát, és az időjárás viszontagságai ellenére is őrzi ősi szépségét. Sétálunk a hangulatos, lampionokkal díszített utcákon, láthatunk többek között a kézműves üzleteket, kereskedő házakat, és természetesen a híres Japán hidat sem hagyjuk ki. Megjegyzés: a kirándulás során lesznek séták egyenetlen, macskaköves talajon is, előfordul néhány lépcső, és hosszabb állásokra is lehet számítani. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 8 óra. A Japán fedett híd felújítás alatt áll, ezért csak távolról tekinthető meg.  A kirándulás nem privát, a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.

8.nap: tengeren
Pihenés és kikapcsolódás a Celebirty Solstice fedélzetén.

9. nap: Ho Chi Minh (Phu My kikötőváros)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Saigon városnézés: Utazás a kikötőből autóbusszal Ho Chi Minh központjába (forgalomtól függően 1,5 – 2 órás út), majd felkeressük az ország déli fővárosának olyan történelmi helyszíneit, mint a központi postahivatal épülete, amelynek fémszerkezetét Gustave Eiffel tervezte; a Vörös téglából épült és a párizsi Notre Dame-ra emlékeztető Notre Dame-székesegyház; az Újraegyesítési Palota és a Dong Khoi utca. Megjegyzés: a kirándulás során hosszabb sétákra és hosszabb állásra is lehet számítani. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 9 óra. A Notre Dame felújítás alatt áll, ezért csak kívülről láthatjuk.  A kikötőből a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasaival együtt utazunk a városközpontig, ahol a magyar csoport részére külön szervezett, privát városnézésen veszünk részt.

10.nap: tengeren
Pihenés és kikapcsolódás a fedélzetén.

11.nap: Bangkok (Laem Chabang kikötőváros)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Bangkok – Királyi Palota: Utazás a kikötőből autóbusszal Bangkokba (forgalomtól függően körülbelül 2 - 2,5 órás út), ahol megismerkedünk a metropolisz ikonikus helyszínével, a Királyi Palotával. A palota területén megtekintjük az olasz aranycsempével borított, Buddha ereklyéket tartalmazó sztúpát, a könyvtárat és a királyi panteumot (kívülről), a Smaragd Buddha templomát a híres 64 cm magas egy jáspis darabból kifaragott Smaragd Buddhával, amely Thaiföld legfontosabb Buddha ábrázolása. Megjegyzés: a kirándulás során hosszabb sétákra és hosszabb állásra is lehet számítani. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 10 óra. A kikötőből a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasaival együtt utazunk Bangkokba, ahol a magyar csoport részére külön szervezett, privát programon veszünk részt. Ár: hamarosan

12. nap: Pattaya (Laem Chabang kikötő)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Pattaya –Igazság Szentélye és úszó piac
Látogatás a fafaragványokkal díszített hindu és buddhista motívumokat ábrázoló templomnál, melyet a kikötőtől körülbelül 40 perc alatt érünk el autóbusszal. A templomot az 1970-es években kezdték el építeni egy gazdag Thai üzletember ötlete alapján, és várhatóan csak 2025-re lesz majd kész. A hosszú építkezés oka a khmer építészeti stílusra jellemző aprólékos faragványok elkészítése, viszont így láthatjuk a fafaragókat munka közben. Majd ellátogatunk a Pattaya-i úszó piacra, ahol többek között fából faragott kézműves termékeket, valamint selyem és textil termékeket vásárolhatunk. A kikötőbe való visszatérés előtt felkeressünk egy ékszer galériát is. Megjegyzés: Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 5 óra. A kirándulás nem tartalmazza a csónakázást az úszó piacon, amely saját költségre, a szabad helyek függvényében foglalható a helyszínen, igény esetén. A kirándulás nem privát, a Celebrity Cruises hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.

13.nap: Koh Samui
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Koh Samui szigettúra: Részletek és ár hamarosan.

14.nap: tengeren
Pihenés és kikapcsolódás a fedélzetén.

15.nap: Szingapúr
Reggel búcsút veszünk a Celebrity Solstice-től, majd buszra szállva elindulunk Szingapúr történelmi és kulturális látnivalóinak felfedezésére, elhaladunk a krikett pályánál, a Parlament-, a Városháza-, a Nemzeti Galéria- és a legfelsőbb bíróság épülete előtt. Megállunk a Szingapúr folyó „szájánál”, a város jelképei között is számontartott Merlion oroszlánszobornál, ahonnan megcsodáljuk az ikonikus Marina Bay Sands hotelre nyíló kilátást. Ezt követően az üzleti negyedbe, vagyis a kínai városrészbe utazunk, ahol megnézzük a város egyik legrégebbi Buddhista – Taoista templomát (Thian Hock Keng). Majd a város szívében fekvő Nemzeti Orchidea Kert színpompás kiállítását láthatjuk. Az utolsó állomásunk a "Kis India" városrész lesz, ahol az indiai kultúra vibráló lüktetésébe kapunk betekintést. Végezetül egy „dim sum” ebéden veszünk részt (kézzel készített, ízletes töltött tészta, tradicionális kínai étel). 

Kora délután megérkezés a szállodába, majd szabadidő vagy fakultatív programlehetőség magyar idegenvezetéssel (min. 10 fő részvételével): 

Gardens by the Bay (18:00-21:00):
Ismerkedés a város egyik leghíresebb helyszínével, a Gardens by the Bay-el. A 101 hektáron elterülő park dús trópusi növényzettel, 18 db 25-50 m magas mesterséges fával (szuperfa) és 2db, a világ minden tájáról összegyűjtött növényekkel büszkélkedő üvegházzal rendelkezik. Csodálja meg a „Flower Dome” üvegház virágait és a „Could Forest” üvegház esőerdei növényeit és vízesését, majd a két mesterséges „szuperfa” között 22 méter magasan elhelyezkedő, 128 méter hosszú „OCBC Skyway” sétányról nyíló kilátást a Marina Bay Sands szállodára és a környező parkra. Nem szabad kihagyni a mesterséges fák esti zenés fényjátékát sem.  

16.nap: Szingapúr - Budapest
Transzfer a repülőtérrel, elutazás átszállással Budapestre, ahova helyi idő és a tervek szerint már az esti órákban megérkezünk.

A programváltoztatás jogát szükség esetére fenntartjuk.

A csoport min. 18 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

 

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 18 fős minimumlétszámot, úgy 14-17 fős létszám esetén 2,5 %-os kiscsoportos felár kerül felszámításra, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

 

Tervezett repülő menetrend: Turkish Airlines
2025. január 23. Budapest 20:20 - 00:30 (jan.24.) Isztambul 02:00 - 17:00 Hongkong
2025. február 7. Szingapúr 10:10 - 16:55 Isztambul 19:25 - 19:30 Budapest 

 

 

 

 

Indulási kikötő: Hongkong
Érkezési kikötő: Szingapúr
Hajó neve: Celebrity Solstice

SOLSTICE OSZTÁLY

Új korszak köszöntött be a hajózásban: öt Solstice osztályú hajónk közé tartozik a Celebrity Solstice, a Celebrity Equinox, a Celebrity Eclipse, a Celebrity Silhouette és a Celebrity Reflection. A Solstice-hajókat világszínvonalú építészek, tervezők és belsőépítészek csapata alkotta meg. Egyedülálló különlegességük a majdnem negyedhektáros zöldellő pázsit és az üvegfúvó műhely. Külön említést érdemel a 10 db minőségi fedélzeti étterem és a wellness-rajongók minden igényét kielégítő, különleges AquaClass luxuskabinok sora. A Blue nevű exkluzív étterem kifejezetten ez utóbbi kabinok lakói számára van fenntartva.

Celebrity Solstice – Celebrity Cruises utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


 • a repülőjegyet Budapest – Hongkong, Szingapúr – Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • a szállást 4*-os szállodákban (1 éj Hongkongban félpanzióval) és (1 éj Szingapúrban reggelivel), kétágyas szobában, 
 • a városnézést Hongkongban és Szingapúrban a leírás szerint,
 • a 12 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé),
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

 

 

 

 

 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • a vízumot és annak ügyintézését (Vietnám többszöri belépéses vízum online igényléssel 50 USD/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az egyéb borravalót és a személyes kiadásokat, 
 • italcsomagot és a hajó egyéb fakultatív fedélzeti szolgáltatásait,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

 

 


Felárak*:
 1. Repülőtéri, kikötői illeték és a hajó kötelező szerviz díja 456 210,00 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás (10% önrész)
 3. Sztornó biztosítás (20% önrész)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Kína, Hongkong

Útazonosító: 185007

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Távol-keleti hajóút - Hongkongtól Szingapúrig, csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Kína, Hongkong

Útazonosító: 185007

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!