2012-ben a Swiss nyerte el az "Európa Legjobb Business Osztálya" díjat

2012-ben immár negyedik alkalommal a SWISS légitársaság nyerte el az első helyezést az „Európa Legjobb Business Osztálya” kategóriában az évente megrendezésre kerülő World Travel Awards-on. A díj az utazási és idegenforgalmi ágazat több mint 183 000 szakember véleményét tükrözi. "Nehéz nyerni, de a csúcson maradni még nehezebb, ezért még inkább értékes a légitársaság számára ez a díj" - mondta Graham E. Cook, a World Travel Awards elnöke és alapítója. "A SWISS kivételes minőségű szolgáltatásokat nyújt földön és fedélzeten egyaránt, és örömömre szolgál, hogy ezt a szavazók is elismerik."

Exkluzív business kabinok

A légitársaság hosszútávon szolgálatot teljesítő repülőgép flottáját 2011-ben exkluzív Business kabinokkal szerelték fel. Központi eleme a 2 méter hosszú SWISS business-ülés, amely a sűrített levegővel működő légpárnás technológiájának köszönhetően maximális fedélzeti kényelemet kínál - nem beszélve a beépített masszázs-funkcióról. Az ülés keménységét és puhaságát egyébként az utasok egyénileg tudják szabályozni. Az ülések elrendezése is úttörőnek számít, ugyanis a kilencből 8 kabin közvetlenül a folyosóra nyílik. Ennek köszönhetően, a kabin a lehető legnagyobb kényelmet és helyet biztosítja az üléshez és az alváshoz.

Svájci gasztronómiai élmények a fedélzeten

Ami a fedélzeti ellátást illeti, a SWISS Business osztályának vendégei az interkontinentális utakon a ’Svájc svájci íze’, míg az európai utakon ’Svájci hagyományok’ koncepcióra épülő ellátásban részesülnek. Mindkettő a tiszta svájci élményt hangsúlyozza, miközben különleges kulináris változatosságot kínál.

Kiemelt figyelem a földi szolgáltatásoknál

A földi szolgáltatások tekintetében is exkluzív szolgáltatásokban részesülnek a SWISS üzleti utazók. Zürichben és Genovában például külön check-in pult várja őket, valamint kiemelt figyelemben részesülnek a poggyászuk kezelésekor az induló és érkező terminálokon is. Azoknak az üzleti utazóknak, akik csúcsidőben érkeznek Zürichbe, és a gépüket távoli állóhelyre irányítják, külön buszt biztosítanak, amely a lehető leggyorsabban viszi őket a terminál épületébe.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!