A Lufthansa Budapestet választotta a hónap városának

A Lufthansa légitársaság a "City Of The Month" sorozat keretében augusztusban fővárosunkat, Budapestet választotta a "Hónap városának". A sorozat célja, hogy minden hónapban más és más úti célt népszerűsítsen a Lufthansa palettájáról - kiemelve annak szépségeit és érdekes látnivalóit azok számára, akik még nem jártak a városban. Budapest meglepő népszerűségre tett szert rövid idő alatt a nemzetközi médiában!

A Lufthansa stábja és Michael Schultz fotóművész közösen jelentkeztek be a magyar fővárosból, ahol először a Szabadság-hídról és a környező látnivalókról készítettek egy videót - melyet közel 400 ezren néztek már meg. A fotós elmondta, hogy meglepte Budapest atmoszférája és Berlinhez mérhető kisugárzása - amint teheti, szívesen visszatér majd hozzánk. A Lufthansa természetesen a közösségi médiában is népszerűsíti a választott városokat - Budapest tiszteletére a dunai látkép panorámájával találkozhatunk felületein, mely azóta több, mint 2 millió rajongóra tett szert ezáltal.

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!