Ahol a romantika és luxus találkozik: Amade Château*****

Az Amade Château egy bájos vidéki luxus szálloda, mely a Csallóköz szívében fekszik, szépséges ártéri erdők ölelik körül, folyók és vízfolyások, a Duna, aranyló búzamezők és napraforgóföldek, és sok-sok napsütés.

Története

Az egyedülálló boutique hotel 2010-ben nyitotta meg kapuit. Az épület az Amade család tulajdonában állt, ennek hangulata még ma is mindenütt átjárja a kastély termeit. A kastélyt luisiánus-romantikus stílusban épült, vagyis a francia Lajosok romantikáját idézi fel. Az elmúlt években felújították a kastélyt, melyben újra megelevenedett ez a mesés világ. A kastélyban gyakorta megfordult Mária Terézia is, és az ismert polihisztor Bél Mátyás is.

Elhelyezkedése

Dél-Szlovákiában, Nyékvárkony községben (Vrakúň), Bőstől 6 km-re, Győrtől 25 km-re, és Budapesttől 150 km-re található. A szálloda három nemzetközi repülőtér elérhető közelségében fekszik, megközelítése kiváló. A birtokon található a főépület, a különálló apartmanok, a Wellness&Spa épülete, az angol park és a parkoló.

Szobák

30 szobával rendelkezik a szálloda, ezek közül 1 darab akadálymentesített. Ebből 20 darab szoba, és 10 darab különálló apartman. A szobák mindegyike dupla ággyal rendelkezik, és egyedi stílusjegyeket visel. A szobák és apartmanok kiváló ízléssel és egyedülálló hangulattal várják vendégeiket. Némelyik szoba saját terasszal, némelyik télikerttel is rendelkezik.

Gasztronómia

A kastély hangulatos éttermébe akár 80 ember is kényelmesen elfér. A vendégeket a gasztronómiai élvezetek mellett pazar kilátással is kényezteti angol parkunk. A kínálatban a hazai, a nemzetközi konyha mellett az igazi ínyencekre is gondoltunk: őket hamisíthatatlan gourmet fogásokkal várjuk. Szakácsaink igyekeznek friss helyi alapanyagokból főzni, követve a szezonalitás és az egészségtudatosság elveit. Éttermünk ékessége új magyar főszakácsunk, Volenter István, aki a legnagyobb odaadással és szeretettel készíti el vendégeink fogásait. A cukrászda felidézi az igaz csallóközi békeidők hangulatát. A cseh művész, Otto Blaha által festett falakon megelevenednek a Csallóköz tájai, az ablakon kitekintve csodálhatjuk a pompás angol parkot, miközben a süppedős kanapén kortyolgatjuk habos kávénkat és majszoljuk süteményünket. Ez ám az élet, pontosan, mint a bárok korában!

A hátsó terasz a legkiválóbb helyszín, hogy zavartalanul élvezzük a melengető napsugarakat, a balzsamos nyári estéket, miközben a szökőkút csobogását, a madarak énekét hallgatjuk. A teraszon kényelmes ülőalkalmatosságok várják, hogy a vendégek innen gyönyörködhessenek a fenséges angol parkban, vagy egy hangulatos piknik során ejtőzzenek az évszázados tölgyek alatt.

A kastély termei

A lobby a kastély szívében, pontosan a bejárattal szemben található. Berendezése és hangulata a díszes rokokó világát idézi fel, kényelmes kanapéi kiváló teret adnak, hogy az egymás társaságában töltött időt gondtalanul élvezhessék. A szivarszoba igazi különlegesség az urak számára. A szoba légköre szinte hívogat egy minőségi szivar elfüstölésére egy pohárka jófajta konyakkal társítva. A borospince minden borkedvelő számára érdekes hely lehet, a sommelier segítségével számtalan finom palack bort megkóstolhatnak, a kastély széles közép-európai borválasztékkal rendelkezik.

Wellness & Spa

A kastély Wellness&Spa világa a legnagyobb és legcsodálatosabb szárazföldi szigetet, a Csallóközt hivatott felidézni színeivel, motívumaival. A belső és külső térben gyakran mutatkozik a béka és a szitakötő, illetve a homok és az aranyszín, hiszen az itt élők pár évtizede még aranyat mostak a Dunából. A belső (18 m hosszú) és külső medence (24 m hosszú) méreteinek köszönhetően az igényesebb úszók is elégedettek lehetnek, de a gyermekmedence, a vízi attrakciók, a pezsgőfürdő, a szaunák is mind-mind a vendégek kikapcsolódását szolgálják. Igazi különlegesség az országos szinten is egyedülálló Hamam, a szálloda török fürdője. A varázslatos keleti légkörű fürdőben csodálatos élményt nyújtó Hamam kezelések várnak Önre. Az élmény és az újjászületés garantált. A Wellness&Spa világában még számtalan masszázs és a különleges francia kozmetikumokkal történő Terraké kezelés várja Önt. A Wellness&Spa épületében levő bár és a kinti medence mellett található pool bár kínál a könnyű ételeket és hűsítő italokat a fürdőző vendégeknek.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!