Baldaszti’s Bisztró és Delikátesz – a legújabb gasztrohely Budapesten

A közelmúltban nyitotta meg kapuit a Baldaszti’s delikátesz és bisztró Budapesten: a Lánchíd utcában egy helyen található egy laza bisztró, egyedi borválogatás és csúcsminőségű termékeket forgalmazó delikátesz üzlet.

Az üzlet az azt megálmodó Baldaszti Péter üzletember nevét viseli, családi vállalkozás keretében elindított bolt célja, hogy felkeltse a világszinten is csúcsminőségű élelmiszerek iránti igényt és elérhetővé tegye azokat, valamint felkutassa, népszerűsítse, piachoz juttassa magyar termelők kiváló minőségű termékeit is.

A bisztró étlapján szereplő fogásokhoz  a delikátesz üzlet kiváló minőségű alapanyagait használják fel a séfek. Kiemelt figyelmet fordítottak a reggelikre, hiszen itthon még nagyon kevés helyen lehet igazán jót reggelizni, ezért is döntöttek úgy a tulajdonosok, hogy a Baldaszti’s-nál egész rendelhetőek legyenek a reggeli étlap tételei. A nap bármelyik szakában érdemes benézni a Baldaszti’s-ba, hiszen az állandó étlap mellett folyamatosan változó heti és napi ajánlatokkal is várják a vendégeket.

A delikáteszben olyan kiváló termékeket találhatnak a vásárlók, amik eddig Magyarországon még nem voltak elérhetők, ilyen például a francia Thiercelin család fűszerei, az osztrák Erwin Gegenbauer ecetei, vagy az elzászi lekvárguru Christine Ferber dzsemmjei. A paletta újszerűsége miatt a Baldaszti’s-ban fontosnak tartjuk a kóstolás élményét. Ennek megfelelően alakítottuk ki az üzletben az ún. „kóstolópontokat”, amelyeken lehetőség nyílik a termékek kipróbálására. Nem fő profil, de fontos része a koncepciónak a Baldaszti’s borválogatása, amivel különleges világkörüli utazásra vállalkoztak, körbejárják ugyanis az öt kontinens legkiválóbb bortermő vidékeit. A világ legjobb borainak összegyűjtése mellett, külön figyelmet szenteltek magyar bortermő vidékeknek, így polcokon a kiváló minőségű hazai borok is szép számmal képviseltetik magukat. A borválogatáshoz kapcsolódó különlegesség, hogy az itallapon szereplő 25 féle bor és 5 champagne mellett 150 féle bor polc áron, ún. 12 %-os dugódíj ellenében kiskereskedelmi áron fogyasztható az étteremben.

Baldaszti Péterék olyan tanácsadókkal dolgoznak együtt, mint Mautner Zsófia, gasztronómiai újságíró, a Chili és Vanília gasztroblog, valamint sikerlistás szakácskönyv szerzője (termékportfólió, szolgáltatások), Segal Viktor a hazai csúcsgasztronómia elismert alakja, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező séf (konyha, étlap), és Harmath Csaba, catering- és borszakértő (bor- és italkínálat).

BALDASZTI’S Delikátesz és Bisztró

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!