Bécs à la carte - Bécs kártya

A Bécs-kártyának köszönhetően több mint 210 kedvezmény várja múzeumokban és látnivalóknál, színházakban és koncerteken, üzletekben, kávézókban és éttermekben, valamint ingyenesen utazhat a tömegközlekedési eszközökön 72 órán keresztül.

A Bécs-kártyával az utazás kényelmes és keresztül-kasul utazhat Bécsben, amennyit csak akar, ezenkívül a bécsi múzeumokban, kávéházakban és üzletekben is élvezheti az előnyeit stb. Összegyűjtöttük Önnek a Vienna Card valamennyi előnyét és az összes információt:

  • Egy Bécs-kártyával egy 15. életévét még be nem töltő gyermeket (igazolvány) ingyen magával vihet.
  • Több mint 210 kedvezmény a múzeumokban, látnivalóknál, színházakban és koncerteken, bevásárlásnál, kávéházakban, éttermekben valamint borozókban...
  • Érvényes a kiállítás dátumától kezdve. Magában foglal egy, a Bécsi Vonaljáratokra szóló menetjegyet, mely az első használattól számítva 72 órán át érvényes. A Bécs-kártyával járó kedvezményeket az érvényesség utolsó napján is egész nap igénybe lehet venni.
  • A Bécs-kártyához talál egy használati utasítást a 120 oldalas kuponfüzetben, melyet mindenki megkap, aki Bécs-kártyát vásárol.
  • Bővebb információ 

Kattintson és válogasson kedvezményes bécsi szállásajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!