Bécs húsvéti piacai

Hagyományos húsvéti díszek és művészien díszített tojások, kulináris ínyencségek és zenei program várják Önt márciusban és áprilisban Bécs húsvéti piacain. A piacok kis látogatóik számára is számos szórakozási lehetőséget kínálnak.

A Schönbrunni kastély előtt található húsvéti piac a legromantikusabb húsvéti piacok egyike. A kastély barokk díszletei előtt mintegy 58 kiállító kínál a kulináris örömök mellett dekoratív húsvéti díszeket és ausztriai kézműves munkákat. A gyerekeknek nagy élmény a marcipán húsvéti nyúl műhely, a pálmalevél kötöző, a húsvéti fészekkereső, valamint a gyermekmúzeum, miközben a felnőttek a "húsvéti piaci jazz"-nél szórakoznak jól. A Freyungon, az óváros egyik szép, régi terén található bécsi óvárosi húsvéti piacon állítják Európa legmagasabb tojáshegyét kereken 40 000 festett húsvéti tojásból. Ezen kívül megtalálható itt számos húsvéti különlegesség a húsvéti kalácstól a húsvéti sült-bárányig, egy gyermekeknek készült húsvéti barkácsműhely, bábjáték és nyusziól. Az Am Hofon található kézműves piac is teljes egészében az osztrák szokások jegyében zajlik, és szép kézműves munkákat is kínál. Már jóval Húsvét előtt az ünnepekre hangol a Kálváriahegy-piac, egy hagyományos bécsi böjti piac. A piac főként a gyermekeknek kínál mindenféle szórakozási lehetőséget - a ringlispíltől a gyermekvonaton és a pónilovagláson át a hajóhintáig.

A Schönbrunni kastély húsvéti piaca

  • 13., Schloss Schönbrunn / Ehrenhof
  • 2012. március 24-től április 9-ig, naponta 10-től 19 óráig
  • www.ostermarkt.co.at

Bécsi óvárosi húsvéti piac

Am Hof kézművespiac

Kálváriahegy-piac

  • 17., Kalvarienberggasse
  • 2012. február 22-től április 9-ig, naponta 10-től 18 óráig
  • www.kalvarienberg.at

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!