Bulgária előfoglalás: nyaraljon a Fekete-tengernél szuper árakon!

Finom homokos tengerpartok, bolgár vendégszeretet, isteni gasztronómia - sorolják élményeiket a Bulgáriát megjárt utazóink! Évről évre egyre többen szeretnek bele a Fekete-tenger partvidékének egyik legfelkapottabb üdülőhelyébe - az utazók között pedig egyre nő azoknak a száma, akik jövőbeli nyaralásuk helyszínéül újra Bulgáriát választanák. Válogasson előfoglalási akcióink közül és nyaraljon idén Bulgáriában verhetetlen árakon!

A turizmus növekedése ellenére az ország bővelkedik az érintetlenül romantikus tájakban és felfedezésre váró, hagyományos falvakban, jól kiegészítve ezzel a kizárólag turistákra specializálódott tengerparti nyaralókomplexumokat. A bolgár történelem a magyarság számára különösen érdekes lehet, a múlt helyszínei és történései sok közös vonást hordoznak hazánkkal. A tengerparti városok strandjai tiszták, mentesek az éles és kényelmetlen szikláktól, a tenger pedig lassan mélyül, így ideális nyaralóhelyet biztosítanak a gyermekes családoknak. A rengeteg pozitívumot említve azt várnánk, hogy ez az árakban is megmutatkozik, de ez korántsem igaz! A bulgáriai nyaralás rendkívül olcsó, mind a közlekedés, mind pedig a költőpénz tekintetében kiemelkedik a felkapott nyaralóhelyek sorából.

Válogasson Bulgária first minute - előfoglalási ajánlataink között:

Tekintse meg további Bulgária nyaralásainkat vagy
kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!