Burgenland – élmények a pannon Nap alatt

Burgenlandban minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz - dimbes-dombos lankák, csodaszép nemzeti parkok, fantasztikus kerékpárutak, pompás kastélyok, színes fesztiválok és nagyszerű termálfürdők. Kell ennél több?

Az Alpok és a Kisalföld között elterülő, a föld természeti világörökségei közé tartozó Fertő tó régióban festői települések, idilli szőlőskertek, virágos rétek és mindenekelőtt Közép-Európa legnagyobb sztyepptava határozza meg a táj képét. Fedezze fel ön is a határokat átszelő Neusiedler See–Seewinkel Nemzeti Park egyedülállóan gazdag növény- és állatvilágát, amelyben a pannon, a mediterrán és az alpesi élettér egyaránt számos fajjal képviselteti magát. A valamivel nyugatabbra elhelyezkedő Rosaliát nem csupán eperültetvényei miatt nevezik „édes régiónak”. A vendégeknek itt számos érzéki csábítással kell szembenézniük: a Bad Sauerbrunn-i rózsakert illatától és színpompájától kezdve a Marzer Kogel természetvédelmi terület lenyűgöző látványáig, ahol különböző vad orchideák és a különleges zöld gyík is őshonos.

A napfényes Közép-Burgenlandban a ragyogó sárga szín dominál: tavasszal a repce sárgállik a földeken, nyáron pedig a napraforgó emelgeti a fejét. Ősszel a sárga mellé rozsdás árnyalatok keverednek az erdőkben és a szőlőskertekben. A lankás domboldalak, a gondozott gyümölcsösök és szőlőskertek, a Rába és a Lafnitz folyók bámulatos vidéke és a rohri láp csak néhány azok közül a természeti látnivalók közül, amelyek az idilli és sokszínű Dél-Burgenland különleges hangulatát adják. Mindemellett Burgenland hat nemzeti parkjában a természettel összhangban kínálnak élményekben gazdag vezetéseket. Tegyen ön is pihentető túrákat és kiadós sétákat Burgenlandban, és fedezze fel testközelből a napfény országának egyedülálló szépségét.

Kattintson és válogasson kedvezményes burgenlandi ajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!