Burgenland – üdülés gyerekeknek

Indulás Burgenlandba, ahol szinte mindig süt a nap, és ahol mindig történik valami érdekes! Úszóbajnokok és természetkutatók, biciklisták és lovasok, tehenészlányok és mesebeli királykisasszonyok egyaránt megtalálhatják itt a számításaikat. Unatkozni senki sem fog. Tehát: jó szórakozást!

Ingyenes nyaralás - Neusiedler See Card

Élmények és kalandok egész sora – anélkül, hogy Anyának vagy Apának fizetnie kellene érte! Nincs más teendő, mint hogy a több mint 700 partnerszálláshely egyikén éjszakázni, igényelni egy Neusiedler See Card üdülési kártyát és máris indulhat a vidám kikapcsolódás: ingyenes kirándulás a környéken buszon vagy vonaton utazva, pancsolás a Fertő tóban, valamint a különböző szabadstrandokon és fedett uszodákban, hogy  nincs szükség a pénztárcára. Ráadásul különleges élmények várnak a nemzeti parkban is, ahol fehér szamarakkal, szürke libákkal és bodros szőrű malacokkal találkozhatnak a gyerekek. Ezekben az élményekben mindenkinek része lehet, aki áprilistól októberig a Fertő tónál  üdül.  Ez igazán nagyszerű!

Sunny Card - Több kaland, kevesebb pénzért

Igazán jó dolga van annak, aki Közép-Burgenlandban egy Sunny Card partnerszálláshelyen nyaral. Itt ugyanis minden szállóvendégnek jár a kedvezményes kártya, amellyel olcsóbban válthat belépőt a  Lutzmannsburg termálfürdőbe. Persze el lehet látogatni a lockenhausi lovagvárba is, kerekezni a síneken, görkorcsolyázás közben fedezni a környéket vagy megtudni a különböző múzeumokban, hogyan éltek itt az emberek nagyanyáink korában. Ráadásul mindezt kedvezményes áron! Még egy jó tipp a szülőknek: ha szeretnének koccintani egyet a jól sikerült nyaralásra, a Sunny Carddal még a borvásárlásnál is spórolhatnak. Egyedülálló ajánlat, nem igaz?

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!