Egyedi utazások a Vistától!

Kovács Maya - Utazási szakértő

Kovács Maya vagyok, 17 éve dolgozom utazásszervezőként, kezdettől fogva olyan utakkal foglalkozom, melyek egyedi igények alapján készülnek. Dél-Amerika iránti szeretetem kicsi gyerekkorom óta elkísért, mely az évek folyamán természetesen kibővült más kontinensek, országok szeretetével, ismeretével is. De ha tehetem, ma is arrafelé indulok először. Szeretek felfedezni, megismerni új kultúrákat, még ma is az a legkedvesebb számomra, mikor először kóstolok bele egy országba, s fedezem fel annak értékeit.

Kovács MayaAmikor utat szervezek, a szállodák mellett különös figyelmet fordítok helyi idegenvezetőimre, gondosan válogatom őket az utasaim igényei szerint. Az út sikere a pontos szervezés mellett azon is múlik, hogy az idegenvezető az alapismereteken túl meg tudja-e szerettetni hazáját utasaimmal.

Törzsutasaim miatt éppúgy foglalkozom több országot is átfogó dél-amerikai utak szervezésével, mint egyedi, hangulatos mexikói esküvő megszervezésével, vagy épp egy házassági évforduló megünneplésével Cipruson. Két fő részére pont ugyanannyira szeretek utat szervezni, mint 100 fő részére. Mert a célom minden esetben ugyanaz: olyan ár-érték arányban kedvező utazáson vegyenek részt, melyről mindig is álmodtak.

A weboldalon található utak folyamatosan bővülnek, sok esetben csak ötletadók egy igazán személyre szabott utazási élményhez. Amennyiben teljesen mást szeretne, vagy hasonlót, de más útvonalon, más időpontban, kérem tiszteljen meg bizalmával és keressen meg az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Tisztelettel,

Kovács Maya - a dél-amerikai, spanyol és portugál utak szakértője

  • Iroda: 1061-Budapest, Andrássy út 1.
  • Mobil: +36 20 220 6259
  • Tel.: +36 1 429 9757
  • Fax: +36 1 429 9750
  • E-mail: maya.kovacs@vista.hu

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!