Emirates - Próbálja ki Ön is a legek légitársaságát!

A 2013. novemberi Dubai Air Show keretében az Emirates aláírta a világ legnagyobb repülőgép-rendeléséről szóló szerződést. A legdinamikusabban bővülő légitársaság 50db A380-as óriásgépet illetve 150 db Boeing 777X-et vásárol, és további 50 db Boeingre vásárlási előjogot kért. Az újabb A380-as rendeléssel az Emirates továbbra is magának tudja majd a világ legnagyobb A380-as flottáját. A társaság jelenleg már 39 Superjumbot üzemeltet, melyet a tervek szerint 101 db-os gépparkká hízlalnak fel.

A légitársaság célja a modernebb gépek beszerzésével nemcsak a kedvezőbb üzemanyag fogyasztás és a még több utas szállítása, de az utasok kényelme is fontos szerepet játszik. Az Emirates csak széles törzsű gépeket üzemeltet, így fedélzetükre lépve az utas bármelyik osztályon azonnal megtapasztalhatja az "arab luxust". többi légitársasághoz képest igen nagylelkű poggyász-súlyhatárok, a turista osztályon 78-81 cm-es üléstávok és 600 csatornás szórakoztató rendszer; a business osztályon ezen felül majdnem teljesen hátradönthető ülések; a firsten pedig 3 féle üléstípus és egyes gépeken zárható saját lakosztály gondoskodik a kellemes utazásról.

A földön sincs vége a kényeztetésnek: az Emirates utasai díjtalanul vehetik igénybe a Dubai és Abu Dhabi illetve Al Ain közötti buszjáratot. A Dubai repülőtéren a Marhaba szolgáltatást megvásárlók hamarabb átesnek a formalitásokon illetve a indulásig az időt exkluzív loungeban, frissítőkkel és újságokkal tölthetik el. A légitársaság büszke arra, hogy nemzetközi szakmai- és közönségdíjak egész sorát mondhatja magának, igazolva minőség iránti elkötelezettségüket.

Erről Ön is személyesen meggyőződhet, ha Emirates repülőjegyet vásárol!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!