Fesztiválok Szlovéniában egész nyáron!

Látogasson el Szlovéniába és élvezze a nemzetközi fesztiválok hangulatát! Vegyen részt folklór programokon és ismerje meg a gyönyörű szlovén Podsreda kastélyt egy klasszikus szaxofon koncert keretében!

A Lent Fesztivált, más néven a nemzetközi multikulturális fesztivált június 25. és július 10. között rendezik meg Maribor városában. Ez a fesztivál a nyár csúcspontja a szlovén városkában. A több mint 14 napos eseményen híres szlovén és külföldi előadók is fellépnek. A fesztivál jelmondata: „Gyere Mariborba – mulass jól és add át magad a kellemes Stajerska hangulatnak!” Hogy mit kínálnak pontosan a fesztivál színpadai? Többek között klasszikus, jazz, pop és ethno koncerteket, író esteket, sanzon, színház és táncos előadásokat, drámai előadásokat, bábszínházat, sporteseményeket, kreatív műhelyeket gyerekeknek, stand up comedy-t, népművészetet és folklór fesztivált. Lent Fesztivál programjainak nagy része ingyenes. A belépőjegyes programokról a fesztivál honlapján tájékozódhatnak. A Nyári Zenei Fesztivál a Podsreda kastélyban, illetve a hozzá tartozó Kozjanski Parkban kerül megrendezésre június 12. és augusztus 28. között. A fesztivál gyökerei 1995-ig nyúlnak vissza, akkor rendezték meg először a Jean Marie Londeix által vezetett klasszikus szaxofon szemináriumot. A program az évek során fokozatosan kibővült, és mára már egy nemzetközi zenei fesztivállá nőtte ki magát. Ez az esemény segített felvirágoztatni a gyönyörű szlovén Podsreda kastélyt is, amely a turisták körében is igen kedvelt látványosság lett.

Ha cikkünk meghozta kedvét az utazáshoz, ne habozzon, mert fantasztikus akciók várják!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!