Gleccserek és bálnák világában - idegenvezetőnk előadása Alaszkáról

A Vista idegenvezetője, Peller János 2017. május 10-én bemutató előadást tart az általa vezetett "Alaszka kincsei" csoportos hajóutunkról, ahol a közönség megismerkedhet az érintetlen természet földjével, Alaszkával! Az előadás alkalmat ad arra, hogy utazóink, utazni vágyó vendégeink és minden érdeklődő betekintést nyerhessen egy valódi all inclusive luxus hajóút élményeibe és a csodás Alaszka vadregényes valóságába - az államot megjárt idegenvezetőnk élménybeszámolóin keresztül!

"Alaszka kincsei" hajóutunkról

Messze északon fekszik egy érintetlen vidék, ahol a természet még a maga vad valóságában létezik. Alaszkáról szokták mondani, hogy egyike az utolsó olyan helyeknek a Földön, ahol még megtapasztalható a vadon különös békéje a civilizációtól távol. Nem véletlen, hogy a nagy aranyláz idején annyi misztikum lengte körül ezt az egyszerre élő és élettelen világot. Olyan utazásra invitáljuk most, ahol alkalma lesz megélni a tiszta alaszkai életérzést és a természet nyugalommal fűszerezett vadságát – mindezt egy luxus tengerjáró hajó fedélzetén, tökéletes kényelemben!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!