Helyzetjelentés Egyiptomból

Egyiptom újra biztonságos. A magyar külügyminisztérium március eleje óta fokozott körültekintés mellett újra biztonságos úticélnak nyilvánítja a szervezett tengerparti üdüléseket a Vörös-tenger térségéban (Sharm-el-Sheik, Hurghada, Dahab), Luxor, Asszuán és Abu Simbel csoportosan történő meglátogatását, illetve csoportos szervezésben a nílusi hajóutazást.

A nagy német és angol utazásszervezők járatait követően Magyarországról is elindulnak a charterjáratok, amelyek főként tengerparti nyaralásra invitálnak. Az Egyiptomból visszatérők megnyugtató biztonságról és elégedettségről számolnak be. A szállodák a megszokott rend szerint üzemelnek, kiváló szolgáltatásokkal és megkülönböztetett figyelemmel várják az utazókat. Az éttermek, szállodák és üzletek személyzete szinte lesi a vendégek kívánságait, a szolgáltatások kiemelkedően jók, hiszen a szállodák személyzete és más szolgáltatók is tudják: leginkább a vendégek magas színvonalú kiszolgálásával lehet visszacsábítani a turistákat. Ezt elősegítendő, a köztereket, utcákat kitakarították, sőt több helyen felújításokat és egyéb szépítő munkálatokat végeztek annak érdekében, hogy az érkezők ne csak a szállodákban, hanem azokon kívül is még színvonalasabb szolgáltatásokat kapjanak.

A helyi fakultatív kirándulások nagy része a helyi utazásszervezők jóvoltából és szervezésében már most folyamatosan zajlik. Foglalhatóak tehát a kedvelt hajókirándulások, a jeep-szafarik, a Kairóba, a Luxorba és Abou Simbelbe induló túrák. A látnivalókat már mindenhol megnyitották a turisták előtt. Mindent összevetve, most érdemes Egyiptomba utazni, hiszen újra nyugalom van az ország nagyvárosaiban is, a közismert nyaralóhelyeken és a híres látnivalók körül teljes a biztonság. A pihenés még zavartalanabb most, hiszen egyelőre kevesebb a turista, mint az ilyen időszakban megszokott, a szolgáltatások jobbak, a személyzet különös figyelemmel rajongja körül vendégeit, az árak pedig soha nem látott módon kedvezőek. Továbbra is óvatosságok kérünk ugyanakkor azon utasainktól, akik egyénileg, nem az utazásszervezők biztonságos védelme alatt, nem a közismert nyaralóhelyek és látnivalók térségébe utaznak.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!