Itt a síszezon - csússzon velünk akciós árakon!

A legtöbben alig várják, hogy leesen az első hó, megnyíljanak a külföldi sípályák és élvezhessék a havas lejtők gyönyörű látványát, a hegyek közti csendet, a tiszta levegőt és a hütték kínálta forró italokat, finom falatokat. "Ki a városból, fel a hegyekbe!"- hangzik ilyenkor a mondat a legtöbb családnál, baráti társaságnál. "De idén, hová menjünk síelni?" – tesszük fel magunknak a kérdést. Válogasson a Vista legfrissebb szervezett síprogramjai közül és vágjon neki a havasoknak!

Ausztriai síajánlataink:

Szlovákiai síajánlataink:

Szlovéniai síajánlataink:

Olaszországi síajánlataink:

Németországi síajánlataink:

Franciaországi síajánlataink:

További részletekért és információkért keresse fel irodáinkat személyesen, kérjen online ajánlatot vagy hívja a +36 1 429 9999-es központi telefonszámot!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!