Különleges Bali nyaralás Dubai városnézéssel

Két kultúra egy utazással? Igen, lehetséges! Vesse bele magát a felhőkarcolók, luxusjárművek, mecsetek és tradicionális arab piacok világába, majd töltődjön fel az Indiai-óceán gyöngyszemén, Balin, amely a lakosok végtelen kedvességének, bájos tájainak, tengerpartok sokféleségének köszönheti hírnevét! A Vistával most lehetősége nyílik, hogy egy utazás alkalmával két kultúrát, világot is megismerjen!

Válogasson különleges Dubai + Bali ajánlataink között:

További részletekért és információkért keresse fel irodáinkat személyesen, kérjen online ajánlatot vagy hívja a +36 1 429 9999-es központi telefonszámot!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!