Miért pont a Vista?

Egyediségével és újító képességeivel a Vista a magyar turisztikai piac egyik meghatározó szereplője. A lehetséges utazási szolgáltatások teljes körét felvállalja, azaz komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég utasait különleges hangulatú környezetben, fiatal, dinamikus és szakavatott munkatársak várják. De lássuk, miért érdemes még a Vistát választani!

kep

A cég megalapítása óta legfőbb alapelvünk, hogy olyan kimagasló igényességgel szolgáljuk ki utasainkat, ahogyan ezt mi is elvárnánk ügyfélként. Munkatársaink képzett utazási tanácsadók, akik utasaink kimondatlan igényeit is igyekeznek kielégíteni. Meggyőződésünk, hogy a Vista sikerének titka az ügyfélközpontúság. A Vista érzékenyen reagál ügyfeleinek folyamatosan változó igényeire, ennek köszönhető az is, hogy már 107 országba eljuthatnak velünk utasaink. Legyen az Európai, Ázsiai vagy Amerikai ország, mi elviszünk és segítünk. Néhány országba nem indulhatunk el vízum nélkül, ennek beszerzése pedig sok utánajárást igényel: ahány ország, annyiféle vízum és belépési szabályozás, idegen nyelvű igénylőlapok, követségek és konzulátusok felkeresése, és még sorolhatnánk. A Vista vízumügyintézés szolgáltatásával mindezt megspórolja neked, hiszen munkatársaink a világ számos országának vízumairól rendelkeznek átfogó, naprakész információkkal. Irodáinkban 28 országba lehet vízumot igényelni, természetesen kényelmesen és gyorsan.

kep

Egy utazás megszervezésénél és lefoglalásánál fontos szempontnak bizonyul a fizetés körülménye. Gondolunk itt arra, hogy egy nagyobb értékű családi nyaralást nem biztos, hogy egy összegben és azonnal szeretne kifizetni ügyfelünk. Nálunk ez nem jelent gondot, ugyanis az előleg letétele után teljesen mindegy, hogy mikor és hány részletben szeretné kifizetni utasunk a nyaralását. Egy kritérium van, az pedig az, hogy az utazás napja előtt 40 nappal kell a teljes kifizetésnek megtörténnie, de hogy milyen időközönként és hány részletben történik a törlesztés, azt maga az ügyfél dönti el.

Játssz és vegyél részt nyereményjátékunkban, ahol többek között egy 50 000 forint értékű utazási utalványt zsebelhetsz be!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!