Nyaralás a török Riviérán - az all-inclusive életérzés!

Hunyjuk be szemünket és képzeljük el a szikrázóan kék tengert; szinte érezzük, ahogy belefúrjuk lábunkat a tengerpart forró homokjába. Vegyünk egy mély levegőt és kimondhatjuk: ó, török Riviéra!

Antalya tengerpartja

Akárhogyan is színezi ki az ember képzelete a törökországi vakációt, a valóság még annál is gazdagabb élményt tartogat, hiszen a török nyaralás nem csupán a nagy kékség szeretetéről szól. Legyen úti célunk Alanya, Side, Belek, Kusadasi vagy bármely tengerparti város, mindenütt érezni fogjuk, ahogy a görög-római emlékek keverednek a török hagyományokkal és vendégszeretettel.

Kappadókia hőlégballonjai

Pattanjunk be egy dolmus iránytaxiba és bátran fedezzünk fel mindent, amit a Riviéra tartogathat számunkra! Látogassuk meg Epheszosz elragadó romjait, érezzük át a római kori színházak magasztos hangulatát Aszpendoszban, vagy gyönyörködjünk Kappadókia száz meg száz hőlégballonja láttán!

Epheszosz romvárosa

Aki testi-lelki kényeztetésre vágyik, mártózzon meg a legendás gyógyulásokról híres Pamukkale hófehér termálmedencéiben, vagy látogasson meg egy valódi török Hammam fürdőt. Az aktív pihenés kedvelői számára is bőven akad programlehetőség: benevezhetünk egy rafting túrára, felfedezhetjük quaddal a török tájat, vagy búvárruhát öltve alámerülhetünk a tenger mélységeibe. Amikor pedig a Nap megérinti a Cleopatra Beach horizontját, minden újra megtelik élettel és csak ránk vár az eleven éjszaka!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!