Nyerj értékes Vista ajándékutalványt a Lírával!

Kívánj és nyerj a Lírával! Egy nagyszerű nyereményjátékban vehetsz részt a Lírának köszönhetően, ahol 300 000 forint értékű Vista ajándékutalványt nyerhetsz. Nincs más dolgod, mint megmutatni ismerőseidnek, hogy melyik könyvet szeretnéd leginkább a karácsonyfa alatt látni. Mondjuk, hogyan.

kep

Vásárolj 2019. november 1. és december 15. között bármely Líra, Líra-Móra vagy Rózsavölgyi és Társa üzletben, keresd a pénztáraknál a "Kívánjon és nyerjen!" felhívást, szerezd meg a promóciós könyvjelzőt és kövesd az alábbi lépéseket:

  1. lépés: a promóciós könyvjelzőt helyezd bele a vágyott könyvbe úgy, hogy a sárga színű, #azenkivansagom hashtaget tartalmazó rész kilógjon!
  2. lépés: fotózd le a könyvet úgy, hogy a képen jól látható legyen maga a könyv és a hashtag (#azenkivansagom) is!
  3. lépés: vásárolj bármilyen terméket bármely Líra, Líra-Móra vagy Rózsavölgyi és Társa üzletben!
  4. lépés: Oszd meg a 2. lépésben elkészített fotódat Facebook profilodon egy nyilvános bejegyzésben #azenkivansagom hashtaggel!
  5. lépés: regisztrálj a lira.hu/azenkivansagom oldalon, ahol a név, e-mail cím, telefonszám és a vásárlás AP kódja mellett fel kell töltened a nyilvánosan megosztott Facebook bejegyzés hivatkozását is!

kep

 

További információt itt találtok! Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!