Játsszon a Vistával és nyerjen 2 fő részére szóló Qatar Airways repülőjegyet!

Álmodja meg úti célját és nyerjen 2 főre szóló repülőjegyet a Vistával a világon bárhová, a Qatar Airways teljes úthálózatára!

2017. november 9. és 23. között minden héten csütörtökön közzéteszünk egy Qatar Airways-ről szóló cikket a Vista hírlevélben, valamint a Vista Facebook oldalán. A cikkek végén felteszünk 3-3 kérdést, amelyekre név és e-mail cím megadása mellett várjuk a válaszokat!

A nyeremény: 2 főre szóló repülőjegy a Qatar Airways jóvoltából, amely beváltható a Qatar Airways teljes útvonalhálózatának kínálatára. A nyeremény a repülőjegyhez tartozó adókat, repülőtéri illetékeket fedezi. A nyeremény repülőjegyek felhasználhatóak: 2018. március 20-ig (a visszaérkezés legkésőbbi időpontja).

Válaszoljon helyesen mindkét, Qatar Airways-ről szóló cikk végén feltett kérdésre - a helyes megfejtők között 2017. november 28-án sorsolunk!

A nyereményjáték akció részletei:

  • A játék időtartama: 2017. november 9. - 2017. november 23. éjfél
  • A kérdések mindegyikére a játék végéig lehet válaszolni
  • A sorsolás időpontja: 2017. november 28.
  • A nyereményjáték teljes szabályzata

Nyertes: Nagypál Ibolya

Pótnyertes: Péterfy Lili

Gratulálunk! A nyertest emailben értesítjük!

Kövessen bennünket Facebookon is és értesüljön legújabb akcióinkról!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!