"Repülj és vezess" utak Nagy-Britannia varázslatos és misztikus tájaira

Az Egyesült Királyság számos meseszép látnivalóval és varázslatos tájjal büszkélkedhet, melyeket most megnézhet és bejárhat egy autóval, saját tempójában, szabadon! Izgalmasnak ígérkezik, ugye?

Miért jó a "Repülj és vezess" út?

  • nem kell senkihez és semmilyen menetrendhez alkalmazkodni
  • azt néz meg, amit szeretne
  • nincs időkorlát
  • saját tempójában haladhat
  • személyre szabott utazást biztosít
  • izgalmas és kényelmes
  • testközelből megismerheti a helyi életet

A „Repülj és vezess” út keretein belül az utazó rendelkezésére áll egy bérautó, melyet az adott ország által kiírt feltételek (pl. időtartam, szállás, útvonal) mellett vezethet. Fedezze fel autóval Nagy-Britannia mesés tájait, vezessen hamisítatlan angol tájakon, eredjen a legjobb ír whiskey nyomába, látogassa meg a Skót felföldet vagy keresse meg a Trónok harca gyönyörű helyszíneit Észak-Írországban!

Látogasson el Skócia legnépszerűbb városaiba, Edinburgh-be és Glasgow-ba és persze ne hagyja ki a híres Loch Ness-t sem, hátha lencsevégre kaphatja Nessie-t! A Trónok harca rajongók sem tétlenkedhetnek, hiszen eljuthatnak a népszerű sorozat forgatási helyszíneire, ha Írországot választják. Itt van a híres Királyi út, A Sötét Ösvény, Deres; itt van az a barlang, ahol Melisandre életet ad az árnyéknak és a dothrakiak földje is.

Esetleg végig kóstolná a legjobb ír whiskey-ket?  Az úton megismerkedhet lepárló üzemekkel, és felfedezheti a legjobb kínálatot nyújtó pubokat és bárokat. Járja be Írországot és a legszebb látnivalókat Dublintól Connemaráig! Vegye sorra Anglia déli részének legizgalmasabb részeit: Bath fürdővárosa, a gótikus apátság és a misztikus Stonehenge!

Élje át a szabad utazás élményét és válogasson "Repülj és vezess" útjaink között:

         2018.04.03. (4 nap/3 éj) 87 900 Ft-tól/fő

         2018.04.03. (8 nap/7 éj) 189 900 Ft-tól/fő

         2018.03.29. (8 nap/7 éj) 165 900 Ft-tól/fő

        2018.03.29. (8 nap/ 7 éj) 159 900 Ft-tól/fő

        2018.03.29. (8 nap/7 éj) 159 900 Ft-tól/fő

        2018.05.01. (8 nap/ 7 éj) 243 900 Ft-tól/fő

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!