Repülj és vezess utak Nagy-Britannia varázslatos tájaira

Az Egyesült Királyság számos meseszép látnivalóval és varázslatos tájjal büszkélkedhet, melyeket most megnézhet és bejárhat egy autóval, saját tempójában, szabadon! Izgalmasnak ígérkezik, ugye?

kep

Miért jó a "Repülj és vezess" út?

  • nem kell senkihez és semmilyen menetrendhez alkalmazkodni
  • azt néz meg, amit szeretne
  • nincs időkorlát
  • saját tempójában haladhat
  • személyre szabott utazást biztosít
  • izgalmas és kényelmes
  • testközelből megismerheti a helyi életet

kep

A „Repülj és vezess” út keretein belül az utazó rendelkezésére áll egy bérautó, melyet az adott ország által kiírt feltételek (pl. időtartam, szállás, útvonal) mellett vezethet. Fedezze fel autóval Nagy-Britannia mesés tájait, vezessen hamisítatlan angol tájakon, eredjen a legjobb ír whiskey nyomába, látogassa meg a Skót felföldet vagy keresse meg a Trónok harca gyönyörű helyszíneit Észak-Írországban! Látogasson el Skócia legnépszerűbb városaiba, Edinburgh-be és Glasgow-ba és persze ne hagyja ki a híres Loch Ness-t sem, hátha lencsevégre kaphatja Nessie-t! A Trónok harca rajongók sem tétlenkedhetnek, hiszen eljuthatnak a népszerű sorozat forgatási helyszíneire, ha Írországot választják. Itt van a híres Királyi út, A Sötét Ösvény, Deres; itt van az a barlang, ahol Melisandre életet ad az árnyéknak és a dothrakiak földje is. Esetleg végig kóstolná a legjobb ír whiskey-ket?  Az úton megismerkedhet lepárló üzemekkel, és felfedezheti a legjobb kínálatot nyújtó pubokat és bárokat. Járja be Írországot és a legszebb látnivalókat Dublintól Connemaráig! Vegye sorra Anglia déli részének legizgalmasabb részeit: Bath fürdővárosa, a gótikus apátság és a misztikus Stonehenge!

kep

Éld át a szabad utazás élményét és válogass "Repülj és vezess" útjaink között:

Más "Repülj és vezess" útjaink:

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!