Repülj és vezess utak Nagy-Britannia varázslatos tájaira

Az Egyesült Királyság számos meseszép látnivalóval és varázslatos tájjal büszkélkedhet, melyeket most megnézhet és bejárhat egy autóval, saját tempójában, szabadon! Izgalmasnak ígérkezik, ugye?

kep

Miért jó a "Repülj és vezess" út?

  • nem kell senkihez és semmilyen menetrendhez alkalmazkodni
  • azt néz meg, amit szeretne
  • nincs időkorlát
  • saját tempójában haladhat
  • személyre szabott utazást biztosít
  • izgalmas és kényelmes
  • testközelből megismerheti a helyi életet

kep

A „Repülj és vezess” út keretein belül az utazó rendelkezésére áll egy bérautó, melyet az adott ország által kiírt feltételek (pl. időtartam, szállás, útvonal) mellett vezethet. Fedezze fel autóval Nagy-Britannia mesés tájait, vezessen hamisítatlan angol tájakon, eredjen a legjobb ír whiskey nyomába, látogassa meg a Skót felföldet vagy keresse meg a Trónok harca gyönyörű helyszíneit Észak-Írországban! Látogasson el Skócia legnépszerűbb városaiba, Edinburgh-be és Glasgow-ba és persze ne hagyja ki a híres Loch Ness-t sem, hátha lencsevégre kaphatja Nessie-t! A Trónok harca rajongók sem tétlenkedhetnek, hiszen eljuthatnak a népszerű sorozat forgatási helyszíneire, ha Írországot választják. Itt van a híres Királyi út, A Sötét Ösvény, Deres; itt van az a barlang, ahol Melisandre életet ad az árnyéknak és a dothrakiak földje is. Esetleg végig kóstolná a legjobb ír whiskey-ket?  Az úton megismerkedhet lepárló üzemekkel, és felfedezheti a legjobb kínálatot nyújtó pubokat és bárokat. Járja be Írországot és a legszebb látnivalókat Dublintól Connemaráig! Vegye sorra Anglia déli részének legizgalmasabb részeit: Bath fürdővárosa, a gótikus apátság és a misztikus Stonehenge!

kep

Éld át a szabad utazás élményét és válogass "Repülj és vezess" útjaink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!