Repüljön Atlantába a Turkish Airlines új járatával!

2016. május 16-án indítja el legújabb amerikai járatát a Turkish Airlines. A török légitársaság sorok következő amerikai úti célja a Georgia állambeli Atlanta lesz. A napi 3-4 Budapest - Isztambul - Budapest járatnak köszönhetően a magyar utazók is kényelmes átszállási idővel, kedvező repülőjegy árakon juthatnak el Atlantába a Turkish Airlines-szal.

Atlanta városképe

Az új útvonalon Boeing 777-300ER típusú utasszállítók fognak közlekedni. A török légitársaság több éve tervezi már ennek a járatnak a beindítását. Atlantával együtt már 9 Egyesült Államokbeli nagyvárosba repül a Turkish Airlines: Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington, valamint a 2015. október 25-étől már Miami is.

Foglalja le Atlanta repülőjegyét online foglalási rendszerünkben!

Kapcsolódó cikkek:

Turkish Airlines fedélzet

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!