Repüljön velünk és parkoljon ingyen!

Minden budapesti indulású, Magyarországon április 1-től kiállított Air France és KLM járatokra szóló, hosszú távú repülőjegy foglaláshoz Budapest Airport parkolókártyát adunk ajándékba.

  • A 9 napos ajándék parkolókártya 2014. május 1 és 31 közötti visszaérkezés esetén érvényesíthető, parkolási lehetőséget a Budapest Airport Holiday Plus parkolójában biztosít. Az ajándék parkolójegyek készpénzre nem válthatóak.
  • Az ajándék parkolókártyák 2014. május 1-től 31-ig használhatóak fel a parkolóból való távozáskor a Budapest Airport parkolójegy automatáinál és parkoló pénztáraiban.
  • A Holiday Plus parkolóból kényelmes tempóban 3-5 perc alatt gyalog érhető el a 2 A terminál épülete.

Az ajándék parkolókártyát a Holiday Plus parkoló elhagyása előtt érvényesíteni kell a Budapest Airport parkolójegy automatáinak egyikénél. Elsőként a parkolóba való érkezéskor kapott (eredeti) parkolójegyet kell érvényesíteni, majd az ajándék parkolókártyát kell behelyezni az automatába. A kedvezmény 9 napos parkolásra vonatkozik, de akár rövidebb tartózkodásra is érvényes. 9 napnál hosszabb tartózkodás esetén a fennmaradó díjkülönbözetet az automatáknál vagy a parkoló pénztárában kell kiegyenlíteni a Holiday Plus parkoló hivatalos díjszabása alapján. Az ajándék parkolókártya értéke vagy maradványértéke készpénzre nem váltható.

További információkért érdeklődjön irodáinkban!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!