Royal Caribbean nyári akció: most útitársa 70%-os kedvezménnyel utazik!

Beköszöntött a nyár és a forró napsugarak hatására egyre többet gondolunk a nyaralásra, így éppen itt az ideje, hogy a tervezést a tettek váltsák fel! A Royal Caribbean hajótársaság egy igazán szuper ajánlattal csábít minket luxus hajóútjaira.

kep

Foglalja le július 1. és 15. között Royal Caribbean hajóútját 2018. július 1. utáni indulásokra vagy akár már 2019-re és útitársa 70%-os kedvezményben részesül! Az akció a RC összes hajójára, régiójára (kivéve a kínai indulású hajóutakat) és kabin kategóriájára vonatkozik! 

kep

Ez még nem minden! Ha barátaival vagy családjával szeretne részt venni a csodás hajóúton, akkor a 3. és a 4. fő is jól jár, hiszen pótágy igénylése esetén 30% kedvezményt biztosít a Royal Caribbean!

kep

Szemezgessen akciós ajánlatainkból:

        2018. november 23. (4 nap/ 3 éj) 137 900 Ft-tól/fő

        2019. február 25. (5 nap/ 4 éj) 208 900 Ft-tól/fő

        2019. január 6. (8 nap/ 7 éj) 275 500 Ft-tól/fő

        2019. január 26. (8 nap/ 7 éj) 485 900 Ft-tól/fő

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!