Sir Richard Branson piros szoknyát húz

A Virgin cégbirodalom feje elveszített egy fogadást, melyet még tavaly kötött egy ázsiai légitársaság vezetőjével, Tony Fernandezzel. A fogadás szerint május elsején Branson magára ölti Fernandez légitársaságának női egyenruháját és egy London-Kuala Lumpur különgépen frissítőket szolgál fel az utasoknak.

Erre a járatra a légitársaság weboldalán keresztül lehet jegyet vásárolni, potom 4500 angol fontért, de szállással együtt már 5000-5200 fontot is fizethetünk az egyedülálló élményért. Akik nem jutnak már helyhez, de mégis megnéznék a milliárdost, amint piros szoknyában tündököl, azok egy kuala lumpuri jótékonysági rendezvényen ezt megtehetik, 350 fontért. A különleges járat bevételeit később jótékony célokra fogják fordítani. Tony Fernandez így nyilatkozott: "Sosem hittem volna, hogy egykori mentorom, Richard Branson az én légitársaságom egyik járatán lesz utaskísérő? Már megvettem a borotvát is és alíg várom, hogy én borotválhassam meg a szőrös lábait." Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Branson nőnek öltözik egy kis hírverés kedvéért: A Virgin Brides, menyasszonyi ruhákkal foglalkozó üzletük megnyitása alkalmából ő is menyasszonynak öltözött.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!