Svájc - Tél a Luzern-Vierwaldstättersee régióban

Luzernben, a Vierwaldstättersee mellett hangulatos a karácsony előtti időszak. A karácsonyi kirakodó vásárok ünnepi hangulata a városban, a hegyoldalban, a Pilatus-hegyen, vagy a kolostor-faluban, Einsiedelnben minden évben számos látogatót vonz a régióba.

A december itt egy igazi fényponttal várja a vendégeket: „Live on Ice“ - Luzernben a Kulturális és Kongresszusi Központ (KKL) előtt, ahonnan fantasztikus panoráma tárul a Vierwaldstättersee-re öt héten keresztül korcsolyapálya hívogatja a látogatókat korcsolyázni, álmodozni, vagy egyszerűen csupán élvezni e pompás időszakot. Vagy mit szólnának például egy fondű-körúthoz a tavon, vagy egy utazáshoz a fogaskerekűvel a Rigi-hegyre?

Mihelyt leesik az első hó, a Luzern-Vierwaldstättersee régiója a legszebb arcát mutatja. Itt, ahová akár hajóval is meg lehet érkezni, különösen jól megmutatkozik az egyes télisport-régiók sokszínűsége. A 15 különleges télisport-régió 500 kilométer hosszúságú sípályája örömmel tölti el a sok síelőt és snowboardost. Aki inkább halk léptekkel szeretne közlekedni, és felfedezné a fehérbe burkolózott tájat, az Engelbergben, a Mouta-völgyben vagy a Stoos-hegyen ideális feltételeket találhat hótalpas kiránduláshoz.

Bővebb információ: www.luzern.com

Válogasson svájci síajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!