Svájc: Eiger, a Mönch és a Jungfrau izgalmas téli kikapcsolódást ígérnek

A Jungfrau sírégió Eiger, Mönch és Jungfrau hegycsúcsai sokat ígérő és változatos programkínálattal várják a tél szerelmeseit. A több mint 200 kilométer sípályát, közel 100 kilométer kijelölt és karbantartott hegyi túraútvonalat és mintegy 50 kilométer szánkópályát magába foglaló síterep a téli sportok eldorádóját kínálja az ide érkezőknek.

A Grindelwald-First síterep a snowboardosoknak kialakított, egyedi mutatványokra alkalmas Oberjoch és Bärgelegg terrainparkokkal, napos sípályákkal, hegyi éttermekkel és kiterjedt turistaútvonalakkal rendelkezik. Itt található a világ leghosszabb szánkópályája (Faulhorn és Grindelwald között), továbbá egyedülálló élményt ígér a valódi adrenalin-fröccsöt jelentő First-Flieger, amellyel az izgalomra vágyók kötélre függesztve akár 85 km/órás sebességgel is suhanhatnak a hegygerinc felett.

A Kleine Scheidegg-Männlichen síterep büszkeségei a sívilágkupát is rendező Lauberhorn körüli világhírű pályák, a legmodernebb felvonók és az UNESCO-világörökség részét képező „Top of Europe“, azaz a Jungfraujoch hegycsúcs.

A térség számos programot kínál a sípályákon kívül is. A közkedvelt rendezvények közé tartozik a világhírű, nemzetközi Laubernhornrennen síverseny, amelynek megrendezésére Wengenben kerül sor 2014. január 17. és 19. között, valamint a 17. SnowpenAir-Konzert, amely 2014. április 5-én Kleine Scheidegg hágónál kínál kellemes szórakozást a vendégeknek.

Új HD webkamerák

A Kleine Scheidegg hágónál a Lauberhornon, valamint a Grindelwald-First és a Männlichen síterpeken elhelyezett új HD webkamerák a csodálatos látvány mellett tájékoztatást nyújtanak az aktuális időjárásról is. Az „élő adások” megtekinthetők a jungfrau.ch/webcams weboldalon.

Nagy beruházások

Az elmúlt öt évben közel 60 millió svájci frank értékben történtek beruházások a térségben a sífelvonók és a hóágyúk modernizálása érdekében. Vendégeink tehát új és kényelmes liftekkel juthatnak fel a hegycsúcsokra, hogy onnan a modern hóágyúknak köszönhetően tökéletesen hóbiztos sípályákon suhanhassanak le a völgybe.

A gyerekek szombaton ingyen síelhetnek

Szombati akció: egy felnőtt napijeggyel két gyermek ingyen síelhet. Az Intersport síkölcsönzőnél bérelt prémium síléc vagy snowboard mellé pedig két gyermekfelszerelés szintén ingyen bérelhető.

Deep Purple a SnowpenAir 2014 koncerten

2014. április 5-én a Deep Purple angol rockzenekar és Gölä, a „sviccer düccs”-rocker ad koncertet a Kleine Scheidegg hágónál. A koncertsorozat rangját igazolja korábbi fellépőinek alábbi, korántsem teljes névsora: Joe Cocker, Amy Macdonald, James Blunt, Bryan Adams, a OneRepublic és a Roxette. A Deep Purple 2014. április 5-én pedig immár második alkalommal lép fel a 2000 méter tengerszint feletti magasságban felállított színpadon.

Bővebb információ: www.jungfrau.ch

Válogasson svájci síajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!