Tájékoztató közlemény a koronavírus miatt kialakult helyzetről

Kedves Utasaink!

A koronavírus okozta globális helyzet miatt cégünk folyamatosan nyomon követi a hazai és külföldi eseményeket, valamint intézkedéseket Utasaink legnagyobb biztonsága, és a tömeges megbetegedéseket okozó humánjárvány káros következményeinek elhárítása, lehetőségek szerinti csökkentése érdekében.

A fenti célokat szem előtt tartva, és mivel Társaságunk működése során Utasaink érdekeit és megelégedését tartjuk legfőbb szempontnak, tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk által szolgáltatott utazásokkal / utazási csomagokkal (saját szervezésű utak) kapcsolatos, tömegesen érkező megkereséseiket, kérdéseiket, kéréseiket, panaszaikat és ezekhez fűzött jognyilatkozataikat a legnagyobb intenzitással dolgozzuk fel és kezeljük, a mihamarabbi, minden fél számára megnyugtató rendezés érdekében.

Ennek keretében tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy amennyiben a fenti eljárások eredményeként teljesítési kötelezettségünk keletkezik az Utazó felé, úgy azoknak - különös tekintettel a turisztikai és utazási szektort különösen érintő vis maior helyzetre, és figyelemmel az ECTAA (29 európai ország utazási irodai szövetségének központi szervezete) által 2020. március 17. napján kiadott sajtóközleményre, valamint a szervezet által az Európai Bizottság előtt megindított eljárásra is - a VISTA Kft. későbbiekben felhasználható utalványok (voucher) formájában kíván eleget tenni.

Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Utasainkat, hogy a VISTA Kft. által közvetített utazások / utazási csomagok esetében megkereséseiket, igényeiket, a vonatkozó jogszabályi rendelkezések értelmében az utazásszervező felé közvetítjük.

Bízunk abban, hogy a kialakult helyzet okozta kellemetlenségeket minél előbb magunk mögött tudhatjuk és hogy a jövőben újra felejthetetlen élményekkel tudjuk Önöket ismét megörvendeztetni. Köszönjük a belénk vetett bizalmukat!

 

Budapest, 2020. március 17.

 

Üdvözlettel:

Vista Utazási Irodák Kft.

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!