Thaiföld egy estére Budapestre költözik

Mindig is vonzotta Thaiföld vagy már régóta az ország szerelmese? Jó hírünk van, partnerünk, a Gourmand Traveller Club gasztro & travel show sorozatában Thaiföld mutatkozik be, egy exkluzív szórakoztató műsor keretén belül.

A rendezvényen a thaiföldi turisztikai hivatal kedvcsináló prezentációját követően a vendégek thai séfek által helyben elkészített autentikus fogásokat kóstolhatnak és megtekinthetik a világhírű thai bábjátékot is! Akinek megjött a kedve az utazáshoz, az a helyszínen megtekintheti irodánk különleges thaiföldi ajánlatait, a rendezvény pedig tombolával zárul, aminek fődíja 1db egy hetes thaiföldi nyaralás repülőjeggyel!

A rendezvény szeptember 13-án kerül megrendezésre a Mariott Hotelben 19.00 órai kezdettel. A belépő 7500 Ft/fő, ami tartalmazza a programokon, a vacsorán és a tombolán való a részvételt, illetve korlátlan italfogyasztást.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és érezze magát Thaiföldön egy estére!

Helyfoglalás az esemény Facebook oldalán lehetséges a következő linken: https://www.facebook.com/Gourmand-Traveller-Club-775221712513442/

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!