Thaiföld, nyaralás - így utazzon Thaiföldre!

Thaiföld felfedezése nem csak a fehér homokos tengerpartok, a hatalmas sziklafalak, az erdei ösvények, hanem a kulturális gyökerek megismeréséről is szól. Sokan Thaiföldön találkoznak ugyanis először Ázsia nyüzsgésével, a városokban a káosznak tűnő önszerveződő forgalommal, a temérdek utcai árussal és a fenséges ízek világával. Tegye az első találkozást valóban varázslatossá és utazzon szakértővel Thaiföldre!

Thaiföld - Krabi

Thaiföld - a látnivalók egész sora

Bangkok, a thai főváros a maga 8 millió lakosával egy nagyon érdekes képet tár elénk: megtalálhatjuk itt a hagyományos buddhista templomokat a vallásos lakosokkal és szerzetesekkel, a ledér utcákat ahol fergetegesen zajlik az éjszakai élet, az este nyitó út menti árusokat, a világ legnagyobb piacát (Chatuchak Market) és megannyi mást, amit egy metropolisz kavalkádja kínál. A szokásos városnézésen túl sétáljunk a régi városrészekben, hajókázzunk helyiekkel a buszjárat-szerűen működő kompokon és ne hagyjuk ki a thai masszázst se! Thaiföldön bizony a kulináris élvezetekből sincs hiány, mindenképp kóstoljuk meg a méltán híres thai konyha remekeit és a friss trópusi gyümölcsöket! Bangkoktól északra is érdemes elkalandoznunk, bejárni a sziámi birodalmak régi fővárosait (Ayutthaya, Sukhotai), az ősi templomromokat. Ha távolabb utazunk, Chiang Mai hangulatos városa láthat vendégül minket, s innen kiindulva a myanmari határ felé tartó túrázás során a hegyi falvakba is eljutunk, ahol mintha megállt volna az idő. A hegyi törzsekkel való találkozás sokaknak életre szóló élmény.

Thaiföld - Ayutthaya

Nagy utazás, idegen kultúra - utazzon Thaiföld szakértővel!

Ázsia hatalmas és ezzel együtt a távolságok is nagyok - Thaiföld több mint 8 000 kilométerre van hazánktól. Ekkora utazásnál a repülőtéri csatlakozások egész sora áll az utazó rendelkezésére, az útvonalak - az árak és a kényelmetlen átszállási idők tekintetében - nagyon változatos képet mutatnak. A távolsággal nem kizárólag a hosszú utazás, hanem a teljesen más kultúra is együtt jár - messze a megszokott környezettől a tájékozódás, a megfelelő szálláshely keresése vagy a helyiek által elvárt viselkedésünk sem magától értetődő. A thaiföldnyaralás.hu szakértői ismerik a thaiföldi utazásszervezés lehetőségeit és buktatóit, így a legjobb kombinációt ajánlják utazóiknak, személyre szabottan - mind repülőjegyek, transzferek és szállások, mind pedig a helyi etikett és programok tekintetében!

Thaiföld - bangkoki palota

Akár egyénileg vagy saját idegenvezetővel, akár egy csoporthoz csatlakozva indulunk útnak, Thaiföld megannyi arca rengeteg érdekes vonást mutat. A thaiföldnyaralás.hu nagy helyismerettel rendelkező munkatársai várják érdeklődését, hogy garantáltan megbízható, sokoldalú kinti partnereikkel együttműködve a thaiföldi élmények széles garmadáját tárják Ön elé!

Válogasson thaiföldi ajánlataink közül vagy kérjen személyre szabott ajánlatot!

Thaiföldnyaralás.hu

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!